Login form protected by Login LockDown.


O noua oferta pentru cititorii JDP am primit si de la o alta casa de pariuri , victor chandler, pe care neaparat am dorit sa o impartasesc cu voi . Probabil cei mai vechi si mai experimentati o cunoasteti , chiar o folositi fiind una din cele mai reputate case de pariuri (lansata in anul 1998) , cu sute de mii de utilizatori activi , si o cifra de afaceri de peste 1 miliard de lire. Este o agentie care merita , avantajele sunt multiple , asemenatoare cu celelalte agentii recomandate dar stiti voi bine ca in urma compararii cotelor fiecare agentie are anumite puncte forte : victor chandler sta foarte bine la oferta privind campionatul romanesc si liga secunda , o multime de tipuri de pariuri si cote dintre cele mai bune.

Deasemenea la victor chandler puteti paria pe diverse competitii romaneste , sunt sigur ca multi veti fi tentat de campionatul romanesc de handbal si alte competitii. Deasemenea la aceasta agentie veti avea o varietate de oportunitati privind pariurile antepost (gen castigatoarea campionatului) tinand cont ca se apropie finalul intrecerilor putem face bani frumosi folosindu-ne de aceste pariuri pe termen semi-lung. Sugerez tuturor sa ia in seama aceste oportunitati , eu personal am reusit castiguri importante sezoanele trecute , iar acum sunt la un pas distanta de un combo frumos pe cupele europene pus inca din ianuarie. Pentru o navigare mai buna , victor chandler are si optiunea limbii romane , site-ul este usor navigabil si foarte profesional , deasemenea suportul de clienti foarte profesional , bineinteles inclusiv in limba romana. Depuneri si retrageri fara comision , lejer efectuate incepand de la 10 euro , tranzacii ultra-rapide si un profesionalism care face de 12 ani victor chandler un jucator important si nelipsit in portofoliul oricarui parior care se respecta.

Facilitate

Situatie

Site in limba romana flags_of_Romania

DA

Suport e-mail in limba romana flags_of_Romania

DA
Bonus la inregistrare

40 RON PARIU GRATUIT

Fotbal - Liga 1 Romania flags_of_Romania

DA

Fotbal - Liga 2 Romania flags_of_Romania

DA

Handbal - Liga 1 Romania flags_of_Romania

DA
Taxa depunere 0 (zero)
Taxa retragere0 (zero)
Depunere minima 40 RON / echivalent valute $, Euro
Retragere maxima100.000 euro / zi
Pariuri antepostDA
Pariuri de pe telefonul mobilDA
Nota design9
Nota cote8.5
Nota navigare9
Nota oferta9
Media notelor 8.87 (4*)
Print screen (click pe imagine pentru marire)

[slideshare id=3431128&doc=victorchandlerprezentare-100314180734-phpapp01]

* Nota: prezentarea este realizata de mine pentru o oferta precedenta, astfel primele 3 slideuri nu mai sunt de actualitate !

Deschide un cont Victor Chandler si vei primi un Pariu Gratis de pana la 10โ‚ฌ/40 RON!

Pariaza 10โ‚ฌ/40 RON sau mai mult la cote de 2.00 sau mai mari si vei fi rasplatit cuย  un Pariu Gratis de 10โ‚ฌ/40 RON.

Termeni & Conditii pentru primul pariu gratis (free bet)

Primul pariu trebuie plasat in termen de 30 de zile de la deschiderea contului si trebuie sa contina cel putin o selectie cu cote de 2.00 sau mai mari, pentru pariuri formate din trei sau mai putine selectii. Daca primul pariu contine patru sau mai multe selectii, fiecare dintre aceste selectii poate avea si cote sub 2.00. Pariurile declarate nule nu vor fi luate in considerare. โ€œPrimul Pariuโ€ este definit primul pariu pus in ordine cronologica. Oferta NU este valabila pentru bilete de pariu care contin mai multe pariuri (exemplu: 4 selectii pe care se pariaza 6 duble). Cotele trebuie sa respecte regulile de mai sus.

1. Primul pariu trebuie plasat in termen de 30 de zile de la deschiderea contului. In cazul in care primul pariu plasat are trei sau mai putine selectii trebuie sa contina cel putin o selectie cu cota de 2.00 sau mai mare. Daca are patru sau mai multe selectii, pariul poate avea si cote sub 2.00. Pariurile declarate nule nu vor fi luate in considerare. โ€œPrimul pariulโ€ este considerat primul pariu in ordine cronologica (data, ora). Oferta NU este valabila pentru bilete de pariu care contin mai multe pariuri (exemplu: 4 selectii pe care se pariaza 6 duble). Cotele combinate nu se califica. Pariul gratis poate fi selectat in Biletul de pariuri prin simplul clic pe casuta โ€œFolositi Promo cashโ€.

2. Pariurile cu promo cash trebuie sa fie plasate separate de pariurile cu bani reali.

3. Fondul promo trebuie utilizat in termen de 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta devine zero.

4. In cazul pariurile plasate cu promo cash se intoarce in balanta dvs numai profitul (castigul) care depaseste miza promo pariata, dar nu si miza promo folosita in plasarea pariului.

5. Victor Chandler incurajeaza jucatorii sa participe la aceste promotii, dar sa nu se faca abuz. In caz de abuz Victor Chandler va va retrage privilegiul de a participa la aceste promotii si contul dvs va fi inchis fara drept de a mai fi redeschis.

6. Datorita termeniilor si conditiilor emitentilor bancari, numai titularul cardului este autorizat sa il foloseasca. In cazul in care veti folosi metode de depunere in numele unei alte persoane, contul dvs va fi inchis fara drept de a mai fi redeschis.

7. Oferta este valabila pentru jucatorii care au implinit 18 ani.

8. Aceasta oferta nu poate fi folosita in combinatie cu o alta oferta.

9. Aceasta oferta este valabila pentru rezidentii tarilor in care participarea este legala.

10. Oferta nu este valabila pentru clientii existenti Victor Chandler.

11. Aceasta oferta este disponibila doar jucatorilor noi ai casei de pariuri Victor Chandler sau ai oricarui site partener.

12. Victor Chandler isi rezerva dreptul de a retrage castigul clientilor, in cazul in care se considera ca sunt implicati in sindicate sau intelegeri secrete.

13. Pariurile plasate pe Cursele de cai SUA nu se califica pentru aceasta oferta.

14. Oferta este valabila o singura data pentru fiecare client nou. Identitatea clientului este stabilita pe baza uneia sau tuturor valorilor din lista urmatoare: nume, adresa de domiciliu, adresa e-mail, adresa IP, numar card de credit / debit, PC sau alte forme de identificare care pot fi solicitate.

15. Victor Chandler isi rezerva dreptul de a suspenda plata unui bonus in cazul in care considera ca s-a realizat un abuz si/ sau in cazul in care termenii si conditiile promotiei nu au fost respectati, sau orice neregularitate in ceea ce priveste pariurile plasate pe site-ul nostru. Decizia luata de Victor Chandler este finala.

16. Victor Chandler isi rezerva dreptul de a retrage sau a modifica aceasta oferta in orice moment, fara notificarea prealabila.

17. Oferta este valabila numai pentru jucatorii cu rezidenta in Romania.

18. Oferta este valabila numai pentru conturile in Euro sau RON.

[email_link]

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ