Login form protected by Login LockDown.


Ieri am fost instintat si am ramas surprins de noua oferta de la bet-at-home , una din cele mai vechi case de pariuri de pe internet , cu mai bine de 11 ani de activitate si-a construit un reputat nume pe piata agentiilor de pariuri din lume si din Romania, in ultimii ani.

Campionatul mondial se apropie, bate la usa iar bet-at-home vine in sprijinul nostru cu o OFERTA LIMITATA (doar pana pe 16.06.2010) IREZISTIBILA de bonus 100% din prima depunere pentru clientii noi, iar noutatea absoluta este faptul ca si clientii vechi pot profita de aceasta oferta UNICA de 350 RON / 100 EURO (pt conturile in euro), suma ce ne poate fi dublata INSTANT. Precedentul best deal pentru clientii romani a fost (si este inca) la bet365 cu pana laย  200 RON / client nou (conditie obligatorie)

Oferta merita insfacata cu sete deoarece oferta precedenta de la bah era una aproape fara rezonanta , un biet bonus de 50% pana la 22 de euro , cu alte cuvinte depuneai 50 EURO si primeai jumatate din cat ai depus. Deasemenea opinia mea este ca bet-at-home au aratat caracter (sau nu stiu cum sa-l numesc) gandindu-se la absolut toti clientii nu doar la cei nou inscrisi, iar aceasta actiune a lor de a nu face discriminari intre clientii noi si cei vechi mi se pare un act laudabil, eu unul fiind client vechi nu m-as fi simtit prea cofortabil sa nu pot profita de o asemenea oferta pentru mondiale.

BET-AT-HOME – Informatii privind compania
Numele companiei: bet-at-home.com Internet Ltd.
bet-at-home.com Entertainment Ltd.
Adresa: Durisolstrasse 7, 4600 Wels, Austria
Office M5, Block 12, Tigne Place, Tigne Street, Sliema SLM 15, Malta
Telefon: +356-21314833
Fax: +356-25401296
E-mail: service.en@bet-at-home.com
Manageri: Dipl.-Ing. Franz ร–mer, Jochen Dickinger
Activitate: 24 hours, 7 days, 365 days per year
Licentiata in: Austria si Malta
Viziteaza site-ul:

http://www.bet-at-home.com

BET-AT-HOMEInformatii privind site-ul si oferta
Limbi disponibile: Germana, Engleza, Spaniola, Italiana, Greaca, Poloneza, Ceha, Slovaca, Olandeza, Maghiara, Slovena, Sarba, Croata, Rusa, Bulgara, Romana, Suedeza si Turca
Sporturi acoperite: Fotbal, Tenis, Motorsporturi, Baschet, Fotbal American, Baseball, Hochei pe gheata, Rugby, Golf, Handbal, Polo, Volei, Atletism, Ciclism, Sporturi de iarna, Box si Sporturi de contact.
Fotbal acoperit: Ligile din Anglia, Scotia, Italia, Olanda, Germania, Polonia, Franta, Spania, Austria, Grecia, Turcia, Cehia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Romania, majoritatea ligilor din Estul Europei si toate cupele nationale, intrecerile europene si meciurile internationale
Modalitati de pariere: Pe internet sau prin liniile telefonice disponibile
Miza minima: โ‚ฌ 1.00
Miza maxima: Monitorizate individual in functie de selectie . Una din agentiile cu cele mai mari limite de pariere / eveniment
Castig maxim / bilet: Profitul maxima / bilet este de 20.000 EUR , iar profitul maxim / jucator intr-o saptamana este100.000 EUR
Formatul cotelor: Decimale (ex. 1.60)
Modalitati depozit: Card Credit (Visa, MasterCard), EPS โ€“ Electronic Payment Standard, Transfer bancar, MoneyBookers, Paysafecard.
Taxe depozit: 0% / Depozitul minim este 10 EURO , prin moneybookers
Modalitati retragere: Aceleasi ca si la depunere
Monede disponibile: RON, GBP, USD, EUR, CHF, DKK, PLN, CZK, SKK, YTL
Bonus & oferte la inscriere: 100% la primul depozit pana laย  350 RON; Oferta valabila si pentru clientii vechi , codul ofertei este B2010.Deznodamantul biletului gratis prin sms; Serviciu de clasamente si statistici; Stiri Sportive; Scoruri LIVE; Casino; Securitate absolut pe site prin intermediul SSL.
BET-AT-HOME – Prezentarea BONUSULUI – Pasi de urmat

Precizare importanta : Graviti-va deoarece oferta este valabila doar 3 saptamani , de la 26 mai pana in 16 iunie , apoi isi pierde valabilitatea. Pregateste-te de mondial cu cel mai generos bonus pentru clientii romani !

1) Daca nu ai cont iti poti deschide unul de aici, sau de pe imaginile cu bet-at-home si vei fi automat inregistrat pentru oferta si trimis catre site-ul lor

2) Alegeti de la sectiunea „Depunere” o metoda de depunere si alimentati-va contul de pariuri!

3) In meniul Depuneri/Retrageri faceti click pe „Utilizare bonus” si introduceti in campul special prevazut codul bonsului de mai jos!

CODUL BONUS ESTE : B2010

Avantajul dumneavoastra: Pentru ca bonsul este alimentat direct in contul dvs. de pariuri, puteti sa beneficiati de suma primita ca bonus in doar cateva minute. Rulajul este de 4 ori pe cote de minim 2 (indiferent daca e single sau combo). Succesului dvs. la acest campionat nu-i mai sta deci nimic in cale!

Termenii si conditiile aici.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ