Login form protected by Login LockDown.


Tocmai ce-am primit un mail cu ultima oferta din partea bwin prin care atat vechii clienti cat si noii clienti pot profita de un bonus exceptional de 100% din primul depozit, pana la 30 de euro care la fel ca bonusurile obisnuite ale bwin nu are limita la cota privind rulajul, iar nici de aceasta data bwin nu s-a lasat mai prejos oferind conditii destul de OK pentru clienti. Oferta este dedicata doar posesorilor de telefoane mobile si pariurilor efectuate prin platforma mobila , pariurile plasate de pe laptop/calculator nu sunt eligibile, aceasta oferta avand in vedere fidelizarea publicului larg cu serviciile bwin mobile iar daca ne gandim la perioada aleasa de ei pentru aceasta oferta care e suprapusa cu startul Premier League, putem spune ca sunt dati naibii si ca ne-au sucit „gatul” cu aceasta oferta.

Conditiile sunt destul de simple, e necesar un depozit de 10 E/20 E/ 30 E, si in interval de maxim 24 de ore ne este creditata in cont o suma egala cu valoarea depozitului, iar in functie de suma depozitata conditiile pentru a fi eligibili sunt de a rula odata suma depozitata pe orice cota, apoi valoarea bonusului de 5 ori pe orice cota, cu alte cuvinte toti cei care depoziteaza 30 E vor primi inca 30 E din partea casei iar ei vor trebui sa mizeze odata 30 E + 5 x 30 E, un total de 180 euro dar pot fi mizati treptat pe orice cota asta e avantajul suprem al ofertelor bwin, poti sa rulezi pe orice cota chiar si stand la panda si vanand exclusiv cote de 1.01 pe LIVE.

Nu e viata asa de usoara cum pare, o conditie suplimentara acestei oferte este faptul ca in in fiecare zi este necesar efectuarea unui pariu pe platforma de mobil, cu alte cuvinte daca ne-am bagat cu 30 euro, in fiecare zi din cele 30 (la fel 10 zile, respectiv 20 de zile in functie de depozit) trebuie sa facem „pe dracu in 4” si sa mizam cate un pariu indiferent pe ce suma si indiferent de ce cota prin intermediul telefonului mobil. Bineinteles la finalul celor 30 de zile noi trebuie sa avem efectuat rulajul solicitat adica cei 180 de euro pentru cazul cu 30 euro depozitati, deci banii trebuiesc dramuiti atent si o idee ar fi ca in primele zile sa efectuam rulajul pariind bonusul „all-in” in primele 5 zile, iar apoi daca am reusit sa ajunge pan aici restul de 25 de zile le putem paria la misto cu 1 euro pe o cota de 1.01 doar formal.

Inca nu am apucat sa profit de ea dar o voi „insfaca” in mod cert, astfel ca va astept cu orice nelamuriri sau intrebari aveti in sectiunea comentariilor pentru a reusi sa profitam si sa fructificam la maxim aceasta oferta interesanta.

Cum puteti juca bonusul dvs. de depozit de 100%:

1. Deschideti browser-ul de pe telefonul dvs. mobil si accesati adresa wap.bwin.com pe portalul de pe mobil!

2. Plasati în perioada 12.08 – 15.09.2010 câte un pariu în cât mai multe zile! Cu cât sunteti mai activ, cu atât mai mare va fi bonusul dvs.:

de la 10 zile: bonus de EUR 10!
de la 20 de zile: bonus de EUR 20!
de la 30 de zile: bonus de EUR 30!

De exemplu: plasati câte un pariu pe zi timp de 25 de zile. Astfel, veti primi un bonus pentru depozit de 100%. Prin urmare, daca depuneti EUR 20 în contul dvs. si bwin va ofera un bonus de EUR 20!

Va dam un pont: va rugam sa verificati contractul dvs. de telefonie mobila pentru a va informa asupra costurilor de transfer de date pe internet, în special în strainatate.


 

 

 1. Au dreptul la bonusul pentru depozit de 100% toti clientii înregistrati la bwin, care plaseaza pariuri pe mobil în perioada promotionala 12.08 – 15.09.2010:
  • Clientii care plaseaza câte un pariu pe zi timp de 10 zile pe mobil, vor primi un bonus pentru depozit de 100% în valoare de EUR 10.
  • Clientii care plaseaza câte un pariu pe zi timp de 20 de zile pe mobil, vor primi un bonus pentru depozit de 100% în valoare de EUR 20.
  • Clientii care plaseaza câte un pariu pe zi timp de 30 de zile pe mobil, vor primi un bonus pentru depozit de 100% în valoare de EUR 30.
 2. Persoanele care au dreptul la bonusul pentru depozit de 100% vor fi notificate dupa încheierea promotiei prin e-mail din timp si informate asupra bonusului pentru depozit de 100%, cât si asupra conditiilor de utilizare:
  • Bonusul pentru depozit de 100% va fi calculat în functie de primul depozit efectuat dupa acceptarea Conditiilor de participare la bonusul pentru depozit de 100%. Acest prim depozit trebuie sa aiba valoarea de cel putin EUR 10 si sa fie efectuat pâna la data de 30.09.2010. În cazul în care primul depozit efectuat în perioada promotionala se afla sub valoarea minima de EUR 10, atunci utilizatorul respectiv îsi pierde dreptul de participare.
  • Promotia cu bonus este valabila pentru toate modalitatile de plata oferite de bwin în tara respectiva.
  • Întreaga suma depozitata trebuie sa fie pariata cel putin o data si bonusul de cel putin 5 ori pe unul sau mai multe pariuri sportive exclusiv la bwin înainte de a se cere o plata din cont (în termen de doua luni de la primirea bonusului), în caz contrar bonusul îsi pierde valabilitatea. Este interzis transferul bonusului de marketing la alte produse de la bwin (Casino, Poker, Games).
  • Bonusul va fi creditat în termen de 24 de ore de la intrarea depozitului în cont.
 3. Participantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani sau sa fi împlinit vârsta de majorat legala în tara lor de rezidenta.
 4. Angajatii bwin si familiile acestora sunt excluse de la participarea la aceasta promotie.
 5. bwin îsi rezerva dreptul de a-i exclude de la participare pe utilizatorii care încalca Conditiile de participare mentionate mai sus sau alti Termeni si Conditii conveniti între bwin si client.
 6. Tipul si datele promotiei pot fi revocate sau modificate oricând. Caile legale sunt excluse. Nu pot fi solicitate despagubiri.
 7. În toate celelalte instante se aplica Termenii si Conditiile disponibile pe www.bwin.com.
 8. Promotia este valabila în perioada: 12.08.2010, ora 00:01 (GMT +1) – 15.09.2010, ora 23:59 (GMT +1).
 9. Ultima actualizare: 22.07.2010, ora 14:00 (GMT +1).

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰