Login form protected by Login LockDown.


Dupa cum am anuntat, abonamentele in forma actuala si conceptul de PZ va fi desfintat, din motivele discutate si pe site si punctate succint si in mailuri. E o decizie definitiva. Nu exista in clipa de fata posibilitatea prelungirii, cand abonamentul expira si se implinesc 30 de zile.

Incepand de luni va exista posibilitatea abonarii un format identic al tabelului, la un pret mai mic cu 60% decat cel initial, insa fara evenimentele de nivel 8/10. Selectia PZ nu va fi ascunsa sau postata altundeva, pur si simplu se regaseste in tabel si nici macar eu nu o stiu in momentul in care am definitivat lista. ย Munca mea va fi 95% identica, doar ca nu imi voi mai asuma conceptul de PZ din motive pe care le mai reamintesc succint.

In acest sens am pregatit un articol in care am punctat succint 11 SFATURI MENITE SA TE AJUTE SA ALEGI EFICIENT SELECTIILE DIN BASCHET.

De la ce a pornit

Am povestit si imi cer scuze ca ma repet, insa nu vreau sa raspund la acelasi mail de 100 de ori, de aceea spun povestea din nou. A fost vorba de niste injurii pe care le-am primit din cauza unor persoane suparate ca nu au putut prinde liniile sugerate in PZ, care m-au acuzat ca am fraudat print screenul cu cota (informatie verificabila pe flashscore si dropping odds-ul de pe oddsportal, unde arata ce cota a avut evenimentul la ora respectiva, insa trecem peste), inca dinainte de a se juca meciul Oradea – Timisoara, oameni onorabili, apropiati cumva, pe care-i si cunosc tangential. Nu au fost unul, nu au fost doi, ci patru. Nu au fost trimise nici macar la pierderi, ca frustrare, ca probabil ca as fi inteles. Nu stiu daca suparararea si cuvintele folosite de ei au fost potrivite sau justificate, insa asta e. Eu ii inteleg.

Pe langa cei care au jignit, au mai fost destul de multi care m-ati intrebat daca „sa joc sau nu la linia modificata”, fiecare cu alta valoare prinsa, la momente diferite. Din politete, am raspuns tuturor sau celei mai mari parti, cu raspunsul pe care-l puteam da in acel moment: procedati cum considerati.

Nu a pierdut nimeni din cauza oscilatiei liniilor, insa …

Oricat am incercat sa ma mint ca nu ma afecteaza, m-a afectat si pe viitor sigur s-ar mai ajunge la astfel de chestiuni si chiar daca acum nu a fost cazul si esecul a fost categoric pentru toti, indiferent ce linie am prins, nu as vrea sa stiu ce cuvinte ar putea fi cand cu siguranta unii am pierde, altii am castiga din diferenta liniilor si ar fi o ruptura inevitabila si lucrurile ar lua-o razna. Pe viitor era imposibil de evitat o astfel de situatie si nu ma refer la o diferenta de 1-2 puncte, diferenta fireasca, la ligi mai mici ati vazut ca se poate ajunge izolat si la o diferenta de 7-8 puncte.

Mai devreme sau mai tarziu s-ar fi ajuns la chestiuni cu adevarat neplacute

Eu si nimeni altcineva nu va poate garanta linii, am scris asta de la bun inceput, insa se pare ca tot e greu de perceput acest lucru. Eu nu pot sa aleg recomandari doar din competitii cu volatilitate mai mica (Euroliga, ACB, etc) privind impactul asupra cotelor la un volum mai mare de pariuri, mai ales cat timp am primit certitudinea ca recomandarile de aici se instraineaza si in alta parte, in fata unui grup de 4-5 ori mai mare, de unde cineva exploateaza beneficii lunare duble privind taxa abonamentului.

Nu am o problema cu asta, nu e prima data cand se intampla, sa fie sanatos initiatorul insa eu nu sunt de acord cu ce s-a intamplat strict cu abonatii existenti aici si nu vreau sa ajung sa dau PZ-uri doar din competitiile tari, de frica ca liniile sa nu se miste prea tare si sa poata profita toata lumea si sa nu primesc tone de mailuri legate de modificarea cotelor.

„Imprumutul PZ-urilor” se producea inca de anul trecut, dar am facut eforturi sa inchid ochii

Apreciez si mailul primit astazi de la C. , persoana care sezonul trecut a recunoscut ca a revandut pe un grup informatiile primite aici, insa care a confirmat ca nu este el de aceasta data si il cred. Eu oricum nu am timp sa mai fac investigatii si nu ma mai intereseaza, sa le fie cu sanatate tuturor si nu o spun ironic, doar ca virgula consecintele a ceea ce faceau ei se spargeau in capul meu, pentru ca sunt sigur ca liniile nu au fost modificate astfel din cauza „mainii” de oameni ceea ce reprezinta abonatii JDP.

Cu alte cuvinte, am fost de acord si am tolerat furtul recomandarilor, insa nu si din momentul in care consecintele lui deja se rasfrangeau asupra mea si proprii abonati de pe site, oameni onorabili cu care am colaborat excelent, ajungeau sa puna in dubiu munca mea, am considerat ca nu se poate merge mai departe.

Ar fi fost o varianta … sa nu imi pese si sa merg mai departe

Insa nu sunt genul. Nu vreau sa camuflez selectiile care pentru mine reprezinta defapt PZ-uri in nivel 6/10 si voua sa va dau selectii la plezneala, „din incheietura”, si sa notez cu 8/10 ce imi vine la mana, sau alte mizerii care s-ar putea face si sa merg mai departe cu abonamentul la acelasi pret si sa nu imi pese.

Pana acum, aproape un an si jumatate, din Octombrie 2018, am pierdut sau am castigat impreuna, punctual. Prefer sa ofer 95% din munca mea in tabel, la un pret cu 60% mai mic, singura diferenta fiind absenta elementelor notate cu 8/10, insa fiecare sa decida in nume propriu, daca se indentifica sau nu cu selectii.

Chiar daca probabil 95% dintre abonati vor fi pierduti, pentru mine nu e nici o problema. Eu nu am facut chestia asta pentru banutii ce ieseau din aceste abonamente. ย Pentru mine activitatea mea personala e infinit mai importanta, sa am liniste, sa nu trebuiasca sa dau explicatii si sa indur tot felul de lucruri, sa ma pot concentra in continuare pe ceea ce conteaza pentru mine cu adevarat: pariurile mele personale, nu sa am abonati cat mai multi sau orice chestiune de genul, pornita strict cat sa acopere o parte din costurile site-ului, pentru ca din 2017 nu mai am nici o relatie de afiliere cu vreo agentie de pariuri. Chiar daca nu voi mai reusi sa acopar costurile cu serverul, licentele soft, inginerul software care se ocupa de server, etc, nu am nici o problema cu asta, pot suporta si singur aceste costuri.

Victime colaterale

Ca de obicei, imi pare putin rau pentru cea mai mare parte dintre voi, careย nu aveti nici o vina si cumva veti fi afecta de aceasta decizie. Eu inteleg acest lucru, insa nu pot merge mai departe pentru ca dupa cele intamplate, eu personal nu mai am incredere in acest produs numit PZ si nici nu vreau sa mai am incredere, in forma in care s-a remarcat.

Consultanta sau discutii in particular ce ar merita mai mult jucat dintre recomandarile cu nivel 6/10 si 7/10 oferite, cu siguranta nu vor fi si imi rezerv dreptul de a nu raspunde la nici un mail pe acest subiect.

๐Ÿ™๐Ÿป Va multumesc tuturor pentru aceasta colaborare si imi pare foarte rau pentru unele chestiuni intamplate, insa aceasta e situatia si din acest moment nimic nu se mai poate schimba.