Login form protected by Login LockDown.


Juan Martin Del Potro – Roger Federer (Shanghai)

O semifinala superba la Shanghai

Roger Federer porneste mare favorit in oferta de pariuri online a agentiilor de la pariuri.

Elvetianul va dori cu orice pret sa isi ia revansa, dupa esecul 1-3 in sferturi la US Open.

Juan Martin Del Potro, desi s-a calificat in semifinale in urma unei reveniri remarcabile, el are probleme medicale la incheietura si prestatia lui poate fi serios alterata.

Victoria lui Federer are cota 1.26, iar daca argentinianul abandoneaza in timpul jocului, pariul este creditat castigator de catre agentia Unibet, datorita regulii privind pariurile pe castigator.

„Am simtit o durere in acel moment in meciul cu Troicki, insa am continuat sa joc mai mult cu slice-uri, pentru a putea termina acel meci. In mod cert mi-as dori sa joc cu Roger, as dori sa fiu 100%, insa voi lua o decizie pe moment” (Juan Martin Del Potro in legatura cu accidentarea din meciul cu Troicki)

Trei din cele patru partide jucate de argentinian la Shanghai au fost terminate in trei seturi. Un nou meci care ar necesita set decisiv are cota 2.65 in oferta celor de la Unibet.

Pana la Shanghai, elvetianul nu mai evoluase in nici o partida, de la US Open. Lunile de pauza s-au dovedit a fi prolifice, el castigand in minim de seturi fiecare din partidele din China.

Chiar daca Roger nu a cedat set, meciurile lui au fost destul de disputate. In fiecare din cele trei au fost peste 9.5 game-uri. Cota ca scenariul sa se repete are valoarea maxima pe piata 1.61 la Unibet.

Indiferent de rezultatul din partida cu Federer, Delpo va avansa in TOP20 incepand de luni. O performanta uluitoare, pentru un jucator greu incercat de accidentari, care in urma cu doi ani era in afara TOP1000.

Conform propiei declaratii, el va juca doar daca va simti ca fizic e intr-o forma optima. Daca acest lucru se va intampla, are toate armele sa-i ofere o replica darza lui Federer si sa avem un meci foarte echilibrat.

Pariu recomandat:ย tie-break in meci @ 2.06 (Unibet)

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ