Login form protected by Login LockDown.


Biletul zilei Miercuri 20 Februarie 2019

Palid echilibru [๐Ÿ“ˆstatistici detaliate]

Dupa cele 18 evenimente propuse in tabelul zilei de ieri, s-au inregistrat 9 corecte – 9 eronate.

Selectia din tenis (1.82โœ…) a fost castigatoare, in timp ce selectia din fotbal (1.83โŒ) si varianta de combo (2.74โŒ) au fost eronate.

Ultimele manse tur din optimile Ligii

Dupa egalurile anoste de ieri, speram azi sa avem parte de mai mult spectacol. Partidele Sevilla – Lazio, Atletico – Juventus si Schalke – Manchester City vor beneficia de analize dedicate, ce vor fi pe site undeva in jurul orei 11.

Sunt 3 zile de pauza in baschetul european, iar joi selectiile vor reveni in tabel si in mailurile abonatilor: Euroliga si preliminarii internationale.

PARIURILE ZILEI [๐Ÿ“ˆSTATS]

โŒ FOTBAL: PSG – Montpellier, PSG la 1 sau 2 goluri @ 1.90 (Unibet)

โŒย TENIS: Arn – Alexandrova, Alexandrova -5.5 @ 1.77 (Netbet)

NBA: Indisponibil astazi

BASCHET: Afla cum te poti abona lunar la cea mai profitabila categorie de pe JDP, la un cost zilnic mai mic decat al unei beri. BONUS vei primi ghidul de 17 pagini cu sistemul de pariuri unde e ilustrat totul pas cu pas. Din 18 Oct, de la lansare si pana in 31 Ianuarie, profitul a fost 893.7โ‚ฌ, in doar 106 zile.

โ„น Informatii suplimentare si de ce merita sa te abonezi ๐Ÿ‘‡
Dupa ai reusit sa efectuati plata conform ghidului de aici, te rog sa-mi dai forward pe mail mailul cu chitanta de la transferwise, la adresa jurnaldepariu88 arond gmail.com , altfel eu nu voi vedea adresa voastra de mail, doar numele.Vei primi BONUS, ghidul PDF de 17 pagini in care am descris detaliat modul de lucru pe care il folosesc cu succes si care ar fi putut aduce 1080โ‚ฌ (IAN-IUL 18), respectiv 893.7โ‚ฌ (18 OCT – 31 IAN) doar pariind PZ din baschet. Sunt diverse simulari, includ explicatii si mai ales indrumari si sublinierea riscului asociat, alaturi de o mica poveste personala de viata de pe urma careia se pot trage invataminte.

Daca decizi sa contribui, sa stii ca ajutorul tau e reprezentativ, deoarece de 2 ani de zile acest site nu mai are nici o relatie de afiliere cu vreo casa de pariuri, iar prin metoda aceasta a abonamentului, imi amortizez o parte din cele cateva sute de euro anual care ma costa intretinerea site-ului. Aproape 10 ani de zile, toate costurile au fost suportate de mine, iar continutul a fost gratuit si 95% din el va fi in continuare, munca investita de mine pentru restul categoriilor de predictii fiind virtual aceeasi.

Forma PZ๐Ÿ€ (16W-14L / COTA MEDIE: 1.88), updated @ 20.02

IncrMeciSugestieCotaAgentia

FOTBALโšฝ(79โœ…72โŒ/ 10.02)

โœ…Atletico - JuventusAnaliza si pronosticul aici

unibet

โœ…Schalke - Manchester CityAnaliza si pronosticul aici

unibet

โŒSevilla - LazioAnaliza si pronosticul aici

unibet

โœ…Bordeaux - GuingampX21.85

unibet

โŒParis SG - MontpellierParis SG la 1 gol3.75

unibet

Paris SG - MontpellierParis SG la 2 goluri3.95

unibet

Baschet european๐Ÿ€ (57โœ… 67โŒ/ 10.02)

Pariul zilei din baschet este disponibil doar abonatilor, care prin contributia lor sprijina la acoperirea costurilor functionarii acestui site si totodata apreciaza cei aproape 10 ani de munca, sacrificiile si implicare mea. Afla din pagina dedicata cum poti intra in grupul exclusivist, pentru mai putin de o bere/zi.

โ„น BONUS, vei primi gratuit sistemul de pariuri care descrie cum ai fi putut castiga 1080 euro, pariind PZ-ul din baschet, in primele 6 luni ale anului, respectiv +893.7โ‚ฌ din 18 Oct, de cand am lansat serviciul si pana in 31 Ianuarie. ๐Ÿ‘‡
Ghidul reprezinta un PDF de 17 pagini in care am descris cu maxima onestitate modul meu de lucru si am explicat pas de pas cum trebuie procedat. Sub nici o forma nu e reteta de imbogatire peste noapte, dimpotriva, ci un mod de lucru prezentat cu care eu am obtinut rezultate. Sunt descrise riscurile asociate asupra carora am insistat si vei gasi diverse simulari. Acest produs e dedicat pariorilor care vizeaza obtinerea profitului pe termen mediu si lung si nu "tunurile" peste noapte.
Sunt 3 zile de pauza in baschetul european, iar joi selectiile vor reveni in tabel si in mailurile abonatilor: Euroliga si preliminarii internationale.

Predictii tenis ๐ŸŽพ (34โœ… 29โŒ/ 10.02)

Recomandari suplimentare din circuitul masculin ar pute aparea dupa ora 13.
โœ…Bachinger - DarcisBachinger castiga1.97

unibet

โŒGulbis - HumbertGulbis castiga1.97

unibet

โœ…Kukushkin - ShapovalovKukushkin +3.51.76

unibet

โœ…Gojowczyk - SimonSimon -2.51.75

netbet

โŒArn - AlexandrovaAlexandrova -5.51.77

netbet

โœ…Barthel - BeguBegu castiga1.84

unibet

โœ…Petkovic - PotapovaPotapova +3.51.75

unibet

โœ…Van Uytvanck - Zvonareva over 20.5 gameuri1.80

unibet

โœ…Cirstea - KrunicCirstea castiga2.14

unibet

โœ…Halep - Tsurenkoover 19.5 gameuri1.86

unibet

โœ…Mladenovic - Suarez Navarroover 20.5 gameuri1.80

unibet

โœ…Bencic - SabalenkaBencic +4.51.80

unibet

๐Ÿ—ฃ Tu ce vei juca azi? Te astept cu mare interes in comentarii, sa iti expui parerea si sa mentionezi selectiile care tie ti se par interesante. Mai multe opinii si dezbateri, mai multe sanse de castig. Iti multumesc in avans!

BILETUL ZILEI [๐Ÿ“ˆSTATS]

โœ… (fotbal) Schalke – Man City, over 2.5 goluri @ 1.52
โŒ(fotbal) Atletico – Juventus, X2 @ 1.42
โœ… (tenis) Barthel – Begu, Begu +1.5 set handicap @ 1.35
Agentia: Unibet
Cota: 2.91
Incredere: 5/10

Forma „Biletul Zilei (7W-23L), ultimul update @ 20.02

Daca ti-a fost util acest articol si apreciezi orele de munca pentru realizarea lui, te rog acorda-i un like/share pe FACEBOOK. โฌ‡ Iti multumesc!

Sursa foto: AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN ยฉ www.jurnaldepariu.com . Toate drepturile rezervate

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ