Login form protected by Login LockDown.


Un eveniment pe care l-am asteptat 4 ani de zile va debuta Joi, cu meciul Brazilia – Croatia.

Agentiile de pariuri trateaza cum se cuvine acest fenomen de amploare planetara, in acest sens avem parte de cateva promotii extraordinare pe care doresc am tinut neaparat sa vi le amintesc si sa le centralizez in acelasi loc. world-cup-2014-wallpaper5

Pentru clientii noi

Pentru persoanele care nu au cont avem in continuare bonusurile de start deja consacrate la cele mai bune doua agentii de pariuri, pe care le-am descris mai jos:

BET365 RON – 200 RON + 100 RON pentru mobil/tableta . 100% din prima depunere.

UNIBET – 150 RON* PARIU FARA RISC . Detalii bonus.

Oferte speciale pentru Campionatul Mondial

  • La CM din Brazilia, scorul de 0-0 iti ofera avantaje nebanuite: Dupa cum bine stiti, bet365 avea deja o oferta excelenta privind meciurile terminate 0-0, ei bine, pentru acest mondial, oferta a fost extinsa, astfel pentru orice meci terminat 0-0, mizele tuturor pariurile tale pierzatoare pe unul din tipurile de pariu, Scor Corect, Pauza/Final, deasemenea toate pariurile privind marcatorii (in meci, Primul, Ultimul), iti vor fi returnate.
  • ELIMINAREA LA PENALTY-URI TE SALVEAZA: Agentia bet365 vine in sprijinul nostru cu o oferta interesanta, astfel orice pariu pus pe castigatoarea Campionatului Mondial (Sa castige), in cazul in care acea echipa pe care ai mizat va fi eliminata din turneu in urma loviturilor de la 11 metri, agentia iti va rambursa integral banii in cont, fara alte conditii privind un rulaj ulterior.
  • DORESTI SA AI CONTROL TOTAL ASUPRA PARIURILOR ? Dupa cum probabil cei mai multi dintre voi ati observat, deja de cateva saptamani bune,ย bet365 a introdus o functie deosebit de interesanta, care ofera o flexibilitate si un confort sporit pariorilor. Pariurile, care in mod normal erau decis dupa fluierul final al meciurilor, pot fi de acum inchise, minimalizandu-se o posibila pierdere, sau chiar sporindu-se castitul. Afla mai multe de aici.
  • ASIGURARE IN PRELUNGIRI: Pe durata intregului turneu Unibet va rambursa toate pariurile pierzatoare de tip Scor Corect, Pauza/Final, Primul si Ultimul Marcator, pana la 500 RON, la orice meci din aceasta categorie unde un gol este marcat in prelungiri.
  • OFERTE SPECIALE PE TOT PARCURSUL TURNEULUI: Al 5-lea pariu gratuit, plus alte oferte interesante vei gasi pe tot parcursul turneului in oferta celor de la Unibet. Pagina dedicata promotiilor e aici si nu trebuie sa o ratezi.
  • PARIAZA PE CASTIGATOAREA CM SI INCASEAZA 25 RON: La Sportingbet daca pariezi minim 50 RON pe castigatoarea campionatului mondial, vei primi in prima zi a turneului 25 RON in cont,ย  pe care va trebui sa-i rulezi o singura data, la o cota de minim 1.40

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ