Login form protected by Login LockDown.


Unul dintre cele mai generoase bonusuri pentru pariorii romani

In 8 ani de activitate, JDPย s-a remarcat prin selectivitatea brandurilor pe care le-a promovat. Au fost trei sau patru agentii de pariuri pe care am insistatย in decursul vremii: bet365, pinnacle si Unibet.

Dupa controversata scoatere de pe piata a bet365, personal mi-am fixat stabilimentul la Unibet, pe care-i foloseam in paralel si inainte. In continuare ii consider cea mai buna agentie per ansamblu si consider ca orice parior trebuie sa detina cont la ei.

Am decis insa sa acord o sansa si unui brand nou intrat pe piata romaneasca, vorbim de FORTUNA. Eu ma voi referi doar la partea de pariuri online, insa probabil unii dintre voi deja stiti ca aceasta agentie are o retea de agentii offline, practic fostele PublicBet. Sunt un brand infiintat in Cehia in urma cu 26 de ani, fiind liderul Europei Centrale in aceasta industrie. Seriozitatea si pasiunea pentru gambling ii definesc.

In randurile de mai jos voi expune oferta lor de start, plus cateva din argumentele pentru care consider ca aceasta agentie merita luata in considerare:

05

BONUS DE 1000 RON LA INREGISTRARE

Acest bonus e structurat din trei componente: pana la 500 RON extra castig, pariuri fara risc de pana la 300 RON, respectiv un bonus de fidelitate de pana la 200 RON pentru pariurile de pe mobil/tableta.

In randurile de mai jos am defalcat fiecare componenta a acestui pachet initial de beneficii, plus alte precizari referitoare la serviciile acestei case de pariuri online.

[toggle title=”500 RON extra castig (10x 50 RON)”]

Fiecare utilizator poate incasa de 10 ori un bonus care ii aduce 50% din castiguri, in cuantum de maxim 50 RON.

Bonusul se acorda parurilor castigatoare si este oferit sub forma de freebet. Fiecare utilizator poate incasa de 10 ori acest bonus, iar suma maxima pe care o poate incasa e de 500 RON (10×50 RON).

Cota minima pentru ca un bilet sa fie eligibil pentru aceasta promotie e 2.00.

Pentru aceasta promotie se vor lua in calcul primele 10 pariuri castigatoare care au cota >= 2.00.

02

[/toggle] [toggle title=”300 RON bonus cu RISC ZERO (15x 20 RON)”]

Efectueaza prima depunere la efortuna.ro si vei fi rasplatit cu un Bonus de Bun Venit in valoare de pana in 300 RON, sub forma de pariuri fara risc.

Tot ce trebuie sa faci e sa iti deschizi un cont, sa depozitezi si sa pariezi. In functie de suma depusa, vei primi pana la 15 de pariuri fara risc de 20 RON (300 RON total), daca depozitezi cel putin 200 RON. Daca depui sub 100 RON primesti 5 astfel de pariuri, respectiv daca depui intre 100-200 RON, primesti 10 pariuri de 20 RON.

Din momentul depunerii, fiecare pariu plasat este considerat unul fara risc, iar in cazul in care acesta e necastigator, vei primi inapoi suma pariata, maxim 20 RON / pariu. Daca pariul tau e castigator, freebetul de 20 RON e consumat si tu te poti bucura de castig. Daca ai primit 5 pariuri fara risc si din cele 5 plasate de tine 3 au fost pierdute si 2 castigatoare, primesti evident doar 3 pariuri fara risc.

Cei 20 RON free-bet vor fi adaugati in contul tau la scurta vreme dupa ce vor fi validate toate partidele de pe biletul pierdut.

Fiecare freebet primit este valabil 7 zile si trebuie pariat pe o cota de maxim 8.00. Freebetul este considerat bonus, astfel miza acestuia nu va fi inclusa in castig. (Ex: plasezi freebetul de 20 RON pe cota 3.00 si este castigator, in balanta vei primi doar profitul, 40 RON).

[/toggle] [toggle title=”200 RONย BONUS Pentru mobil/tableta (10x 20 RON)”]

Plaseaza 10 pariuri diferite folosind dispozitivul tau mobil (telefon/tableta) si imediat ce pariurile tale vor fi decise, te vom recompensa cu un bonus de fidelitate de pana la 20 RON.

Va trebui sa plasezi 10 bilete diferite de minim 20 RON pe tableta sau mobil, la cote mai mari de 1.80.

Dupa ce aceste pariuri au fost omologate, contul tau va fi alimentat cu echivalentul unui free bet de 20 RON.

Valoarea acestui freebet va fi de 10% din miza totala a celor 10 pariuri, fara a depasi valoarea de 20 RON.

Acest freebet va putea fi folosit doar de pe dispozitivul tau mobil pentru pariuri cu cote de maxim 8.00 (fara curse de cai) si e valabil 7 zile.

Fiecare parior e limitat la 10 bonusuri de fidelitate pentru mobil, astfel fiecare poate incasa maxim 200 RON din aceasta promotie.

03

[/toggle] [toggle title=”La fiecare pariu pierdut pe Liga1, primesti 50% din miza*!”]

Conditia e ca pe biletul de joc sa fie doar meciuri din campionatul Romaniei. Suma maxima pe care o poate incasa un parior de pe un freebet e de 50 RON.

Daca sunt mai multe bilete pierdute pe acelasi eveniment, vei primi freebetul doar pentru primul bilet validat pierdut.

Acest freebet primit poate fi folosit doar pe meciurile de Liga1, la o cota maxima de 8.00. Aceasta suma a freebetului trebuie jucata pe un singur pariu.

Pariurile la care s-a folosit functia Early Cashout si pariurile speciale nu sunt luate in considerare pentru aceasta promotie.

04

[/toggle] [toggle title=”Inchide pariul in orice moment”]

Cu Early Cashout iti poti incasa pariurile oricand. Securizeaza-ti castigurile partiale sau minimalizeaza pierderile.

Aceasta functie iti ofera posibilitatea de a inchide pariul in orice moment. Poti alege aceasta optiune pentru a-ti asigura un anumit castig sau o pierdere mai mica.

Tu esti cel care decide care e cel mai bun moment pentru a apela la aceasta functie. Pariurile se pot inchide atat inainte de desfasurarea unui anumit evenient, cat si in timp ce acesta se desfasoara.

Aceasta facilitate e disponibila atat pentru pariurile simple, cat si pentru combouri, fiind accesibila de pe desktop/mobile deopotriva.

[/toggle] [toggle title=”Oferta vasta, platforma fluida”]

Agentia are la baza o platforma inovativa, care face ca experienta pe site sa fie una foarte placuta, indiferent daca folosim platforma desktop, sau cea mobila.

Oferta agentiei e una respectabila. Pentru Liga1 avem 134 de tipuri de pariuri / meci, in tenis selectiile de la turneele importante au toate
tipurile de pariuri obisnuite, in timp ce in baschet inca nu am apucat sa aprofundez oferta.

Fiind si o agentie offline, pariorii pot beneficia de un plus de flexibilitate privind tranzactiile. Depozitele pot fi facute in agentiile fizice, 726 erau la inceputul anului, cele mai multe din Romania.

[/toggle]

fortuna siteย fortuna live

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ