Login form protected by Login LockDown.


Pariurile au inceput ca si ceva foarte simplu , ca o delectare inca din Antichitate se paria pe tot felul de lucruri , incepand de la celebrele dueluri intre gladiatori , continuand cu evul mediu cand treburile s-au cizelat nitel , in Franta medievala fiind la moda pariurile in luptele de cocosi , astazi in secolul vitezei , mileniul informatiilor a explodat si a devenit un domeniu foarte vast.

Incerc in aceasta pagina , in subcategoriile acestei pagini sa adaug informatii cu privire la pariurile sportive , informatii cu privire la acest proiect , Jurnal de pariu si multe alte chestiuni care le consider utile pentru marea masa a pariorilor.

Emoticonuri

Calculator pariuri sistem

Citate despre pariuri , jocurile de noroc

O colectie impresionanta de citate , si vorbe celebre cu privire la jocurile de noroc , o lectura obligatorie pentru oricine intentioneaza sa se apuce de acest „sport” , pariurile sportive. Poate afla informatii pretioase din acele vorbe de duh , lucruri care ar trebui sa-l faca pe posibilul doritor de a intra in aceasta lume sa se gandeasca de 2 ori inainte.

Chiar si pentru profesionistii cu experienta in domeniu , lecturarea lor nu face decat sa isi marturiseasca propriei persoane cat talc si cat adevar se regaseste in acele vorbe.

Precizari , Disclaimer Jurnal de pariu

Precizari cu privire la proiectul JDP , precizari importante privind argumentarile de pe acest blog , despre cum trebuiesc adoptate acestea si in ce conditii si multe alte lucruri , o mica istorioara despre cum am inceput proiectul.

Clasamente si statistici

O pagina dedicata clasamentelor si statisticilor privind cele mai importante campionate . Nu mai este necesar sa vizitezi 100 de siteuri pentru a afla pozitia din clasament a echipei pe care doresti sa pariezi . Acum pe Jurnal de pariu ai acces la toata gama de informatii necesare in vedere optimizarii rezultatelor pariurilor tale.

LIVESCORE

Un modul de scoruri live implementat in aceasta pagina a blogului , pentru a completa gama de servicii oferite all-in-one in cel mai bun blog de pariuri din Romania. Acest modul ofera si informatii statistice despre meciul in cauza si este actualizat in timp real.