Login form protected by Login LockDown.


Preศ›urile stabilite pentru fiecare tip de abonament รฎn parte, precum ศ™i descrierea amฤƒnunศ›itฤƒ a conศ›inutului serviciului achizitionat, pot fi gฤƒsite ศ™i consultate รฎn secศ›iunea ABONAMENTELOR, in meniul principal al site-ului. Te rog sa citesti cu mare atentie toate informatiile punctate. Serviciul respectiv este descris in amanunt.

Returnarea unei sume catre un client care a decis sa se aboneze nu este posibila decat in cazul in care clientul poate dovedi cu mijloacele tehnice specifice ca nu are acces la continutul promis, aferent abonamentului achizitionat. Concret, returnarea banilor poate fi facuta doar in cazul in care clientul dovedeste ca nu a putut receptiona informatiile transmise. Returnarea banilor va fi efectuata in acest caz in 15 zile lucratoare.

Reclamatiile referitoare la rezultatele evenimentelor sportive recomandate, raportarea la realitate si la scorul final, nu constituie obiectul returnarii vreunei sume de bani. Va rugam aruncati un ochi peste sectiunea paginii dedicate Parierii Responsabile.