Login form protected by Login LockDown.


Idei de pariuri Vineri 9 Octombrie 2020

Dintre evenimentele zilei la pariuri sportive, cel mai mult mi-au atras atentia selectiile de mai jos. Recomand a fi jucate single, sau combinate in maxim doua evenimente pe tichet.

IncrMeciPronosticCotaAgentia

⚽️ FOTBAL

VOIDASU Poli - Calarasi2 sau 3 goluri2.02BETANO
[U21] Ucraina - RomaniaRomania DNB 1.61UNIBET
Eindhoven - ExcelsiorExcelsior castiga1.95NETBET
Eindhoven - Excelsior🔒 Selectie disponibila doar abonatilor. NETBET

🎾 TENIS

Schwartzman - Nadal🔒 Selectie disponibila doar abonatilor. UNIBET
Schwartzman - NadalNadal 3-01.92UNIBET
Djokovic - Tsitsipasover 9.5 games 1st set1.75UNIBET

🏀 BASCHET

ℹ️ Recomandarile din baschet, alaturi de PZ-urile din fotbal si tenis sunt disponibile exclusiv abonatilor care prin contributia lor sustin la acoperirea costurilor de operare ale acestui site, care din 2017 nu mai are nici o relatie comerciala cu vreun operator de pariuri.
🔐 Sectiunea baschetului european este privata, la fel si PZ din fotbal si tenis. Afla cum poti achizitiona 30 de zile de abonament.
⚠️ Acesta nu e un serviciu de ponturi platite, de garantare a profitului, ci consta in achizitionarea de consultanta in baschetul european, materializata prin lista zilnica de evenimente. Odata ce ai facut comanda la acest produs, declari ca ai citit si iti asumi termenile si conditiile.
🔞 Sectiune interzisa minorilor, la fel ca si continutul intregului site.
🔐 ABONARE SECTIUNE PREMIUM
Barcelona - ZenitBarcelona -4.51.87UNIBET
Crvena Zvezda - BaskoniaCrvena Zvezda castiga2.10BETFAIR
Panathinaikos - OlympiacosOlympiacos castiga1.86UNIBET
Alba Berlin - Bayernunder 159.51.91UNIBET
Milano - LyonMilano -9.51.88UNIBET
🗣 Tu ce vei juca azi? Te astept cu mare interes in comentarii, sa iti expui parerea si sa mentionezi selectiile care tie ti se par interesante. Mai multe opinii si dezbateri, mai multe  de castig. Iti multumesc in avans!

Daca ti-a fost util acest articol si apreciezi orele de munca pentru realizarea lui, te rog acorda-i un like/share pe FACEBOOK. ⬇ Iti multumesc!

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰