Login form protected by Login LockDown.


Il Giro 2019 – Etapa 3 (Vinci โ€“ Orbetello)

Articol redactat de Radu, unul dintre cei mai vechi urmaritori ai site-ului

Informatii generale

Etapa de ieri avea anumite dificultati si putea fi speculata si de alte tipuri de rutieri , dar azi este primul stagiu care este cu adevarat pentru sprinteri.

Traseul este unul lung de 220 km , contine 3 catarari dintre care numai una repertoriata de categoria a 4-a care vine cu 40 de km inaite de final Poggio lโ€™Apparita in lungime de 2.2 km cu panta medie de 5.5% , celelalte doua sunt in prima suta de km . Rutierii ar trebui sa ajunga toti la final si sa vedem un nou sprint pentru victoria de etapa.

Din punct de vedere al vremii se anunta vant lateral ceea ce poate favoriza crearea โ€œbordurilorโ€ – adica plutonul sa se desfaca in mai multe grupuri.

Ultimul km este tehnic, sunt doua viraje โ€“ stanga dreapta , cel de de-al doilea chiar inainte cu 400 m de finish , aici vor fi favorizati sprinterii cu trenulete si cei cuย  โ€œskill-uriโ€œ, iar pozitionarea la intrarea pe linie dreapta este esentiala , cu cat esti mai in fata cu atat mai mari sanse ai la victorie.

Favoriti

Elia Viviani โ€“ ieri a ocupat locul doi si dupa cum a declarat a spus ca a ezitat pre mult ca sa dea drumul la sprint , si a mai spus ca a ales sa stea in spatele lui Gaviria ceea ce a fost o decizie neinspirata , a recuperat doua locuri dar nu a mai putut castiga etapa ( si bine a facut ๐Ÿ˜‰ ) .

Pascal Ackermann โ€“ a fost imperial ieri , Bora a facut o mutare buna aducandu-l in Giro , coechipierii au fost aprope tot timpul la trena , l-au dus acolo unde trebuia , a pierdut un pic din pozitie , dar accelerarea de final face toti banii , depasindu-l pe Ewan fara probleme si astfel a obtinut prima sa victorie intr-un mare tur.

Fernando Gaviria โ€“ nu a avut forta , a terminat pe 4 , se vede ca inca nu e pregatit , pauza lunga care a avut-o inaintea inceperii turului se vede , totusi columbianul este o piesa grea si nu poti sa-l dai deoparte, oricand poate face o figura frumoasa.

Caleb Ewan โ€“ m-a tinut cu sufletul la gura la final , a fost foarte aproape sa dea lovitura , echipa a muncit perfect pentru el, l-a pozitionat , a deschis sprintul poate un pic prea devreme , pentru ca neamtul a trecut fulger pe langa el pe ultimii metri. Dintre toti sprinterii aflati in Giro el este cel mai tehnic iar finalul I se potriveste cele doua viraje il pot ajuta sa fie bine pozitionat si sa castige etapa.

Pronosticuri

Top 3

โšซ Caleb Ewan @ 2.00 Unibet โญโญโญ

Duel

Fernando Gaviria โ€“ Caleb Ewan

โšซ Ewan castiga @ 1.80 Unibet โญ

๐Ÿฟ๐Ÿฟ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ

Apreciezi munca la acest articol? O distribuire pe Facebook ajuta! โคต

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ