Login form protected by Login LockDown.


Idei de pariuri 8 Octombrie 2020

Dintre evenimentele zilei la pariuri sportive, cel mai mult mi-au atras atentia selectiile de mai jos. Recomand a fi jucate single, sau combinate in maxim doua evenimente pe tichet.

Va multumesc abonatilor pentru sprijinul acordat. Am reusit sa trimit si mailul pentru astazi. In tenis nu am reusit sa includ PZ, insa in fotbal, plus lista de baschet si o varianta de pariu antepost la cota 5.00 au fost trimise.

Am reusit sa recuperez gestiunea abonamentelor din primavara, intrerupte din cauza Pandemiei pe 12 Martie, astfel cei care aveau atunci abonamentul in derulare vor continua incepand de astazi.

In cazul in care exista persoane erau abonate in Martie, insa care din diverse motive nu mai doresc sa primeasca mailurile, le rog sa imi scrie.

IncrMeciPronosticCotaAgentia

โšฝ๏ธ FOTBAL

โŒIslanda - RomaniaRomania se califica2.05NETBET
โŒGeorgia - BelarusX la pauza1.88UNIBET
โœ…Bosnia - Irlanda de NordX21.94UNIBET
โŒBulgaria - Ungarianu marcheaza ambele1.72UNIBET
8/10Norvegia - Serbia๐Ÿ”’ Selectie disponibila doar abonatilor.
โœ…Norvegia - Serbia2 sau 3 goluri2.02BETANO
โœ…KuPS - HIFKKuPS la 1 gol3.60UNIBET
KuPS - HIFKKuPS la 2 goluri4.40UNIBET

๐ŸŽพ TENIS

โŒSwiatek - PodoroskaPodoroska +5.51.72UNIBET
โœ…Kenin - Kvitovaover 21.5 gameuri1.98UNIBET

๐Ÿ€ BASCHET

โ„น๏ธ Recomandarile din baschet, alaturi de PZ-urile din fotbal si tenis sunt disponibile doar abonatilor care prin contributia lor sustin la acoperirea costurilor de operare ale acestui site, care din 2017 nu mai are nici o relatie comerciala cu vreun operator de pariuri.
๐Ÿ” Sectiunea baschetului european este privata, la fel si PZ din fotbal si tenis. Afla cum poti achizitiona 30 de zile de abonament.
โš ๏ธ Acesta nu e un serviciu de ponturi platite, de garantare a profitului, ci consta in achizitionarea de consultanta in baschetul european, materializata prin lista zilnica de evenimente. Odata ce ai facut comanda la acest produs, declari ca ai citit si iti asumi termenile si conditiile.
๐Ÿ”ž Sectiune interzisa minorilor, la fel ca si continutul intregului site.
๐Ÿ” ABONARE SECTIUNE PREMIUM
โœ…Dinamo - Voluntariover 160.51.87BETANO
โœ…CSU Sibu - "U" BT Cluj"U" BT -1.51.80BETANO
โœ…CSM Oradea - BCM PitestiBCM Pitesti +9.51.87BETANO
โŒCSKA Moscova - MaccabiCSKA Moscova -5.001.91UNIBET
โœ…Anadolu Efes - FenerbahceFenerbahce +3.51.89UNIBET
โœ…Real Madrid - ValenciaValencia +7.51.90UNIBET
๐Ÿ—ฃ Tu ce vei juca azi? Te astept cu mare interes in comentarii, sa iti expui parerea si sa mentionezi selectiile care tie ti se par interesante. Mai multe opinii si dezbateri, mai multeย  de castig. Iti multumesc in avans!

Daca ti-a fost util acest articol si apreciezi orele de munca pentru realizarea lui, te rog acorda-i un like/share pe FACEBOOK. โฌ‡ Iti multumesc!

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ