Login form protected by Login LockDown.


Handicap 3 variante tenis

Handicapul cu 3 variante e oferit de agentia de pariuri bet365 si e un tip de pariu care a creat destul de multe confuzii. Am decis sa realizez un mic ghid prin care voi explica concret situatia, alegand meciul de tenis ce se disputa la turneul WTA de la Paris, Simona Halep – Mladenovic.

a. Simona Halep -5 @ 1.72
b. egal โ€“ Mladenovic +5 @ 6.50
c. Mladenovic +5.00 @ 2.37

Pentru ca pariul de la cazul a. sa fie castigator, ai nevoie de victoria Simonei LA CEL PUTIN 6 game-uri, de exemplu 6-3/6-3 e castigator. Orice victorie mai clara ca asta e cu atat mai buna.

Cazul b. e validat castigator doar atunci cand diferenta de game-uri dintre favorita si outisder e de 5 gameuri, in cazul asta, de exemplu 6-3/6-4, 7-5/6-3, ai prins ideea, de aia e si cota aia de 6.50 pentru ca diferenta trebuie sa fie de exact 5 gameuri diferenta in favoarea Simonei

Cazul c. e validat castigator atunci cand diferenta de gam-euri dintre Simona si Mladenovic e de maximum 4 game-uri, sau orice alt rezultat pozitiv in favoarea lui Mladenovic. Daca alegi aceasta varianta, trebuie sa fie maxim 6-4/6-4 pentru Simona ca pariul sa fie castigator, daca Simo o bate pe Mladenovic la 5 game-uri sau mai multe, automat esti intr-unul din cazurile a. sau b.; Bineinteles, orice victorie a lui Mladenovic sau rezultat in favoarea sa face ca acest pariu sa fie castigator.


Concluzii de final:

Din punctul meu de vedere handicapul cu 3 variante nu reprezinta o solutie viabila si utilitatea lui tinde spre zero. E interesant poate doar pentru cei care doresc sa parieze pe victoria la un numar exact de game-uri la o cota mare, insa acest gen de selectii nu cred ca pot reprezenta solutii serioase pentru vreun parior.

Recomand tuturor celor care doresc sa parieze de o maniera obisnuita, handicapul cu 2 variante, gasit in oferta agentiei bet365 atat live cat si pre-meci.