Login form protected by Login LockDown.


Dupa cum probabil stiti, luni se va disputa marea finala a show-ului „Romanii au talent”. Spectacolul care a doborit toate audientele si cele mai optimiste asteptari isi desfasoara ultimul act luni, a doua zi de Paste de la ora 20, in direct pe PRO TV.

Fiind un eveniment important, de interes „national”, asta pastrand sarcasmul de rigoare, el a fost listat si la agentiile de pariuri.

40 RON pariu gratuit de la Victor Chandler

Pe internet cea mai buna oferta poate fi gasita la victor chandler, unde exista si o oferta pentru deschiderea contului cu un pariu gratuit de 40 RON.

Cotele la castigarea concursului „Romanii au talent”

1. Narcis Iustin Ianau @ 2.25

2. Adrian Tutu @ 2.75

3. Valentin Dinu @ 2.85

4. Stefan Florescu @ 6.00

5. Rebeca Neacscu @ 7.00

6. Cosmin Agache @ 7.00

Pentru restul concurentilor accesati sectiunea Divertismen -> Romanii au talent de pe victor chandler.

Personal nu am prea urmarit show-ul in totalitate dar am o parere formata despre concurentii ramasi in finala. Nu pot sa spun ca sunt cel mai mare fan al emisiunii si ca mi s-a parut o editie foarte reusita (comparativ cu ce e pe „afara”) dar pentru o prima editie cred ca a avut o emulatie fantastica.

Ca si „anomalie a naturii”, nu neaparat in sens peiorativ, e clar merita Iustin, ca poveste de viata Adrian Tutu sigur e pe primul loc in timp ce daca ar fi sa ma iau dupa preferintele mele, mi-a placut tare mult cum a cantat Valentin Dinu. Tipul ala cu freestyle e talentat, dar nimic mai mult, exista tipi care fac chestiile alea catarati pe un stalp. Nu poti castiga concursul cu asa ceva. Rebeca Neacsu daca nu ma insel e tipa aia care canta tot asa ceva opera si mi se pare talentata dar nu o vad cu sanse.

Pronosticul meu

In final o sa-mi expun si pontul meu, „biletul zilei” care-l avansez pentru luni, iar acela e ca Adrian Tutu va castiga Romanii au talent la cota 2.75.

Sunt sigur ca intre voi exista persoane care ati urmarit showul mai indeaproape, persoane care probabil aveti informatii mai detaliate despre aceasta finala si va invit in scectiunea comentariilor in a promova pick-urile sau a discuat despre concurenti.

 

 

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ