Login form protected by Login LockDown.


Cum spune si titlul articolului e vorba de un sistem de bonificatie prin care va puteti dubla castigurile combourilor voastre. Exact cum se aude. Mai jos in articol se gaseste si tabelul complet cu numarul de evenimente si procentul cuvenit.

Sincer sa fiu, desi am contul la bet365 de cativa ani buni de zile, spre rusinea mea doar in ultimele luni de zile am „descoperit” aceasta oferta si m-am decis sa va scriu despre ea ca poate mai sunt si altii interesati. Desi n-am fructificat-o decat de 2 ori la potentialul ei maxim, sincer sa fiu nici nu am prea facut „fasii” asa de lungi, mi-a fost extrem extrem de utila in multe randuri, castigand „bani gratis” atunci cand reuseam sa fructific combouri moderate de ~6 evenimente, luand sute bune de RON doar „pe ochi frumosi” in aceste luni de zile, sute de RON care ar fi ramas „in eter” daca nu as fi profitat de aceasta oferta foarte buna.

Ideea principala e ca doar pariurile de tip 1×2 se vor lua in considerare pentru aceasta oferta, nimic tragic, nimic foarte sofisticat, dimpotriva, cei care au prins epoca „nefitoasa” a pronosportului chiar nu vor avea ce sa obiecteze, mai ales ca ne putem spori castigurile simtitor, nefiind presati de vreo cota minima sau chestii de genul, putem baga „la norma” chiar solisti de cote de 1.05 spre exemplu cat cuprinde, in vedere maximizarii procentului obtinut.

Nu orice meci din orice campionat e eligibil pentru aceasta oferta si selectiile combourilor noastre trebuie sa fie din Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga 1 sau Liga Campionilor, cu alte cuvinte, doar meciuri premium pentru o oferta de nivel premium.

Un mare-mic exemplu

Ca sa nu mai lungim povestea, eu o sa va ofer un exemplu fictiv si voi alege meciuri din cadrul sectiunii fotbalului „Lista Europeana Elite” undeva avem toate meciurile din campionatele de top ale Europei, exact ceea ce avem nevoie.

Asadar, presupunand ca vom juca comboul urmator la bet365, veti vedea cum avem un posibil castig din start cu 50% mai mare (+231 RON), fara sa miscam un deget:

Man. City – Villarreal, City castiga @ 1.33

Barcelona – Plzen, Barcelona castiga @ 1.04

Real Madrid – Lyon, Real Madrid castiga @ 1.25

Otelul – Man. United, Man. United castiga @ 1.18

Chelsea – Genk, Chelsea castiga @ 1.14

Porto – APOEL, Porto castiga @ 1.33

Real Madrid – Betis, Real Madrid castiga @ 1.14

Barcelona – Santander, Barcelona castiga @ 1.08

Bayern Munchen – Hertha, Bayern castiga @ 1.20

Agentia: bet365.com

Miza: 100 RON

Cota totala: 4.63

Castig posibil: 463 RON + 231 RON (50% bonus din partea bet365) = 694 RON

Nu e obligatoriu sa jucam 9 meciuri, putem profita de procente in plus de castig inclusiv de la 3 evenimente / tichet, dar bonusul creste proportional cu numarul eveniemntelor si sincer sa fiu o Barca la 1.08 aproape e obligatoriu sa fie „varata” pe tichet, iar bonusul nostru creste simtitor atunci cand suma de bani e ceva mai mare.

Bineinteles, trebuie prudenta si chibzuinta in momentul alegerii, in nici un caz nu trebuiesc troznite 14 meciuri pentru a incerca sa ne dublam banii, iar apoi sa ne uitam la cer, nu asta recomand desi e chiar foarte interesant de jucat asa pe sume mai mici, in schimb combouri medii de 6 evenimente ne vor suplimenta castigul potential cu 20%, ori daca avem un castig de 500 RON in urma acelor 6 evenimente, prin acest bonus vom avea parte de inca 100 RON din partea agentiei, lucru deloc de neglijat.

Mai jos e tabelul cu procentele primite in plus si numarul de evenimente necesare.

Pentru orice alte intrebari suplimentare si nelamuriri lasa un comentariu sau scrie-mi pe mail si in masura competentelor voi incerca sa raspund.

Nr. meciuri / tichetBONUS
3 selectii5%
4 selectii7.5%
5 selectii10%
6 selectii20%
7 selectii30%
8 selectii40%
9 selectii50%
10 selectii60%
11 selectii70%
12 selectii80%
13 selectii90%
14 selectii100%

Regulamentul complet:

  1. Bonusul este valabil pentru pariurile cumulative simple inaintea evenimentului pe rezultatul meciului, pentru urmatoarele ligi: Premier League, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 sau Liga Campionilor. Bonusul maxim este de 100.000ยฃ sau echivalentul in valuta. Bonusul Euro Fotbal nu se aplica pariurilor Sansa Dubla sau pariurilor combinate cu bonusuri cum ar fi Lucky 15, Lucky 31 etc.
  2. In cazul in care o selectie este amanata/ rambursata, bonusul se va aplica totusi, dar valoarea bonusului va corespunde numarului real de selectii castigatoare. De exemplu, un pariu cumulativ cu 8 selectii in care 7 selectii sunt castigatoare si 1 meci este amanat va primi un bonus de 30% din castiguri.
  3. Partea bonus a castigului va fi adaugata in contul dumneavoastra in termen de 24 de ore de la desfasurarea evenimentului ultimei selectii.
  4. Daca termenii ofertei sau promotiei sunt incalcati sau exista dovezi ca un client sau grup de clienti au plasat o serie de pariuri care datorita unui bonus, castigurilor sporite, pariurilor gratuite sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, bet365 isi rezerva dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite si pariurile plasate din bonusul depozit. bet365 isi rezerva dreptul de a impune clientului o taxa administrativa de pana la valoarea bonusului depozit, pariurilor gratuite sau castigurilor aditionale pentru a acoperi costurile administrative. De asemenea, ne rezervam dreptul de a solicita clientilor sa furnizeze documentele necesare pentru a ne asigura de identitatea acestora inainte de a credita contul cu un bonus, pariu gratuit sau alta oferta.
  5. Ofertele bet365 se adreseaza jucatorilor care pariaza ca o activitate de relaxare si ca urmare bet365 poate decide sa limiteze partial sau in totalitate eligibilitatea clientilor in cadrul promotiilor.
  6. bet365 isi rezerva dreptul de a anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii, dupa cum considera adecvat.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ