Login form protected by Login LockDown.


Compararea cotelor

Ei bine, o metoda sigura de ca spori castigurile cu pana la 20% este compararea cotelor. Acesta este un element de care trebuie sa tina cont fiecare parior in momentul alegerii unui pariu.

Pariurile nu sunt cofetarii , sa ai preferinte gen „fidel exclusiv gamebookers” , „fidel exclusiv bwin” , trebuie studiata foarte bine oferta , acest fenomen trebuie tratat foarte serios, ca si o piata , un market , cea mai buna oferta trebuie gasita si profitat la maxim de pe urma ei.

In decursul timpului am folosit mai multe site-uri de profil , dar preferatul meu este BetBrain.

Ca exemplu vom lua meciul Austria – Romania , care se va juca miercuri , majoritatea bookmakerilor au afisat deja cotele pentru aceasta partida , le avem pe jos si sa aruncam o privire per ansamblu asupra lor.

Dupa cum putem observa cea mai mare cota pentru o victorie a Austriei este la betsafe , iar pretul oferit este 3.15 , spre deosebire de William Hill care ofera cota infima de 2.62, intre cele doua oferte este o diferenta de 53 de sutimi , o diferenta colosala de 20%.

Sa studiem oferta pentru rezultatul de egalitate , rezultat care nu prezinta fluctuactiile regasite pentru victoria Austriei dar totusi diferente sunt , Globet ofera 3.30 , in timp ce bet-at-home sunt cei mai „zgarciti” ceea ce nu este un lucru nou oferind 3.10 , o diferenta de 7%.

Sa privim victoria alor nostrii , si aici diferentele sunt mai putin pregnante decat victoria gazdelor , avem cota cea mai buna oferita la Paddy Power 2.40 , in timp ce gasim cea mai mica cota la Bwin 2.25 , o fluctuatie tot de 7%.

Ideea este aceasi si la tennis , la spreadurile de baschet , si la orice alt sport , pot fi comparate aproape toate timpurile de selectii , desi exemplul meu a fost dat pe clasicele 1×2 , putem obtine preturi bune si pentru tipurile de pariu under/over , handicapuri , pauza/final sau alte optiuni.

Meniul este navigabil usor , sporturile si campionatele le alege dintr-un meniu usor , bazat pe un meniu drag-and-drop.

Pentru sporirea castigurilor va invit deschiderea de conturi la cat mai multe case de pariuri , pentru a putea profita de castiguri mai mari.

Cea mai buna si optima casa de pariuri , care imbina in avantajul clientului „bogatia” ofertei cu cotele cele mai bune este, o agentie care nu trebuie sa lipseasca din „agenda” dvs. , este o agentie cu meniu in limba romana specializata si in campionatul romanesc atat liga 1 cat si ligile secunde , cu o multitudine de tipuri de pariuri / meci , pana la 25 de tipuri de pariuri. Deasemenea retragerile si depunerile sunt gratuite si nelimitate lunar. Pentru a citi un review/recenzie obiectiva si bine documentata , poti accesa aceasta pagina , iar pentru inscriere acceseaza site-ul oficial.

Deasemenea , arbitrajul este o modalitate absolut sigura , prin care poti obtine profit garantat , dar voi posta un articol in viitor cu toate detaliile.

DUPA CE TI-AI INSUSIT CATEVA NOTIUNI DESPRE COMPARAREA COTELOR, TREBUIE SA ARUNCI UN OCHI PARIORII CARE CASTIGA AR TREBUI SA ARUNCI UN OCHI SI PE MITURILE ASCUNSE ALE PARIURILOR , CUM VREI SCOATE LA IVEALA PARIORUL DIN TINE , ESTE OBLIGATORIU SA CITESTI.

DACA NU CUNOSTI TOATE VALORILE HANDICAPULUI ASIATIC , NU ESTE O PROBLEMA POTI ACCESA PAGINA UNDE ACESTEA SUNT EXEMPLIFICATE LA DETALIU , DEASEMENEA O PAGINA CARE NU TREBUIE RATATA ESTE CEA IN CARE AM SCRIS DESPRE MANAGEMENTUL BANILOR SI CUM TE POTI CUNOASTE PE TINE MAI BINE