Login form protected by Login LockDown.


O agentie de pariuri vine cu un pariu inedit pentru toti fanii Stelei si nu numai.

Steaua – Rapid 0-1 . Sa fie meciul fatal ?

Am luat hotarirea sa scriu acest articol, acum dupa o noua infrangere a Stelei intr-un derby si sunt sigur ca pariul e unul interesant, iar deadline-ul setat in mai putin de 3 saptamani.

Pe scurt, agentia victor chandler ofera in sectiunea Fotbal Speciale din meniul din dreapta,  iar apoi in partea de jos printre ultimele optiuni, aveti listata soarta lui Sorin Cartu.

Aceasta agetie e una deosebit de interesanta, la ea am pariat pe Adrian Tutu ca va castiga „Romanii au talent” si tot la aceasta agentie veti primi un pariu gratis de 10 euro / 40 RON pentru fiecare client nou. Oferta si conditiile ei le-am prezentat aici.

Va fi Sorin Cartu antrenor la Steaua pe data de 22 mai 2011 ?

DA @ 1.66

NU @ 2.05

Mai jos voi sintetiza fragmente din articolul post meci de pe gsp.ro care ar putea ajuta in acest sens.

Declaratiile lui „Sorinacio” la conferinta de presa dupa Steaua – Rapid 0-1

Sorin Cîrţu spune că vrea să plece de la Steaua şi că şi-a luat la revedere la jucătorii Stelei. Acesta spune că poartă ghinion echipei şi că mai bine pleacă.

” Este un rezultat nedrept, am controlat partida, dar am pierdut. A fost o primă repriză echilibrată cu ocazii de ambele părţi.  Le-am spus şi băieţilor şi poate ghinionul sînt eu. Într-un fel mi-am luat la revedere de la ei. Muncesc mult ca antrenor şi vreau să am satisfacţii. Din păcate, poate este un blestem şi nu vreau să se abată asupra echipei. Ei mi-au zis că nu vor să plec, o să vorbesc şi cu Gigi şi mă simt responsabil pentru rezultatele acestea. Pot spune că mi-au spus că trebuie să rămîn, dar mîine voi vorbi şi cu Gigi. Sînt sătul de aud în tribună şi ce atmosferă este în jurul nostru  Este o chimie bună între mine şi jucători. Nu am ce să le reproşez, dar nici eu nu ce să-mi spună mie. Mi-a părut bine că i-am antrenat. Noi nu am putut să exploatăm momentele de impas al unei echipei, dar alţii au reuşit să facă asta cu noi”, a spus Cîrţu la conferinţa de presă.

UPDATE: Gigi Becali nu admite ca Sorin Cîrţu să părăsească echipa în ultimele etape: „Ei, pleacă! Nu e vina lui că Tătăruşanu dormea cînd a dat gol Pancu”, a explicat patronul stelist la DigiSport, la Special.

Ce parere aveti, va mai fi Sorin Cirtu antrenorul Stelei la data de 22 mai 2011 ?

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰