Login form protected by Login LockDown.


Termeni ┼či condi┼úii

TERMENI ┼×I CONDI┼óII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.jurnaldepariu.com

www.jurnaldepariu.com este un blog personal, cu tematica sportiva. Toate informatiile gasite pe acest blog au pur si simplu un rol informativ si fiecare e raspunzator de deciziile sale privind activitatea in pariuri.

Acest site se adreseaza iubitorilor de pariuri sportive, vorbitori de limba romana, din toata lumea, ce au implinit varsta minima de 18 ani. De aceea, va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii dvs. inainte de a paria. Daca ai sub 18 ani, accesarea acestui site este interzisa. 

Defini┼úii pentru scopul acestor termeni ┼či condi┼úii:

ÔÇ×Termeni ┼či condi┼úii de utilizare a site-ului www.jurnaldepariu.comÔÇŁ reprezint─â un acord ├«ncheiat ├«ntre orice persoan─â (denumit ├«n continuare utilizator) care viziteaz─â ori acceseaz─â SITE-UL, care dore┼čte s─â utilizeze ├«n orice mod sau utilizeaz─â efectiv SERVICIUL (denumit ├«n continuare ÔÇ×serviciulÔÇŁ) ┼či JURNALDEPARIU.COM ├«n calitatea sa de proprietar ┼či administrator al site-ului ┼či de furnizor al serviciului, prin intermediul firmei SC JDP New Media SRL

Acest acord stabile┼čte care sunt condi┼úiile ├«n care orice persoan─â poate vizita ori accesa site-ul www.jurnaldepariu.com (denumit ├«n continuare ÔÇ×site-ulÔÇŁ) ori poate utiliza ├«n orice mod serviciul oferit prin intermediul site-ului;

 • con┼úinut: tot ceea ce se gaseste pe site : articole, fotografii, etc
 • utilizator: orice persoan─â care acceseaz─â acest site pentru orice motiv, inclusiv pentru a posta un con┼úinut precum ┼či pentru a desc─ârca, folosi, copia par┼úial sau integral documente/fi┼čiere care se reg─âsesc pe acest site.
 • serviciu ├«nseamna furnizarea c─âtre utilizatori a accesului la date ┼či informa┼úii transmise de JURNALDEPARIU

Sectiunea abonamentelor

Con╚Ťinutul oferit de catre autorii site-ului jurnaldepariu.com poate fi accesa prin diferite tipuri de abonamente aflate la dispozitia doritorilor, in sectiunea dedicata.

Recomandarile referitoare la rezultatul final al evenimentelor sau recomandarile primite in mail de abonati, sau de catre utilizatorii care acceseaza site-ul, sunt pareri personale subiective si nu trebuie tratate sau luate ca informatii sigure. Vorbim de jocuri de noroc, unde hazardul joaca un rol urias, tocmai din acest motiv incurajez parierea responsabila.

Selectiile jucate si stabilirea mizelor sau a modului de distribuire al acestora cade in responsabilitatea exclusiva a fiecarui jucator in parte. Datele prezentate pe site sau in mailuri sunt pur orientative. Site-ul jurnaldepariu.com nu isi asuma responsabilitatea asupra evolutiei si fluctuatiei financiare a vreunul abonat, ca urmare a unor pierderi suferite, cu privire la recomandarile venite pe e-mail. Din motive de confidentialitate, numele si imaginile de profil aparute pe site nu sunt obligatoriu conforme cu realitatea.

Achizitionarea unui abonament presupune achitarea unui anumit tarif pentru a primit pronosticurile din baschet pentru urmatoarele 30 de zile lucratoare, cu nivelurile orientative de incredere recomandate, FARA sectiunea PZ/Pariul Zilei, rubrica ce a fost desfintata.

Site-ul jurnaldepariu.com nu ofera posibilitatea clientilor de a plasa pariuri online si nu desfasoara jocuri de noroc pe site, nici nu promoveaza agentii de pariuri sau operatori din domeniu, site-ul nedetinand licenta de afiliat. 

Conditiile politicii de confidentialitate sunt descrise aici

Conditiile politicii privind cookie-urile sunt descrise aici

Conditiile privind parierea responsabila sunt descrise aici

Conditiile privind politica de returnare sunt descrise aici

Site-ul jurnaldepariu.com sugereaza jucatorilor la pariuri sa considere pariurile sportive o activitate in care sa urmareasca primordial recreerea si delectarea si sa fie extrem de atenti privind sumele pe care acestia le pun in joc.

Acceptarea acordului

ÔÇó Accesarea sau vizitarea ├«n continuare a site-ului, a oric─ârei pagini din acesta ┼či/sau a serviciului, precum ┼či a oric─ârui component al acestuia constituie o acceptare ├«n ├«ntregime ┼či necondi┼úionat─â a acordului ┼či a oric─ârei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oric─ârei prevederi din acesta atrage obliga┼úia persoanei respective de a ├«nceta de ├«ndat─â accesarea site-ului.

Conţinutul site-ului

ÔÇó Con┼úinutul site-ului a┼ča cum este el definit este proprietatea jurnaldepariu.com, ├«n afara cazurilor ├«n care este men┼úionat expres autorul. Toate articolele publicate pe acest site sunt protejate de ÔÇ×Legea dreptului de autorÔÇŁ ┼či de tratatele ┼či acordurile interna┼úionale privind drepturile de proprietate intelectual─â. Fotografiile atasate articolelor sunt de cele mai multe ori sub licenta libera, sau descoperite prin cautari google, iar daca va apartine vreo fotografie prezenta pe blog si nu mai doriti publicarea ei va rog nu ezitati a ma contacta pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp

ÔÇó JURNALDEPAIU ├«┼či rezerv─â dreptul de a suspenda, modifica, ad─âuga sau ┼čterge ├«n orice moment por┼úiuni ale con┼úinutului s─âu.

ÔÇó Informa┼úiile ┼či datele afi┼čate ├«n cadrul acestui site sunt oferite ÔÇ×a┼ča cum suntÔÇŁ f─âr─â nici o de garan┼úie de nici un fel. Nu facem nici un fel de asigur─âri, directe sau indirecte, cu privire la exactitatea informa┼úiilor prezentate. Riscul folosirii acestor informa┼úii apar┼úine exclusiv utilizatorului.

ÔÇó JURNALDEPARIU ├«┼či rezerv─â dreptul de a face orice modific─âri asupra informa┼úiei, de a afi┼ča sau ┼čterge informa┼úii de la afi┼čare, de a dezactiva conturi de utilizator f─âr─â orice notificare prealabil─â.

ÔÇó Utilizatorii care public─â/trimit orice fel de con┼úinut pe/pentru acest site sunt de acord s─â cedeze gratuit, nelimitat ├«n timp, la nivelul teritorial al Rom├óniei, ├«n momentul public─ârii/trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare ┼či retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

ÔÇó Utilizatorii care public─â/trimit orice fel de con┼úinut pe/pentru acest site garanteaz─â ┼či ├«┼či asum─â: r─âspunderea asupra originalit─â┼úii con┼úinutului; obliga┼úia de a nu prejudicia ├«n nici un mod drepturile de autor ale unei ter┼úe persoane.

Nerespectarea acestei obliga┼úii nu poate angaja r─âspunderea JURNALDEPARIU, ci numai r─âspunderea utilizatorilor respectivi. JURNALDEPARIU ├«┼či rezerv─â dreptul de a bloca/anula/┼čterge informa┼úiile cu caracter ilegal, subversiv sau care contravin condi┼úiilor de utilizare, site-urile care fac spam, etc. ÔÇô a┼ča cum credem de cuviin┼ú─â.

Utilizatorii care public─â/trimit comentarii, trebuie s─â respecte urm─âtoarele reguli:

 1. Utilizatorii neînregistraţi pot folosi un pseudonim, dar adresa de email trebuie să fie REALĂ.
 2. Trataţi persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folosiţi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aducă o vătămare morală celorlalte persoane care postează mesaje. a) Nu folosiţi cuvinte cu caracter obscen, injurios sau defăimător care sa jignească; b) Fără comentarii discriminatorii cu tenta xenofobă, antisemită sau rasistă.
 3. Pentru protec┼úia dumneavoastr─â nu introduce┼úi ├«n ÔÇ×corpul comentariuluiÔÇŁ informa┼úii personale, adrese de email, numere de telefon.
 4. Comentariile care intra ├«n contradic┼úie cu regulile de mai sus vor fi ┼čterse f─âr─â a se afi┼ča vreun motiv, iar dac─â ve┼úi continua sa sfida┼úi aceste reguli vom lua m─âsurile suplimentare necesare, ├«n func┼úie de caz.

Utilizatorilor le este interzis─â copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, v├ónzarea, distribu┼úia par┼úial─â, integral─â sau modificat─â a con┼úinutului acestui site ├«n alte scopuri. JURNALDEPARIU ┼či fiecare utilizator (pentru con┼úinutul al c─ârui autor este) pot exploata ├«n mod indirect ├«n scopuri comerciale con┼úinutul site-ului.

ÔÇó Pentru a asigura respectarea legalit─â┼úii ├«n domeniu, ├«n cazul ├«n care un utilizator constat─â o ├«nc─âlcare a drepturilor de autor sau a oric─âror alte drepturi, acesta va trimite un mesaj la adresa jurnaldepariu88@gmail.com, mesaj ├«n care, ├«n m─âsura posibilit─â┼úilor utilizatorului, va con┼úine urm─âtoarele elemente:

 1. identificarea materialului de pe site-ul nostru care a încălcat sau a devenit subiectul încălcării drepturilor de autor;
 2. identificarea originalului;
 3. datele de contact contact ale părţii vătămate;
 4. o declara┼úie prin care partea v─ât─âmata se arat─â a fi de bun─â-credin┼ú─â ├«n ceea ce prive┼čte folosirea neautorizat─â a materialului;
 5. o declaraţie că informaţiile din mesaj privitoare la încălcarea drepturilor de autor corespund realităţii, iar partea vătămată este autorizată să acţioneze în numele titularului drepturilor de autor sau a oricăror alte drepturi pretinse a fi încălcate;
 6. o semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acţioneze în numele celui care posedă drepturile de autor în scopul înregistrării mesajului.

JURNALDEPARIU garanteaz─â confiden┼úialitatea informa┼úiilor transmise potrivit prezentului paragraf, ├«n limitele prevederilor legale.┬áJURNALDEPARIU├«┼či rezerv─â dreptul de a bloca accesul la con┼úinutul asupra c─âruia a primit o notificare de ├«nc─âlcare a unui drept al unei ter┼úe p─âr┼úi ┼či de a bloca accesul la con┼úinutul ├«ntregului site pentru un utilizator despre care a fost notificat legal c─â ar fi ├«nc─âlcat drepturile intelectuale ale unui ter┼ú.

Suspendarea accesului

ÔÇóJURNALDEPARIU poate, f─âr─â orice alt─â notificare sau formalitate ┼či f─âr─â ca acest lucru s─â necesite explicarea atitudinii sale, s─â suspende sau s─â blocheze accesul dumneavoastr─â la con┼úinutul siteului sau la o parte din acest con┼úinut.

Securitate

ÔÇó Utilizatorul ia la cuno┼čtin┼ú─â c─â JURNALDEPARIU nu poate controla ┼či nu ofer─â nici un fel de sugestii, garan┼úii sau condi┼úii privind securitatea sau con┼úinutul informa┼úiilor care trec prin re┼úeaua sa de comunica┼úii, prin Internet sau prin Serviciu.
ÔÇó Utilizatorul ia la cuno┼čtin┼ú─â c─â serviciile sunt disponibile prin Internet ┼či, de┼či JURNALDEPARIU va face tot ce ├«i st─â ├«n putin┼ú─â pentru a men┼úine securitatea informa┼úiilor, nu poate garanta c─â informa┼úia pe care Utilizatorul o prime┼čte sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent ├«n siguran┼ú─â.

Limitarea r─âspunderii

ÔÇó Nu asigur─âm calitatea ┼či nu garant─âm produsele sau serviciile prezentate ├«n orice informa┼úie, material sau con┼úinut cu referire la ter┼úi, incluse sau direc┼úionate din acest site.
ÔÇó Nu oferim nici un fel de garan┼úii sau asigur─âri c─â informa┼úia prezentat─â este potrivit─â pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.
ÔÇó JURNALDEPARIU nu este r─âspunz─âtoar pentru erorile sau omisiunile prezente ├«n con┼úinutul propriu sau furnizat de utilizatori ┼či de aceea Utilizatorul accept─â c─â JURNALDEPARIU nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea acestui site.

Protecţia datelor personale

ÔÇó Din p─âcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigur─â. ├Än consecin┼ú─â, ├«n ciuda eforturilor noastre de a va proteja informa┼úia personal─â, JURNALDEPARIU nu poate asigura sau garanta securitatea informa┼úiilor transmise de dumneavoastr─â c─âtre noi, c─âtre ┼či de la serviciile noastre online. V─â avertiz─âm a┼čadar c─â orice informa┼úie trimisa c─âtre noi se va face pe propriul dumneavoastr─â risc.

Modificarea acordului

ÔÇó JURNALDEPARIU ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica ├«n orice mod, oric├ónd ┼či oricare din clauzele acestui acord, f─âr─â nici o notificare prealabil─â ┼či f─âr─â a fi obligat─â s─â ├«ndeplineasc─â vreo alt─â formalitate fa┼ú─â de utilizatori. Este de datoria dumneavoastr─â s─â verifica┼úi periodic con┼úinutul acestei pagini ┼či s─â v─â informa┼úi asupra oric─âror modific─âri survenite ├«n termenii ┼či condi┼úiile de utilizare.
ÔÇó Simpla utilizare sau accesare a oric─ârei facilit─â┼úi oferite de site sau de serviciu intervenite dup─â operarea modific─ârii reprezint─â acceptarea deplin─â ┼či necondi┼úionat─â de c─âtre utilizator. Neacceptarea oric─ârei modific─âri atrage obliga┼úia respectivului utilizator de a ├«nceta de ├«ndat─â accesarea site-ului.

├Än cazul ├«n care nu sunte┼úi de acord cu TERMENI ┼×I CONDI┼óII DE UTILIZARE IMPUSE de www.jurnaldepariu.com v─â rug─âm s─â p─âr─âsi┼úi de urgen┼ú─â acest site.