Login form protected by Login LockDown.


Dezamagire [Statistici detaliateao26.01

Fara echivoc, privind rezultatele ultimilor 5 ani, acesta e cel mai slab turneu de mare slem. Ziua de ieri a fost o noua mostra in acest sens, doar 1 corect – 6 eronate, lipsa de inspiratie fiind pur si simplu totala. In mod evident si betul noptii (2.03) a fost eronat.

La noapte vor debuta primele doua semifinale programate pe tabloul masculin si feminin, Berdych – Nadal si Murray – Kyrgios se vor duela in ATP, in timp ce la fete o avem pe Simona, care va juca cu Makarova, in timp ceo  alta rusoaica, Sharapova, e mare favorita in fata lui Bouchard.

O promotie excelenta pe intreaga perioada a turneului

Nu uita de promotia excelenta oferita de Unibet: Zilnic pe intreaga durata a turneului, al 5-lea pariu LIVE pe o cota > 1.40 in valoare de minim 25 RON, e sinonim un pariu LIVE gratuit in valoare de 25 RON, pe care il poti utiliza in aceeasi zi. Daca pierzi acest al 5-lea pariu, vei primi 25 RON cash, fara conditii de rulaj.

PARIUL ZILEI LA AUSTRALIAN OPEN 2015

Pariul zilei de astazi l-am ales din meciul Murray – Kyrgios si e reprezentat de minim 1 tie-break in meci, la cota 1.79 de la Unibet. Sa fim feriti de ghinion :noroc:

Incr.MeciPronosticCotaAgentiaBONUS
Berdych - NadalNadal -2.001.85

pinnacle

NO BONUS
Murray - Kyrgiostie-break in meci1.79

unibet

150 RON

Bouchard - SharapovaSharapova 2-01.91

unibet

150 RON
Makarova - HalepHalep -4.001.85

pinnacle

NO BONUS

Sursa poza: Ryan Pierse/Getty Images AsiaPac © www.jurnaldepariu.ro . Toate drepturile rezervate

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰