Login form protected by Login LockDown.


Acelasi trend [statistici detaliateÑÁÍÔÏÕËÉÔÓÁ ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ RADULJICA ARIS - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Ziua de ieri a fost una capricioasa, astfel ca dupa cele 25 de evenimente propuse la o cota medie de 1.92, s-au inregistrat 12 corecte12 eronate, iar selectia din NBA urma a se disputa in decursul noptii.

Privind evenimentele boldate, reusita in pariul zilei din baschetul european (1.74), in NBA (1.90) selectia era in desfasurare, in timp ce variantele din fotbal (1.75), tenis (1.85) si combo-ul (2.68) au fost eronate.

Incepem week-endul

Desi actiunea s-a terminat in campionatele importante ale Europei, oferta zile de azi si in general acest week-end arata tentant din punct de vedere parioristic. Astazi barajul pentru ocuparea ultimului loc din Bundesliga e capul de afis, partida Frankfurt – Nurnberg beneficiind si de o analiza dedicata. In rest, activitate in Belgia, Olanda si Suedia.

In tenis continuam activitatea intensa de care avem parte in aceasta saptamana premergatoare openului Frantei. Cele doua romance din calificari speram sa urmeze exemplul baietilor si sa se califice in runda a doua. In baschet avem parte de un meci din NBA, plus activitate in VTB, Grecia, Germania, Italia si Turcia.

Depunerea declaratiei 200 pana miercuri, 25 Mai 2016

Initial promisesem un articol detaliat privind depunerea acestei declaratii, insa timpul nu mi-a permis sa il structurez dupa cum am vrut eu, astfel ca voi publica si in corpul articolului ghidul si informatiile postate de prietenul nostru din comentarii, petremihai.

Acesta declaratie trebuie completata si depusa de toti jucatorii care au pariat online in 2015 si care au primit mailuri cu retragerile de la agentiile de pariuri. Va sugerez sa descarcati PDF-ul cu declaratia de mai jos, sa il completati la calculator si sa il printati in dublu exemplar si sa va prezentati personal la ANAF cu aceasta declaratie. Dureaza maxim 10 minute.

Legat de subiectul bet365 si al includerii in declaratie a retragerilor de la ei, noi suntem circumspecti si cat timp nu am primit in e-mail retragerile defalcate de la ei, plus tinand cont de povestea cu operarea ilegala, o varianta chibzuita ar putea fi neincluderea retragerilor de la bet in aceasta declaratie.

Un model completat cu aceasta declaratie poate fi gasit aici. Declaratia care trebuie sa o completati voi poate fi descarcata de aici. Nu va speriati daca apare mesajul cu „Please wait…”. E firesc sa apara asa. Voi trebuie sa salvati fisierul respectiv cu CTRL S (Save as) si sa il deschideti in aplicatia Adobe Reader, preferabil ultima versiune.

Informatii depunere D200
Daca tot arde subiectul, hai sa insir si eu cateva puncte importante referitoare la depunerea declaratiei 200:

– Ramane la latitudinea voastra daca declarati si retragerile de la agentiile nelicentiate dar care fie au avut licenta (vezi bet365 si stargames), fie de la cele care au depus dosarul dar nu au primit raspuns favorabil (vezi bwin), fie de la cele care au achitat si asteapta sa depuna dosarul (aici nu stiu care sunt in situatia asta). Vad ca multe nu se deranjeaza sa trimita listele cu retrageri catre pariori ca si lor le este neclara legislatia, asa ca gramada cu emailuri pe ei pentru a trimite listele. Pe viitor nu se stie ce se poate intampla, vezi cazul cu amenzile, cand eram linistiti ca nu se poate intampla ceva ca nu ne pot prinde prea usor ca am jucat ilegal. Uite ca s-a putut.

– Declaratia se poate completa si in format electronic, nu scrieti cu pixul pe formularul dat de cei de la ANAF ca daca aveti mai multe retrageri o sa scrieti jumatate de zi la declaratie.
Pentru cei care nu stiu la ce ma refer, descarcati de aici formularul de declaratie 200
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/200.html si anume:
200 – Declaraţie privind veniturile realizate din România ( începând cu anul de raportare 2015) – (OPANAF 3605/ 2015) – publicat în data de 20.01.2016 – Soft A

– Declaratia se poate depune in 3 variante:
a) cea mai nasoala, mers la ANAF, stat la cozi, lamurit tutele de la ghiseu despre ce e vorba;
b) prin posta cu confirmare de primire, costa vreo 5 lei acea confirmare, se poate descarca de aici
http://www.posta-romana.ro/cnpr-data/_editor/files/Formular%20Confirmare%20de%20primire%20AR.pdf, nu e greu de completat, ce scrie pe plic, adresa destinatar (adica sediul ANAF de care apartii) si adresa expeditor (adica adresa ta) aia trebuie sa scrie si pe confirmare. Nu trebuie nimic altceva, un plic simplu la care se ataseaza confirmarea asta, tanti de la posta va da o chitanta, o pastrati pana va vine confirmarea semnata de primire de ANAF, aia e dovada voastra ca ati depus declaratia, acea confirmare semnata. Unora le e frica sa trimita cu posta ca nu cumva sa se piarda pe drum, eu unul am trimis sute de astfel de confirmari, niciodata nu mi s-a pierdut vreuna.
c) varianta cea mai convenabila, depunere online, informatii detaliate gasiti aici
https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice
si aici
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/Tutorial_SPV_09062015.pdf
Pe scurt, si aici sunt 2 variante:
1. Depunere cu cont creat pe baza unui certificat digital, nu cred ca va intereseaza asta, ca nu cred ca are cineva asa ceva, orocum, cine are asa ceva, deja poate depune declaratia direct, fara alte demersuri.
2. Depunere cu cont creat pe baza unui user, aici iar 2 variante:
2.1. Activarea lui se face la ghiseu, deci un drum la ANAF tot trebuie sa faceti, dar e unul singur, va duceti cu un cod generat in urma inscrierii online si cu o copie dupa CI.
2.2. Activarea lui online doar daca aveti la indemana una din astea 3
a) Numarul unei decizii de impunere indicat în partea de sus a documentului- hârtie primit de la ANAF şi precedat de textul “Nr.înregistrare”. Poate fi decizie de impunere anuală sau decizie de plăţi anticipate emisă în cursul anului 2013 sau 2014.
b) Numărul unei decizii referitoare la obligaţii de plată accesorii indicat în colţul stânga sus pe documentul hârtie primit de la ANAF si precedat de textul “
c) Decizie de impunere – privind recalcularea impozitului pe veniturile din salarii pe anul 2012. Conform instrucţiunilor de mai sus, acest document nu poate fi utilizat pentru identificare în “Spaţiului Privat Virtual” pentru că este un model de decizie (252) care nu este încă inclus în lista de documente ce pot fi precizate la înregistrare (se referă la recalculare impozit; – nu este o decizie de impunere anuală, – nu este o decizie de plăţi anticipate, – nu este o decizie referitoare la obligaţii de plată accesorii).

Revenind la modalitatea de depunere, in cazul variantelor a) si b), adica mers la ANAF sau posta, veti primi acasa (in cat timp, Dumnezeu cu mila) o decizie de impunere cu cat aveti de plata, in cazul c), cel cu depunerea online, veti primi in contul creat acea decizie. Aveti apoi 60 de zile la dispozitie sa achitati impozitul, fie cu un alt drum la ANAF, fie online prin internet banking (probabil majoritatea detin asa ceva).

Daca nu achitati la timp veti suporta majorari pana in momentul achitarii.

Daca nu declarati sau declarati cu intarziere sau declarati aiurea, posibil sa primiti un avertisment (fiind prima abatare), fie o amenda de cateva sute de lei (aici tine de bunavointa celor de la ANAF).

Nu stau sa povestesc prea multe despre cum se completeaza declaratia, ca e simplu si intuitiv, prima parte e cu datele personale, a doua cu retragerile, acolo nu se completeaza toate datele, ci doar tipul venitului: varianta 11 sau varianta 12 din lista derulanta, la data inceperii si terminarii fie nu treceti nimic, fie datele din denumirea venitului, la varianta 11 e 13.02.2015 – 11.06.2015, la varianta 12 e 12.06.2015 – 31.12.2015, la organizator treceti nu bet365 sau bwin sau unibet, ci denumirea firmei asa cum ati primit in liste sau cum se regaseste pe site-ul ONJN, la cod de identificare treceti codul trimis in liste sau daca nu il aveti, intrati pe chat sau pe email si il cereti si la Venit brut suma retrasa, celelalte casute nu le completati ca-s pentru alte tipuri de venituri.
Daca aveti mai multe retrageri, apasati Adauga Sectiune.

II si reluati procesul si asa mai departe pana terminati cu toate retragerile, la final dati Validare, daca totul e OK, listati si semnati declaratia in 2 exemplare (asta doar daca nu o depuneti online, un exemplar ramane la ANAF, un exemplar ramane la voi cu numar de inregistrare daca o depuneti la ghiseu sau atasati confirmarea de primire daca o depuneti cu posta), daca nu e OK, veti primi un mesaj de avertizare, corectati eroarea si validati din nou.
Referitor la codurile de identificare, nu e nimic oficial, doar ce am cautat eu pe site-ul mfinante.ro

Operatori licentiati
netbet.ro Cosmo Gaming Company LTD 35831487
Winmasters.ro WM Interactive Limited 35624260
stanleybet.ro Right Betting SRL 27255308
casapariurilor.ro Serious Bet SRL (aici am dubii, fiind preluati online de cei de la PRVA a caror firma a fost radiata in 2015) 29383630
efortuna.ro Bet Zone SRL 34774502
winner.ro Nu am reusit sa gasesc
betfair.com Betfair International PLC 35110324
888.com 888 Romania Limited 35108618
sportingbet.ro Headlong Limited 35109575
unibet.ro Unibet (Germany) Limited 35777957
pokerstars.ro, fulltilt.eu, betstars.ro Reel Spain PLC 35120719
superbet.ro Superbet Online SRL 34471347
maxbet.ro Maxbet Malta Limited 35831509
circus.ro Reshuffle Gaming LTD 35778006
baumbet.ro Baum Online SRL 34990077
favbet.ro Favbet Online SRL 35246629
dollarobet.ro RG Fairplay SRL 26087877
betano.com Gambling Malta Limited 35598480
mozzartbet.ro New Mozzart SRL 35302940
Operatori nelicentiati dar care au avut licenta
bet365.com Hillside (Gaming) LP – 35107922
bet365.com Hillside (Sports) LP – 35108600
stargames.com, skill7.com Europe Entertainment Limited 35129939

PARIURILE ZILEI [ARHIVA STATISTICILOR]

FOTBAL: Breda – Willem II, Breda castiga @ 1.85 (Unibet)

BASCHET EU: CSKA Moscova – Khimky, over 177.5 @ 1.86 (Unibet)

BASCHET NBA: Raptors @ Cavaliers [0-1], over 197.5 @ 1.87 (Unibet)

TENIS: IWawrinka – Carreno-Busta, Wawrinka 2-0 @ 1.80 (Unibet)

Forma „Pariul zilei” in fotbal (16W-14L), ultimul update @ 19.05

Incr.MeciPronosticCotaAgentiaBONUS

Predictii fotbal

Frankfurt - NurnbergAnaliza si pronosticul aici

unibet

150 RON
VOIDHeracles - UtrechtUtrecht DNB1.86

unibet

150 RON
Breda - Willem IIBreda castiga1.85

unibet

150 RON
G.A. Eagles - Graafschapover 2.5 goluri1.83

unibet

150 RON
Admira - SalzburgSalzburg dg in ambele repr1.98

unibet

150 RON
Genk - Anderlechtover 1.5 dupa pauza1.80

unibet

150 RON
Waregem - Club BruggeClub Brugge castiga1.78

unibet

150 RON
Walsall - BarnsleyWalsall castiga2.10

unibet

150 RON
Djurgarden - KalmarX22.10

unibet

150 RON
Gefle - Orebroover 2.5 goluri1.72

unibet

150 RON

Predictii tenis

Carballes B - Copilover 9.5 games 1st set1.78

unibet

150 RON
Ungur - TiafoeUngur castiga1.83

unibet

150 RON
Basilashvili - Gimeno-TraverBasilashvili castiga1.98

unibet

150 RON
Delbonis - CilicDelbonis castiga1.77

unibet

150 RON
Garcia-Lopez - Ferrerover 9.5 games 1st set1.83

unibet

150 RON
Wawrinka - Carreno-BustaWawrinka 2-01.80

unibet

150 RON
Sousa - AndersonAnderson castiga1.82

unibet

150 RON
Mannarino - PellaPella -3.51.71

unibet

150 RON

Bertens - FalconiBertens -4.51.72

unibet

150 RON
Friedsam - Beck AFriedsam castiga1.77

unibet

150 RON
Razzano - Vesninaunder 20.5 gameuri1.85

unibet

150 RON
Stosur - GarciaStosur castiga1.81

unibet

150 RON

Baschet european. Din 2008, resursa #1 pe Romania (si nu numai).

8/10Raptors @ Cavaliers [0-1]over 197.51.87

unibet

150 RON

Bayern - LudwigsburgLudwigsburg +10.51.88

unibet

150 RON
Olympiakos - PanathinaikosOlympiakos -6.51.85

unibet

150 RON
CSKA Moscova - Khimkyover 177.51.86

unibet

150 RON
Milano - VeneziaVenezia +9.51.88

unibet

150 RON
Gaziantep - Anadolu Efesunder 157.51.88

unibet

150 RON
Banvitspor - DarussafakaDarussafaka +4.51.88

unibet

150 RON

Sunteti invitati cu totii in sectiunea comentariilor pentru a discuta impreuna cu mine si cu restul pariorilor de pe JDP despre meciurile zilei, spre ce ar merita sa ne indreptam atentia si care selectii va atrag in mod special in plan personal. Va astept !

BILETUL ZILEI [ARHIVA STATISTICILOR]

(fotbal) Heracles – Utrecht, X2 @ 1.48
(tenis) Cirstea – Cepelova, Cirstea castiga @ 1.32
(baschet) Milano – Venezia, Venezia +13.5 ajust @ 1.45
Agentia: Unibet (150 RON pariu fara risc)
Cota: 2.83
Incredere: 5/10

Forma „biletul zilei” in fotbal (14W-16L), ultimul update @ 19.05

Sursa foto: Chung Sung-Jun/Getty Images © www.jurnaldepariu.com . Toate drepturile rezervate

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰