Login form protected by Login LockDown.


Il Giro 2019 – Etapa 2 (Bologna โ€“ Fucecchio)

Informatii generale

Traseul de azi are o lungime de 205 km si la prima vedere pare pentru sprinteri , dar in realitate este unul care ascunde cateva capcane, si-i va pune la grea incercare pe acestia. Cu 55 km inainte de final rutierii vor avea de trecut peste o ascensiune de categoria a 3 a in lungime de aproape 6 km cu o panta medie de 7% dupa care imediat vine coborarea care va fi foarte rapida cu drumul destul de ingust si apoi din nou o catarare de categoria a 4 a in lungime de 10.5 km cu panta de aproape 3%.

Acestea fiind spuse sprinterii nu vor avea viata usoara , singurul lor aliat va fi vremea , azi se nunta vant de spate care le va fi de mare ajutor. Daca toate vor fi bune pentru ei , ultimii 900 m vor fi in linie dreapta si acolo trenuletele vor trebui sa-i puna in valoare.

Echipa noului lider Roglic , Team Jumbo Visma va trebui sa treaca la trena de azi pentru ca au de aparat Tricoul Roz , la fel si echipele sprinterilorย  vor trebui sa controleze evadarea si trebuie avut grija pe cine vor lasa sa plece in ea , daca scapi un om caย  Tom De Gendtย  s-ar putea sa nu-l mai poti ajunge , cum spuneam traseul are cateva capcane.

Favoriti

Elia Viviani โ€“ un sezon modest pana acum , dar dupa declaratii totul a fost pentru pregatire , anul trecut a castigat 3 etape de profil , echipa lui QuickStep i-a pus la dispozitie colegi foarte buni care sa-l ajute sa se bata pentru victoriile de etapa , astazi vom vedea cum se descurca si pe catarari daca va trece cu bine peste acestea este omul de luat in calcul la podium โ€“ cota foarte buna 2.00 oferita de Unibet.

Fernando Gaviria โ€“ 2 victorii de etapa in Vuelta San Juan , una in Turul Emiratelor si alte trei locuri 2 , o zestre desul de frumoasa pentru columbian , are o echipa destul de buna , are experienta in Giro a castigat 4 etape in 2017 si pe langa ceilalti el se poate catara pe pante mai domoale , ceea ce va fi un avantaj azi pentu el . Sigur va fi printre protagonistii etapei si de ce nu chiar sa castige .

Pascal Ackermann โ€“ curioasa alegerea celor de la Bora pentru acest tur , neamtul este debutant in marile tururi , el a fost ales in locul lui Bennett cel care i-a facut zile fripte lui Viviani anul trecul pe care l-a invis de 3 ori , totusi Pascal este in forma buna si vine cu un moral ridicat dupa ce tocmai a castigatย  Eschborn-Frankfurt o cursa de aproape 190 de km , pe langa aceasta a mai triumfat in Clasica Almeria , Bredene Koksidje Classic , nu are un trenulet prea numeros la dispozitie , Bora a venit aici si pentru Tricoul Roz prin Majka iar coechipierii sunt impartiti . Poate fi surpriza etapei , nemtii stiu ei de ce l-au ales. Cota 6 la victoria de etapa.

Pronosticuri

Top 3

โšซ Elia Viviani @ 2.00 โญโญโญ

Castiga

โšซ Fernando Gaviria @ 5.00ย  โญ

โšซ Pascal Ackermann @ 5.00 โญ

Surpriza

โšซ Tom De Gendt @ 23.00 ๐Ÿบ๐Ÿ’ถ

๐Ÿฟ๐Ÿฟ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ

๐Ÿป

Apreciezi munca la acest articol? Te rog distribuie-l pe Facebook! โคต

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ