Login form protected by Login LockDown.


Carduri pentru pariuri

RECOMANDAREA MEA :
VISA Electron de la ING Bank
:
– Daca esti student , poti beneficia de cardul visa electron special pentru studenti care are taxa de administrare 0, taxa anuala 0 , comision 0 pentru platile externe, il poti folosi in strainatate si deasemenea poti beneficia de un serviciu Home Banking gratuit prin care iti poti plati facturile, ai nevoie doar de un buletin si de un carnet de student pentru a aplica la acest card , poti sa o faci si online de pe site-ul ING.
– Este, in acest moment, cel mai bun card pentru platile online. La bancomatele ING se pot retrage bani dar se pot si depune; nu necesita interventia unui functionar de la banca. Se elibereaza in 2-5 zile si initial nu se percep nici un fel de taxe (nu costa nimic si nu presupune o suma minima de deschidere).
– Poti primi castigurile pe acest card, il folosesc cu incredere de peste 4 ani de zile si pentru mine este cel mai bun card.

VISA Electron de la BCR:ย 

– Daca nu ai filiala ING in orasul tau, iti ramane alternativa Visa Electron de la BCR;
– Se elibereaza in 4-5 zile si costa 10 RON;
– Retragerile se pot face direct pe card, banii ajung in 4-5 zile bancare si intra in lei la cursul BCR din ziua in care ajung banii. Dezavantajul fata de cel de la ING este ca pe acest card nu se poate alimentata automat ( imediat ce bani sunt depusi pe card), ci in circa 12-24 ore;
– Este al doilea card din punctul meu de vedere ca si „performante” , personal nu am lucrat cu el dar o persoana apropiata mie il foloseste cu incredere penru pariuri de cativa ani si nu a intampinat dificultati.

Taifun de la Banc Post:
– Este un card bun, insa prezinta dezavantajul de a nu putea primi castigurile pe acest card (castigurile le poti primi intr-un alt cont, deschis separat);
– Cardul se elibereaza cam in 7 zile, costa 3 RON si este nevoie de o depunere initiala de 100 RON;
– Nu detin informatii prea multe despre acest card , totusi nu recomand folosirea lui cand exista alternative mai fiabile , mi se pare un dezavantaj de luat in seama faptul ca nu pot primi castigurile pe acest card , practic il poti folosi doar pentru depunere

VISA VIRTUON de la Banca Romaneasca:
Avantaje:
– e util celor care au deja un cont la Banca Romaneasca, ca sa nu mai mearga la alta banca
Dezavantaje;
– cardul trebuie activat la banca, printr-o cerere speciala;
– banca poate retine retragerile de la gamebookers timp de 30 de zile, dupa care incarca acei bani pe card;

VISA ELECTRON de la VOLKSBANK:
Avantaje:
– costul emiterii cardului este zero;
– se poate folosi atat la depuneri cat si la retrageri;

Dezavantaje:
– retea bancara nu foarte bine dezvoltata in Romania;
– multi dintre angajatii bancii nu stiu ca se poate folosi pe internet si implicit a-ti putea avea discutii in contradictoriu cu ei.

VISA ELECTRON de la RAIFFEISEN:
– retea bancara bine dezvoltata in Romania;
– se poate folosi atat la depuneri cat si la retrageri;
– taxa emitere card zero;

Ce ar trebui sa mai stii despre aceste carduri:

  • Pe internet, la agentiile de pariuri sportive, vei da datele inscrise pe cardul tau VISA Electron sau Taifun.
  • Toate datele de care vei avea nevoie sunt scrise pe card : Numele (pe care trebuie sa-l completezi exact cum apare el pe card), numarul cardului (numarul lung scris pe fata cardului), CCV (numarul de 3 cifre pe care il gasesti pe spatele cardului) si data cand expira cardul.
  • Cardurile enumerate mai sus sunt in lei. Indiferent in ce moneda ai deschis contul la o agentie de pariuri sportive (dolari, euro, lire sterline etc.), se va face automat schimbul valutar atat la depuneri cat si la retrageri de numerar, la un curs apropiat de cel al BNR