Login form protected by Login LockDown.


Probabil in decursul acestui an majoritatea dintre voi cei care nu ati avut cont ati mers pe mana recomandarilor mele de pana acum in materie de case de pariuri. Foarte multi dintre voi ati fost multumiti de serviciile recomandate , feedbackul primit de la voi mi-a confirmat lucrul acesta. Ei bine cum spuneam intr-unul din multele articole de-ale mele , pariurile si casele de pariuri trebuiesc privite ca marketuri. In sens peiorativ notiunea de market s-ar traduce prin schimb de servicii si informatii intre 2 sau mai multe parti. Cu alte cuvinte un parior care are cont la mai multe agentii nu poate fi catalogat altfel decat un parior de succes , sau cel putin cu aceasta tenta. Casele de pariuri nu sunt ca si prajiturile sa avem preferinte si sa fim exclusivisti atunci cand pariem . Ele sunt uneltele noastre principale in vederea maximizarii profitului. Am redactat un trecut intitulat compararea cotelor , prin care am dovedit cu un exemplu practic ca inaintea unui pariu daca comparam cotele pe termen mediu-lung vom inregistra un profit de pana la 30% mai mare.

Unibet pe scurt :

Deschiderea contului : nota 9/10

O operatiune extrem de facila printr-un modul foarte bine implementat , trebuie sa completezi cunoscutele campuri : nume , prenume , data nasterii , alaturi de limba dorita (peste 20 de limbi posibile , inclusiv romana) , si desigur moneda preferata a contului (disponibil si RON) . unibet

Tranzactiile si desfasurarea lor : nota 8/10

Modalitatile de depunere la Unibet sunt multiple , prin card Visa electron , prin moneybookers , prin NETeller sau prin transfer bancar. Suma minima pentru depunere este 60 RON / 15 EURO , iar tranzactia va fi facuta instantaneu prin intermediul unui modul foarte performant si securizat. La fel la retragere aceleasi limite, iar in functie de metoda prin care ati depus banii , aveti posibilitatea in calitate de cetateni romani de a retrage prin card , moneybookers, NETeller sau prin transfer bancar. Unibet are unele din cele mai mari limite de pe piata putand retrage pana la 10.000 euro / tranzactie. Nu exista taxa si comision la retragerea banilor , lucru demn de mentionat fiind un mare atu al agentiei Unibet, fiind recunoscuti si ca cei mai rapizi in trimiterea banilor si tot ce inseamna tranzactii.

Navigarea si functiile siteului : nota 8/10

Cu un design placut ochiului , culori bine ales si o structura bine realizata cu ajutorul frameurilor , avem in stanga un meniu care ne faciliteaza navigarea in cautarea evenimentelor dorite , inclusiv un „search” prin care la o simpla tastare a unei echipe/jucator de tenis vom fi trimisi catre pagina cu tipurile de pariuri arondate evenimentului respectiv. Nimic de obiectat doar + fata de alti competitori care neglijeaza elementul uzabilitate. Unibet dispune si de un modul de transmisii LIVE VIDEO a intrecerilor sportive din Italia , Europa League si cele mai importante turnee de tenis ATP . Modulul LIVE VIDEO este insotit bineinteles de un puternic modul LIVE BETTING prin care vei putea paria LIVE pe evenimentele oferite , evenimente deloc putin intr-o oferta abundenta.

Serviciul clienti : nota 9/10

Unibet exceleaza la capitolul asistenta pentru clienti avand probabil unul din cele mai bune servicii de pe piata pariurilor , cu un serviciu 24/7 . Avand inclusiv un modul CHAT pentru operativitate , ei dispun si de serviciile clasice de suport prin telefonia , fax sau clasicul mail. Pentru email ei pot fi contactati la adresa info@unibet.com , iar telefonul la care pot fi apelati este 0044.207.949.0088

Valoarea cotelor : nota 9/10

Cu adevarat cote valoroase, fiind probabil casa de pariuri cu cele mai mari cote, excluzand betfair (exchange) si pinnacle (spreading,AH) care sunt oarecum nisate. Deasemenea Unibet sunt dintre cele mai prompte agentii de pe piata , ei afisand cotele din timp comparabil cu rivalele sale. Valoarea paybackului pentru ligile cunoscute poate ajunge pana la 93% , lucru care spune multe.

Tipuri de pariuri / eveniment : nota 9/10

Multe ligi la discretie , incepand cu Challege-ul secund elvetian si terminand cu principalele ligi unde efectiv suntem coplestiti de complexitatea ofertei in cel mai pozitiv sens , astfel in afara deย  clasicele tipuri de pariuri iata doar cateva din pariurile inedite ce le putem realiza la Unibet : scor corect la pauza , pariu cu handicap 1×2 , echipa gazda/oaspete sa inscrie , o echipa sa marcheze in ambele reprize , Draw No Bet , jucatorul X va marca , jucatorul X va primi galben , jucatorul X nu va inscrie ,

Pariuri Speciale : nota 9/10

I ncepand de la trotting , continuand cu ciclismul , dar si o oferta de pariuri speciale excelenta , la Unibet putem gasi (aproape) tot ce ne dorim. Putem paria antepost chiar si pe soarta Suediei pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014 , pentru o cota de 1.40 pe „NU” , respectiv o calificare a elfilor imbogatindu-ne cu un 2.80 pretios. Pe langa acesta , avem si tipuri de pariuri in care putem miza pe transferuri , urmatoarea destinatie a lui Babel , pe viitorul manager al lui AC Milan si multe alte nebunii care sigur va vor placea.

Media notelor si impresii generale : media 8.57

8.57 este media notelor acordate de JDP , o medie foarte buna iar Unibet nu ar trebui sa lipseasca din portofoliul nici unui parior care tinde spre succes. Nu mai sta pe ganduri si deschideti acum cont la Unibet avand in portofoliul tau si acest colos european in materie de jocuri de noroc. Deschizandu-ti cont la Unibet.com prin Jurnal de pariu vei sprijini acest proiect , totodata fiind si o metoda de suport a blogului si o modalitate de a acorda o „bere virtuala” autorului.

Unibet , in cateva cuvinte

Unibet a fost fondata in anul 1997, cu o experienta de peste 13 ani in domeniu , avand o experienta si o seriozitate despre care v-as plictisi daca as vorbi , fiind singura casa de pariuri listata la bursa NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm, sau alte aspecte de genul. Unibet este unul din cei mai mari operatori in pariuri si jocurile de noroc pe piata Europeana si este un serviciu disponibil 20 de limbi prin intermediul unui site foarte bine realizatย  www.unibet.com. In prezent, Unibet are peste 3.1 milioane de clienti din peste 100 de tari. Unibet este membru al EGBA, European Gaming and Betting Association, RGA, Remote Gambling Association iar in Marea Britanie este certificata de G4, Global Gaming Guidance Group.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ