Login form protected by Login LockDown.


Echilibru [Statistici detaliateao28.01

Cele patru partide disputate noaptea precedenta si azi dimineata au produs 2 corecte2 eronate, din pacate pariul zilei (1.82) fiind una din cele doua selectii eronate.

Perechea Tecau/Rojer a dispus in minimum de seturi de Mergea/Ingolt, insa Horia trebuie sa-fi fie vesnic recunoscator fostului sau camarad, pentru ca i-a pavat drumul catre titlul de la Antipozi, eliminadu-i pe fratii Bryan, principalii favoriti.

Tecau si coechipierul sau olandez, vor juca la noapte cu italienii Fognini/Bolelli, o pereche versatila, insa care poate fi depasita.

O promotie excelenta pe intreaga perioada a turneului

Nu uita de promotia excelenta oferita de Unibet: Zilnic pe intreaga durata a turneului, al 5-lea pariu LIVE pe o cota > 1.40 in valoare de minim 25 RON, e sinonim un pariu LIVE gratuit in valoare de 25 RON, pe care il poti utiliza in aceeasi zi. Daca pierzi acest al 5-lea pariu, vei primi 25 RON cash, fara conditii de rulaj.

PARIUL ZILEI LA AUSTRALIAN OPEN 2015

Pariul zilei de astazi l-am ales din meciul Berdych – Murray si e reprezentat de peste 40.5 gameuri, la cota 1.92 de la pinnacle. Sa fim feriti de ghinion :noroc:

Incr.MeciPronosticCotaAgentiaBONUS
Berdych - Murrayover 40.5 gameuri1.88

pinnacle

NO BONUS

Marakova - SharapovaSharapova 2-01.80

pinnacle

NO BONUS
S. Williams - M. Keysunder 19.5 gameuri1.93

pinnacle

NO BONUS

Tecau/Rojer - Fognini/BolelliTecau/Rojer -1.5 game hand1.80

paddypower

NO BONUS

Sursa poza: Ryan Pierse/Getty Images AsiaPac © www.jurnaldepariu.ro . Toate drepturile rezervate

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰