Login form protected by Login LockDown.


Se apropie cu pasi repezi optimile Champions League , cea mai galoana competitie si ar fi cazul sa ne concentram atentia, timp nu mai este foarte mult , marti incepe balul iar mai jos o sa va prezint modificarile atribuite acestei competitii care putem spune ca va avea un nou format din aceasta faza.

Precizez inca de la inceput un amanunt foarte important , structura acestor faze eliminatorii a UCL s-a schimbat , cum inainte aveam turul , apoi o pauza de 2 saptamani urmata de retur, acum strategia celor de la UEFA s-a schimbat , astfel vom avea meciuri la foc continuu , in fiecare saptamana, iar aceasta schimbare afecteaza drastic durata desfasurarii optimilor , care va dura mai bine de o luna.

TUR (16-24 februarie 2010)

marti 16 februarie 2010

Lyon – Real Madrid

AC Milan – Manchester United

miercuri 17 februarie 2010

Porto – Arsenal

Bayern – Fiorentina

marti 23 februarie 2010

Stuttgart – Barcelona

Olympiakos – Bordeaux

miercuri 24 februarie 2010

CSKA Moscova – Sevilla

Inter Milano – Chelsea

RETUR (9-17 martie 2010)

marti 9 martie 2010

Arsenal – Porto

Fiorentina – Bayern

miercuri 10 martie 2010

Real Madrid – Lyon

Man. United – AC Milan

marti 16 martie 2010

Sevilla – CSKA Moscova

Chelsea – Inter Milano

miercuri 17 martie 2010

Barcelona – Stuttgart

Bordeaux – Olympiakos

Ce parere aveti de aceste schimbari ? Va convine ca vom avea in fiecare saptamana Champions League ? Din punctul meu de vedere este o strategie de marketing destul de reusita dar care trebuia aplicata mai devreme.

Ramaneti pe frecventa pentru ca va mai aparea un articol interesant cu o propunere traznet legata de Grupele Champions League.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ