Login form protected by Login LockDown.


steama_editataIata ca „visul” este pe cale sa se indeplineasca , iar Jurnal de pariu tinde sa capete o noua culoare , sub o alta forma , de ceva timp tot muncesc la implementarea unei teme potrivite , arhaica Andreas theme sponsorizata de „zgarcitii” de la wp.com a cam expriat iar acum sper sa va placa aceasta noua tema web 2.0 care imi doresc sa aduca un + de profesionalism si un aer pe masura continutului , cu tenta premium.

PARIUL ZILEI de astazi este astazi din Euroliga de baschet , transpusa UEFA Champions League de la fotbal. Meciul la care m-am oprit este Caja Laboral – CSKA Moskova , iar recomandarea mea este CSKA Moskova +6.00 AH , pentru cota 1.92 de la pinnacle unde avem si valoarea maxima de altfel. Meciul este unul in care se intalnesc 2 echipe de traditie , prima in urma unui proces de metamorfoza este practic o noua echipa atat ca nomenclatura cat si sponsori , echipa , etc in timp ce nici rusii nu stau prea bine , pierzandu-l in vara pe antrenorul lor , cunoscutul Messina care a luat parte la proiectul Real Madrid. Conform presei , ambele echipe au probleme de efectiv , mai multe pentru gazde care nu vor putea conta pe jucatori precum Oleson , Hermann in timp ce de la rusi lipseste metronomul Sokolov in aparare , dar sunt convins ca jucatori precum JR Holden si Langon nu au cum sa repete teribila performanta din Israel unde au fortat nota pe mana cosurilor de 3 puncte , avand un procentaj mizerabil de doar 3/21 . Ma opresc aici , nu inainte de a va ura mult succes celor care veti „lua” aceasta recomandare.

Cei care doriti predictiile si articolele in email zilnic , va puteti abona aici , alti peste 235 de pariori primesc GRATIS recomandarile fie folosind un RSS reader si abonandu-va la feed, fie in e-mail. Tot ce trebuie sa faci e sa completezi adresa ta de e-mail si un cod de validare , e simplu si necesita doar 2 pasi. Vei fi „deranjat” cu 1 singur email/ zi , care va sosi intre orele 15-16 , pentru a putea profita la maxim de informatiile gasite aici , informatii de un real ajutor si cu profit garantat pe termen mediu-lung. Urmareste @jurnaldepariu si pe twitter , unde vei afla linkuri pretioase , stiri de ultima ora , pariurile zilei si multe altele.

Meciuri de foc , in EUROLIGA de baschet

 • PARIUL ZILEI [8/10] Caja Laboral – CSKA Moskova , CSKA Moskova +6.00 AH @ 1.92 (pinnacle – cota maxima)
 • –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 • [6/10] Efes Pilsen – Orleans , Orleans +16.00 AH @ 1.95 (pinnacle – cota maxima)
 • [5/10] Maccabi – Maroussi , Maroussi +16.00 AH @ 1.95 (pinnacle – cota maxima)
 • [6/10] Siena – Barcelona , Siena -3.00 AH @ 1.99 (pinnacle – cota maxima)
 • [6/10] Partizan – Olympiakos , under 152 @ 1.97 (pinnacle – cota maxima)
 • [6/10] Real Madrid – AJ Milano , Real Madrid -16.00 AH @ 1.93 (pinnacle – cota maxima)
 • [6/10] Unicaja – Lietuvos Rytas , over 149.5 @ 1.95 (pinnacle – cota maxima)
 • Aboneaza-te GRATUIT la predictiile de pe blog , le vei primi in e-mail, completeaza adresa ta si un cod de verificare , deasemenea recomand amatorilor de fluxuri RSS , in Google Reader poti sa citesti blogul meu , si altele , avantujul folosirii unui astfel de reader online este acela ca intrand doar intr-o singura pagina , vei putea rasfoi si citi articolele de pe zeci de site-uri care te intereseaza in acelasi timp, fara a fi nevoit sa accesezi fiecare site in parte. Deasemenea recomand folosirea unui soft specializat in citirea fluxurilor RSS si anume Feed Demon. Deasemenea pentru cea mai bogata oferta de pariuri sportive , pentru ligile Romanesti la discretie , cu o multitudine de tipuri de pariat / eveniment , transmisii video live prin sistemul propriu de televiziune online , taxe si retrageri fara nici o taxa , nelimitat lunar si multe alte avantaje , nu ezitati si deschideti-va cont la probabil cea mai buna casa de pariuri din online, doar la www.bet365.com

  ๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ