Login form protected by Login LockDown.


Nu prea imi sta in fire sa arunc cu rahat aiurea dar dupa ce am urmarit integral acest meci , ca de altfel toate din aceasta grupa , iar unde nu s-a putut rezumatele imi pot exprima o parere proprie si personala.

Doresc sa amintesc putin despre meciul tur , singurul meci din istoria vreo-unei competitii europene sub egida UEFA cand s-a afirmat sus si tare , cu dovezi ca un fost arbitru FIFA Altmayer a umblat cu 500.000 de euro dupa el , bani veniti de la mafia pariurilor din Balcani , iar acesti 500.000 erau doar firmituri pentru Alexa si inca 2-3 fotbalisti ca sa isi faca treaba. Ati auzit vreo masura luata ? Ati auzit cercetari din partea UEFA ? Nu ati auzit nimic in schimb se aud lunar aproape despre zecile de milioane investite in UEFA pentru combaterea pariurilor ๐Ÿ™‚ , lucru care si un copil de 8 ani il crede cu adevarat , pe bune ca marile foruri doresc stoparea acestui fenomen inocent.

Autodenuntul lui Alexa , a fost simplu praf in ochi pentru presa si pentru toata lumea sa vada corectitudinea si caracterul frumos al lui cum a declinat el care castiga suma aia in 5 ani de zile cum a refuzat , cred ca lipsea o decoratiune nationala si era mai credibil. Defapt lucrul acesta a facut parte dintr-o strategie si un scenariu demn de filmele de la Hollywood. Un scor corect de 0-3 pentru croati in deplasare era pretuit la cote incredibile , iar eu vin cu o intrebare retorica. De ce nu s-a mai auzit nimic despre cazul respectiv, de ce Altmayer nu a patit nimic si nu a fost arestat preventiv 30 de zile ? Foarte simplu pentru ca toti au avut protectie , din partea tuturor , UEFA , FRF , etc.

Despre meciul de astazi nu mai are rost sa vorbesc prea multe , pentru ca as risca sa cad in derizoriu. Este vorba de o cota 12.00 la bet365 pentru o victorie a Timisoarei, defapt echipa secunda a banatenilor.

Oricine a jucat in fotbal nu la nivel profesionist neaparat dar oricine a avut ochi sa vada prestatia „intamplatoare si inocenta” a celor de la Zagreb si-au putut da seama inca din prima repriza de soarta meciului.

Ajaxul a jucat cu echipa 2 , si se stia lucrul acesta , inclusiv cei din Zagreb il stiau astfel ca nu isi periclitau sanse in nici un fel , chiar si daca ar fi ratat calificarea ce sunt 3-400.000 de euro cand in spate se invart mize cu minim inca o zecimala ?

Probabil nu as fi scris acest articol daca nu as fi vazut gluma lui Scutaru, un autogol voit din punctul meu de vedere care facea parte din scenariu prestabilit am impresia. Nu se poate ca in ultima jumatate de ora sa nu ai nici o actiune legata de poarta , tu Dinamo Zagreb care marchezi 54 de goluri in 17 meciuri la tine in campionat , tu Zagreb care ai dat cu terenul in cap la Anderlecht si chiar si la Timisoara. Este imposibil iar cei care ar cauta scuza cum ca deja erau la curent cu rezultatul de la Amsterdam le spun ca sunt cretini. Toata lumea stia , ca olandezii vor juca cu echipa 2 , si daca nu citeai nimic simpla creste cu cateva zecimi bune a cotei pentru victoria lui Ajax , implicit scaderea dramatica pentru belgieni era suficienta.

Ma opresc aici din acest articol care mi-as dori sa fie doar o paranoie personala , dar din pacate sunt prea multe coincidente incat lucrurile ce le-am scris sa fie pure aberatii.

* Nota : Acest articol scris la cald reprezinta parerea mea proprie si subiectiva , asa ca rog orice posibila Marie Magdalenรฃ virgina care incearca sa ma combata cumva si nu crede in genul de lucruri despre care vorbesc eu sa se abtina.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ