Login form protected by Login LockDown.


Biletul zilei Luni 17 Decembrie 2018

Final de saptamana inspirat [📈statistici detaliate]

Dupa cele 41 de evenimente propuse ieri in tabel, la o cota medie de 1.86, s-au inregistrat 23 corecte – 17 eronate – 1 miza returnata. In NBA s-au inregistrat 4 corecte – 3 eronate.

Ziua de ieri a fost perfecta, pariul zilei din baschet trimis abonatilor (1.87✅) a fost castigator, de asemenea si selectia din fotbal (1.74✅) si varianta de combo (2.72✅). Varianta din NBA (1.88✅) a fost si ea castigatoare.

Incepem o noua saptamana

Nu voi insista prea mult privind descrierea ofertei de astazi, ne asteapta o ultima saptamana incarcata de evenimente in acest an. In jurul orei 11 vor fi pe site analize pentru partidele Viitorul – CFR Cluj si Atalanta – Lazio.

Pentru abonati, PZ din baschet va ajunge astazi in mailul vostru pana la ora 12-13.

PARIURILE ZILEI [📈STATS]

FOTBAL: Derby – Nottingham, ambele marcheaza @ 1.71 (Netbet)

✅ BASCHET: Afla cum te poti abona lunar la cea mai profitabila categorie de pe JDP, la un cost zilnic mai mic decat al unei beri. BONUS vei primi ghidul de 17 pagini cu  sistemul de pariuri unde e ilustrat pas cu pas cum ai fi putut avea 1080€ profit in primele 6 luni.

ℹ Informatii suplimentare si de ce merita sa te abonezi 👇
Dupa ai reusit sa efectuati plata conform ghidului de aici, te rog sa-mi dai forward pe mail mailul cu chitanta de la transferwise, la adresa jurnaldepariu88 arond gmail.com , altfel eu nu voi vedea adresa voastra de mail, doar numele.Vei primi BONUS, ghidul PDF de 17 pagini in care am descris detaliat modul de lucru pe care il folosesc cu succes si care ar fi putut aduce 1080€ in primele 6 luni ale anului, doar pariind PZ din baschet. Sunt diverse simulari, explicatii si mai ales indrumari, alaturi de o mica poveste personala de viata de pe urma careia se pot trage invataminte.

Daca decizi sa contribui, sa stii ca ajutorul tau e reprezentativ, deoarece de 2 ani de zile acest site nu mai are nici o relatie de afiliere cu vreo casa de pariuri, iar prin metoda aceasta a abonamentului, imi amortizez o parte din cele cateva sute de euro anual care ma costa intretinerea site-ului. Aproape 10 ani de zile, toate costurile au fost suportate de mine, iar continutul a fost gratuit si 95% din el va fi in continuare, munca investita de mine pentru restul categoriilor de predictii fiind virtual aceeasi.

Forma PZ🏀 (18W-12L / COTA MEDIE: 1.88), updated @ 17.12

IncrMeciPontCotaAgentia

FOTBAL⚽(121✅133❌/ 16.12)

❌Viitorul - CFR ClujAnaliza si pronosticul aici

unibet

❌Atalanta - LazioAnaliza si pronosticul aici

unibet

VOIDAlaves - BilbaoBilbao DNB1.84

unibet

❌Aarhus - HobroX22.06

unibet

❌Derby - Nottinghamambele marcheaza1.71

netbet

❌Koln - MagdeburgKoln la 1 gol3.75

unibet

Koln - MagdeburgKoln la 2 goluri4.20

unibet

Baschet european🏀 (63✅ 52❌/ 16.12)

Pariul zilei din baschet este disponibil doar abonatilor, care prin contributia lor sprijina la acoperirea costurilor functionarii acestui site si totodata apreciaza cei aproape 10 ani de munca, sacrificiile si implicare mea. Afla din pagina dedicata cum poti intra in grupul exclusivist, pentru mai putin de o bere/zi.

ℹ BONUS, vei primi gratuit sistemul de pariuri care descrie cum ai fi putut castiga 1080 euro, pariind PZ-ul din baschet, in primele 6 luni ale anului. 👇
Ghidul reprezinta un PDF de 17 pagini in care am descris cu maxima onestitate modul meu de lucru si am explicat pas de pas cum trebuie procedat. Sub nici o forma nu e reteta de imbogatire peste noapte, dimpotriva, ci un mod de lucru prezentat cu care eu am obtinut rezultate. Sunt descrise riscurile asociate asupra carora am insistat si vei gasi diverse simulari. Acest produs e dedicat pariorilor care vizeaza obtinerea profitului pe termen mediu si lung si nu tunurile peste noapte.
✅BC Timisoara - BCM Pitestiover 166.51.94

superbet

✅Strasbourg - Chalon/Saoneover 165.51.89

netbet

NBA🇺🇸 (58✅ 47❌/ 16.12)

Recomandarile din NBA si betul noptii vor fi adaugate pe site pana la ora 14. Revino!
❌Bucks @ Pistonsover 222.51.90

unibet

✅Suns @ KnicksSuns castiga2.00

unibet

✅Jazz @ RocketsJazz +5.51.85

unibet

✅Kings @ TimberwolvesTimberwolves -7.51.85

unibet

❌Bulls @ ThunderBulls +13.001.89

netbet

❌76'ers @ Spurs76'ers castiga1.96

unibet

✅Grizzlies @ WarriorsWarriors -10.51.84

unibet

✅Trailblazers @ ClippersTrailblazers castiga2.14

unibet

🗣 Tu ce vei juca azi? Te astept cu mare interes in comentarii, sa iti expui parerea si sa mentionezi selectiile care tie ti se par interesante. Mai multe opinii si dezbateri, mai multe sanse de castig. Iti multumesc in avans!

BILETUL ZILEI [📈STATS]

✅ (fotbal) Viitorul – CFR Cluj, X2 @ 1.45
✅ (fotbal) Alaves – Bilbao, X2 @ 1.43
✅ (fotbal) Koln – Magdeburg, over 2.5 goluri @ 1.44
Agentia: Unibet
Cota: 2.98
Incredere: 5/10

Forma „Biletul Zilei (8W-22L), ultimul update @ 17.12

Daca ti-a fost util acest articol si apreciezi orele de munca pentru realizarea lui, te rog acorda-i un like/share pe FACEBOOK. ⬇ Iti multumesc!

Sursa foto: Photo/Manu Fernandez © www.jurnaldepariu.com . Toate drepturile rezervate

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰