Login form protected by Login LockDown.


Termeni şi condiţii

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.jurnaldepariu.com

www.jurnaldepariu.com este un blog personal, cu tematica sportiva. Toate informatiile gasite pe acest blog au pur si simplu un rol informativ si fiecare e raspunzator de deciziile sale privind activitatea in pariuri.

Acest site se adreseaza iubitorilor de pariuri sportive, vorbitori de limba romana, din toata lumea, ce au implinit varsta minima de 18 ani. De aceea, va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii dvs. inainte de a paria. Daca ai sub 18 ani, accesarea acestui site este interzisa. 

Definiţii pentru scopul acestor termeni şi condiţii:

„Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.jurnaldepariu.com” reprezintă un acord încheiat între orice persoană (denumit în continuare utilizator) care vizitează ori accesează SITE-UL, care doreşte să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv SERVICIUL (denumit în continuare „serviciul”) şi JURNALDEPARIU.COM în calitatea sa de proprietar şi administrator al site-ului şi de furnizor al serviciului, prin intermediul firmei SC JDP New Media SRL

Acest acord stabileşte care sunt condiţiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.jurnaldepariu.com (denumit în continuare „site-ul”) ori poate utiliza în orice mod serviciul oferit prin intermediul site-ului;

 • conţinut: tot ceea ce se gaseste pe site : articole, fotografii, etc
 • utilizator: orice persoană care accesează acest site pentru orice motiv, inclusiv pentru a posta un conţinut precum şi pentru a descărca, folosi, copia parţial sau integral documente/fişiere care se regăsesc pe acest site.
 • serviciu înseamna furnizarea către utilizatori a accesului la date şi informaţii transmise de JURNALDEPARIU

Sectiunea abonamentelor

Conținutul oferit de catre autorii site-ului jurnaldepariu.com poate fi accesa prin diferite tipuri de abonamente aflate la dispozitia doritorilor, in sectiunea dedicata.

Recomandarile referitoare la rezultatul final al evenimentelor sau recomandarile primite in mail de abonati, sau de catre utilizatorii care acceseaza site-ul, sunt pareri personale subiective si nu trebuie tratate sau luate ca informatii sigure. Vorbim de jocuri de noroc, unde hazardul joaca un rol urias, tocmai din acest motiv incurajez parierea responsabila.

Selectiile jucate si stabilirea mizelor sau a modului de distribuire al acestora cade in responsabilitatea exclusiva a fiecarui jucator in parte. Datele prezentate pe site sau in mailuri sunt pur orientative. Site-ul jurnaldepariu.com nu isi asuma responsabilitatea asupra evolutiei si fluctuatiei financiare a vreunul abonat, ca urmare a unor pierderi suferite, cu privire la recomandarile venite pe e-mail. Din motive de confidentialitate, numele si imaginile de profil aparute pe site nu sunt obligatoriu conforme cu realitatea.

Achizitionarea unui abonament presupune achitarea unui anumit tarif pentru a primit pronosticurile din baschet pentru urmatoarele 30 de zile lucratoare, cu nivelurile orientative de incredere recomandate, FARA sectiunea PZ/Pariul Zilei, rubrica ce a fost desfintata.

Site-ul jurnaldepariu.com nu ofera posibilitatea clientilor de a plasa pariuri online si nu desfasoara jocuri de noroc pe site, nici nu promoveaza agentii de pariuri sau operatori din domeniu, site-ul nedetinand licenta de afiliat. 

Conditiile politicii de confidentialitate sunt descrise aici

Conditiile politicii privind cookie-urile sunt descrise aici

Conditiile privind parierea responsabila sunt descrise aici

Conditiile privind politica de returnare sunt descrise aici

Site-ul jurnaldepariu.com sugereaza jucatorilor la pariuri sa considere pariurile sportive o activitate in care sa urmareasca primordial recreerea si delectarea si sa fie extrem de atenti privind sumele pe care acestia le pun in joc.

Acceptarea acordului

Accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, a oricărei pagini din acesta şi/sau a serviciului, precum şi a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime şi necondiţionată a acordului şi a oricărei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricărei prevederi din acesta atrage obligaţia persoanei respective de a înceta de îndată accesarea site-ului.

Conţinutul site-ului

Conţinutul site-ului aşa cum este el definit este proprietatea jurnaldepariu.com, în afara cazurilor în care este menţionat expres autorul. Toate articolele publicate pe acest site sunt protejate de „Legea dreptului de autor” şi de tratatele şi acordurile internaţionale privind drepturile de proprietate intelectuală. Fotografiile atasate articolelor sunt de cele mai multe ori sub licenta libera, sau descoperite prin cautari google, iar daca va apartine vreo fotografie prezenta pe blog si nu mai doriti publicarea ei va rog nu ezitati a ma contacta pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp

• JURNALDEPAIU îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului său.

Informaţiile şi datele afişate în cadrul acestui site sunt oferite „aşa cum sunt” fără nici o de garanţie de nici un fel. Nu facem nici un fel de asigurări, directe sau indirecte, cu privire la exactitatea informaţiilor prezentate. Riscul folosirii acestor informaţii aparţine exclusiv utilizatorului.

JURNALDEPARIU îşi rezervă dreptul de a face orice modificări asupra informaţiei, de a afişa sau şterge informaţii de la afişare, de a dezactiva conturi de utilizator fără orice notificare prealabilă.

Utilizatorii care publică/trimit orice fel de conţinut pe/pentru acest site sunt de acord să cedeze gratuit, nelimitat în timp, la nivelul teritorial al României, în momentul publicării/trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare şi retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

Utilizatorii care publică/trimit orice fel de conţinut pe/pentru acest site garantează şi îşi asumă: răspunderea asupra originalităţii conţinutului; obligaţia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor ale unei terţe persoane.

Nerespectarea acestei obligaţii nu poate angaja răspunderea JURNALDEPARIU, ci numai răspunderea utilizatorilor respectivi. JURNALDEPARIU îşi rezervă dreptul de a bloca/anula/şterge informaţiile cu caracter ilegal, subversiv sau care contravin condiţiilor de utilizare, site-urile care fac spam, etc. – aşa cum credem de cuviinţă.

Utilizatorii care publică/trimit comentarii, trebuie să respecte următoarele reguli:

 1. Utilizatorii neînregistraţi pot folosi un pseudonim, dar adresa de email trebuie să fie REALĂ.
 2. Trataţi persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folosiţi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aducă o vătămare morală celorlalte persoane care postează mesaje. a) Nu folosiţi cuvinte cu caracter obscen, injurios sau defăimător care sa jignească; b) Fără comentarii discriminatorii cu tenta xenofobă, antisemită sau rasistă.
 3. Pentru protecţia dumneavoastră nu introduceţi în „corpul comentariului” informaţii personale, adrese de email, numere de telefon.
 4. Comentariile care intra în contradicţie cu regulile de mai sus vor fi şterse fără a se afişa vreun motiv, iar dacă veţi continua sa sfidaţi aceste reguli vom lua măsurile suplimentare necesare, în funcţie de caz.

Utilizatorilor le este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parţială, integrală sau modificată a conţinutului acestui site în alte scopuri. JURNALDEPARIU şi fiecare utilizator (pentru conţinutul al cărui autor este) pot exploata în mod indirect în scopuri comerciale conţinutul site-ului.

Pentru a asigura respectarea legalităţii în domeniu, în cazul în care un utilizator constată o încălcare a drepturilor de autor sau a oricăror alte drepturi, acesta va trimite un mesaj la adresa jurnaldepariu88@gmail.com, mesaj în care, în măsura posibilităţilor utilizatorului, va conţine următoarele elemente:

 1. identificarea materialului de pe site-ul nostru care a încălcat sau a devenit subiectul încălcării drepturilor de autor;
 2. identificarea originalului;
 3. datele de contact contact ale părţii vătămate;
 4. o declaraţie prin care partea vătămata se arată a fi de bună-credinţă în ceea ce priveşte folosirea neautorizată a materialului;
 5. o declaraţie că informaţiile din mesaj privitoare la încălcarea drepturilor de autor corespund realităţii, iar partea vătămată este autorizată să acţioneze în numele titularului drepturilor de autor sau a oricăror alte drepturi pretinse a fi încălcate;
 6. o semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acţioneze în numele celui care posedă drepturile de autor în scopul înregistrării mesajului.

JURNALDEPARIU garantează confidenţialitatea informaţiilor transmise potrivit prezentului paragraf, în limitele prevederilor legale. JURNALDEPARIUîşi rezervă dreptul de a bloca accesul la conţinutul asupra căruia a primit o notificare de încălcare a unui drept al unei terţe părţi şi de a bloca accesul la conţinutul întregului site pentru un utilizator despre care a fost notificat legal că ar fi încălcat drepturile intelectuale ale unui terţ.

Suspendarea accesului

JURNALDEPARIU poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conţinutul siteului sau la o parte din acest conţinut.

Securitate

Utilizatorul ia la cunoştinţă că JURNALDEPARIU nu poate controla şi nu oferă nici un fel de sugestii, garanţii sau condiţii privind securitatea sau conţinutul informaţiilor care trec prin reţeaua sa de comunicaţii, prin Internet sau prin Serviciu.
Utilizatorul ia la cunoştinţă că serviciile sunt disponibile prin Internet şi, deşi JURNALDEPARIU va face tot ce îi stă în putinţă pentru a menţine securitatea informaţiilor, nu poate garanta că informaţia pe care Utilizatorul o primeşte sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent în siguranţă.

Limitarea răspunderii

Nu asigurăm calitatea şi nu garantăm produsele sau serviciile prezentate în orice informaţie, material sau conţinut cu referire la terţi, incluse sau direcţionate din acest site.
Nu oferim nici un fel de garanţii sau asigurări că informaţia prezentată este potrivită pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.
JURNALDEPARIU nu este răspunzătoar pentru erorile sau omisiunile prezente în conţinutul propriu sau furnizat de utilizatori şi de aceea Utilizatorul acceptă că JURNALDEPARIU nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea acestui site.

Protecţia datelor personale

Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigură. În consecinţă, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informaţia personală, JURNALDEPARIU nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dumneavoastră către noi, către şi de la serviciile noastre online. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisa către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc.

Modificarea acordului

JURNALDEPARIU îşi rezervă dreptul de a modifica în orice mod, oricând şi oricare din clauzele acestui acord, fără nici o notificare prealabilă şi fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate faţă de utilizatori. Este de datoria dumneavoastră să verificaţi periodic conţinutul acestei pagini şi să vă informaţi asupra oricăror modificări survenite în termenii şi condiţiile de utilizare.
Simpla utilizare sau accesare a oricărei facilităţi oferite de site sau de serviciu intervenite după operarea modificării reprezintă acceptarea deplină şi necondiţionată de către utilizator. Neacceptarea oricărei modificări atrage obligaţia respectivului utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului.

În cazul în care nu sunteţi de acord cu TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE IMPUSE de www.jurnaldepariu.com vă rugăm să părăsiţi de urgenţă acest site.