Login form protected by Login LockDown.


100 RON pariu fara risc la unibet

O agentie care nu trebuie sa lipseasca din portofoliul niciunui parior, vine cu o oferta speciala dedicata romanilor prin care poti paria ca prim pariu orice suma intre 50-100 RON, iar acesti bani ii vei primi inapoi integral daca tichetul este pierdut.

Pe langa acest bonus, aceasta agentie e una de la care nu-ti poti permite sa n-ai cont datorita ofertei foarte bune si vaste, cotelor foarte mari si a pariurilor la cote solide privind spreadurile din tenis si baschet, anteposturile si golurilor marcate pe echipe, ofera de departe cele mai mari cote posibile privind tipul de pariu „echipa X marcheaza in ambele reprize”, iar cotele privind un anumit jucator sa marcheze sunt cele mai mari de pe piata.

Unibet e una din putinele agentii de pe piata care are in oferta timpul de pariu „juvetorul X sa nu marcheze”. Mi se pare si o consider un must-have !

IN CAZ DE ESEC

Revenind la banii primiti in cazul in care pariul este pierdut, trebuiesc rulati de 4 ori pe o cota de 1.60 (singe/combo) si nu necesita all-in, spre exemplu pentru 100 RON primiti inapoi in caz de pariu eronat, trebuiesc rulati 400 RON, dar sunt eligibile de exemplu 40 pariuri de 10 RON, nu e necesar si chiar nu e indicat all-in-ul.

In rest, termenii si conditiile standard pentru toate agentiile, unibet îşi rezervă dreptul de a schimba sau a termina promoţia în orice moment fără o notificare prealabilă, deasemenea îşi rezervă dreptul să refuze creditarea bonusului miza returnată dacă există suspiciunea că un client Unibet sau un grup de clienţi au colaborat pentru a abuza bonusul miza returnată, asta daca faceti prostii si abuzuri privind aceasta oferta deschizand „enspe” mii de conturi de pe acelasi IP sau alte chestii care incalca termenii si conditiile.

 

80 RON pariu fara risc la betclic

Despre profesionalismul betclic, despre proptitudinea cu care trimit banii, despre multiplele modalitati de depunere/retragere, limba romana disponibila si toate celelalte facilitati nu mai consider ca e cazul sa vorbesc deoarece in momentul cand hotarasc sa scriu un articol despre un brand, toate aspectele mentionate anterior LE-AM TESTAT si trebuie sa fie la superlativ si cred ca v-ati convins pana acum de calitatea serviciilor recomandate de JDP.

CE TREBUIE SA FACI ?

Tot ce trebuie e sa va inregistrati prin bannerul de mai sus, sa va deschideti contul la betclic si sa efectuati un depozit de 80 RON (prin card visa electron, standard) iar banii sa fie pariati toti o data pe un bilet, nici mai mult nici mai putin ci exact 80 RON, indiferent de numarul de evenimente de pe tichet si cotele lor.

IN CAZ DE ESEC

In caz ca pierdeti cei 80 RON depozitati si implicit cazul e nefericit, absolut instant odata cu primul eveniment pierdut de pe bilet in balanta contului vostru cei 80 RON va vor fi creditati si vor fi deveni banii „reali” in soldul contului vostru.

MERGE SI COMBO

Nu conteaza numarul evenimentelor de pe bilet, single sau combo (pariurile tip sistem nu sunt acceptate), nu conteaza sportul, banii vor fi creditati, iar fie vorba intre noi intr-un weekend plin de evenimente o cota de 4-5 aleasa atent cu putina sansa poate fi floare la ureche si oricum este cel putin dpdv psihologic avand un asemenea backup automat alta este dezinvoltura cu care alegem evenimentele fara a ne lamenta tot la atat de apasatoarele cote mici.

Sfat: dupa v-ati deschis contul interfata siteului e pusa pe varianta de incepator. Pentru a dezactiva aceasta optiune accesati „Contul meu” iar de acolo alegeti „Optiunile mele” si alegeti acolo la „Asistenta online pe nivel” Avansat, astfel veti putea paria combouri cu lejeritate.

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰