Login form protected by Login LockDown.


Posibilitatea oferirii unei „beri virtuale”

In cazul in care vreodata te-ai gandit ca ai dori sa oferi „o bere” sau sa contribui cu o anumita suma pentru informatiile gasite pe acest site si munca depusa in acest deceniu, acum exista aceasta posibilitate.

⬇️ Toate detaliile privind modalitatea de plata si codul IBAN unde poti face transferul sunt afisate mai jos.

Dat fiind faptul ca pe perioada verii, abonamentul pentru baschet nu e activ, din lipsa de evenimente, m-am gandit sa lansez aceasta sectiune, in ideea in care exista dintre voi persoane care doresc sa contribuie la acoperirea unor parti a costurilor de operare privind site-ul.

Desi nu am mentionat-o la momentul respectiv, din 2017, site-ul jurnaldepariu.com nu mai detine nici o relatie de afiliere cu vreo casa de pariuri. Costurile de operare sunt suportate din bugetul familiei (chirie server in Frankfurt, licente, diverse optimizari, angajarea ocazionala a unui programator pentru repararea diverselor probleme aparute si alte lucruri care se ivesc invarabil la o baza de date de aproape 10 ani si destul de greoaie optimizata, cu peste 10.000 de articole si aproape 200.000 de comentarii scrise).

Metoda de plata e DOAR prin Transferwise

Procedura de deschidere a contului la Transferwise e foarte simpla. Am ales-o din cauza costurilor extrem de reduse, dar si a faptului ca ma ajuta ca sunt in contul de EURO, unde fac diverse plati pentru site. Pe tine nu te afecteaza absolut deloc, conversia e facuta insa automat.

Cum deschizi contul si de ce am ales aceasta modalitate

Pentru a deschide contul la Transferwise, completezi mailul tau si o parola, si dai Sign Up. Te poti conecta si cu contul de facebook sau google, iar in final plata va fi facuta cu cardul.

TransferWise e un instrument de transfer al banilor pe care-l vei putea folosi si pentru a primi/efectua plati catre prieteni sau cunoscuti din strainatate, la cele mai mici costuri posibile, cu zeci de euro mai putin decat taxele percepute de bancile din Romania sau instrumente precum Western Union sau Moneygram.

Am ales aceasta metoda exclusiv din motive de costuri, iar in contul meu, banii ajung intr-o zi lucratoare. Abonatii la PZ din baschet au folosit cu succes aceasta metoda de plata foarte simpla si convenabila pentru zeci de transferuri.


CITESTE SI URMARESTE CAPTURILE PRINT SCREEN SI NU AI CUM SA GRESESTI. SUNT CATEVA CLICK-URI DE DAT

Deschide un tab nou cu transferwise.com si urmeaza cu mare atentie pasii expusi mai jos.

Transferul trebuie facut obligatoriu din RON in EURO.

Alegi orice suma doresti pentru transfer in RON, iar conversia va fi facuta in mod automat, la un curs bun.

Alegi „Fast and easy transfer” si vei plati cu cardul tau de debit, in conditii de maxima siguranta. La fel ca si cum ai plăti pe emag, sau cum face o depunere la pariuri, etc.

In sectiunea „You”, trebuie sa alegi drept transfer personal

Mai departe, in sectiunea „Recipient” trebuie ales Someone else 

Selecteaza cu copy paste, datele de mai jos exact asa cum sunt, completeaza-le si apoi apasa confirm. Banii vor fi trimisi in contul din Anglia al tipei care ma ajuta in acest proces, o persoana de incredere, in plus e un cont la care si eu am acces si astfel banii se vor transfera extrem de ieftin, repede si in siguranta.

⚠ COPIAZA SI COMPLETEAZA DATELE EXACT ASA CUM SUNT, NU MODIFICA NIMIC! ⚠


Their email
jurnaldepariu88@gmail.com
Full name of the account holder: CRISTINA EVA TONKO
BIFAT: ✅ I KNOW THEIR BANK DETAILS
IBAN: GB75REVO00997061327267
✅ Apasat CONFIRM

ℹ️ La Reference poti trece absolut ce vrei tu, nickname-ul cu care comentezi pe site, sau ce doresti.

DUPĂ CE AI BIFAT PAS, EFECTUEZI PLATA, PRIN CARDUL TAU. EXISTA O MICA TAXA DE TRANSFER, INSA ACEASTA E DEDUSA IN MOD AUTOMAT (VEZI EXEMPLU ORIENTATIV DE MA JOS)

COMPLETEZI DETALIILE CARDULUI. Aplicatia e sigura, foloseste cea mai avansata tehnologie din domeniu: „TransferWise is authorised by the Financial Conduct Authority under the Electronic Money Regulations 2011”.

Cele mai mari publicatii economice din lume au testat-o si o recomanda cu incredere, impotriva tarifelor nesimtite practicate de banci, in special cele din Romania. Poti sa le recomanzi tuturor cunoscuților care primesc sau trimit bani din străinătate sa o folosească, vor plati 1-2 euro, pentru proceduri la care bancile ar lua 20-40. 

Siguranta si transparenta totala

Aplicatia transferwise are 5* pe Trustpilot, in urma a peste 49.571 review-uri. O puteti folosi si voi pentru a trimite sau primi bani rudelor din afara tarii, la cele mai mici costuri imaginabile. Chiar v-o recomand cu incredere. WesterUnion si Moneygram au tarife de zeci de ori mai mari, iar platind la ghiseul bancilor veti suferi pierderi mai mari.

Aplicatia e sigura, foloseste cea mai avansata tehnologie din domeniu: „TransferWise is authorised by the Financial Conduct Authority under the Electronic Money Regulations 2011”. Cele mai mari publicatii economice din lume au testat-o si o recomanda cu incredere, impotriva tarifelor nesimtite practicate de banci, in special cele din Romania.