Login form protected by Login LockDown.


⚠️ ULTIMUL DANS + Idei de pariuri Miercuri 15 Iunie 2022

Dintre evenimentele zilei la pariuri sportive, cel mai mult mi-au atras atentia selectiile de mai jos. Recomand a fi jucate single, sau combinate in maxim doua evenimente pe tichet.

📊 Statisticile dedicate PZ din fotbal si tenis plus selectiilor din tabel sunt disponibile aici si arhivate din 2012.Ultimul dans

Dragilor, momentul fatidic a venit, dupa aproape 15 ani de prezenta zilnica. Mai sunt doar 7 zile din existenta acestui site, pana pe 15 Iunie, inclusiv. Atunci se va opri activitatea mea, inclusiv abonamentele si articolele zilnice.

Am scris un articol dedicat cu anumite ganduri, precizari si chiar sfaturi pentru incepatori, asezate aleatoriu, fara o concluzie anume.

Articolul de ramas bun – Ultimul dans

🆕 BILETUL ZILEI 15 IUNIE (1.96) (Trimis in mail abonatilor)

BILETUL PROPUS IERI 14 IUNIE(ARHIVA)
❌ Romania – Muntenegru, 1X @ 1.21
✅ Anglia – Ungaria, gol in ambele reprize @ 1.61

Cota totala: 1.95 (Betano)

Forma Biletul Zilei(13W-17L/COTA MEDIE: 2.03), updated @ 15IUN

IncrMeciRecomandareCotaAgentia
8/10Frigg - Skeid🔒 Selectie disponibila doar abonatilor

🏀 BASCHET

🔒 Recomandarile din baschetul european, NBA si PZ sunt disponibile exclusiv abonatilor.


🗣 Tu ce vei juca azi? Te astept cu mare interes in comentarii, sa iti expui parerea si sa mentionezi selectiile care tie ti se par interesante. Mai multe opinii si dezbateri, mai multe  de castig. Iti multumesc in avans!

Daca ti-a fost util acest articol si apreciezi orele de munca pentru realizarea lui, te rog acorda-i un like/share pe FACEBOOK. ⬇ Iti multumesc!

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰