Login form protected by Login LockDown.


Prima data unde am vazut de acest proiect a fost aici , la unul din cei mai fideli cititori si colaboratori al blogului , este blogul lui Fanitza un tip care e blogger „de pe vremea cand nu era la moda” si pe care sugerez sa-l citi si voi.

Sa continuam caci nu despre el doresc sa vorbesc in acest articol, ci despre o initiativa laudabila a domnului Mircea Popescu , administrator polimedia care a organizat un lucru deosebit , prin care spera el va aduce un mic + de calitate internetului romanesc.

In corpul articolului a punctat aspecte nevralgice in care m-am regasit si care pot spune ca m-au determinat sa aplic la aceast bursa. Vorbind despre bloggeri non-self-hosted : „ niste sclavi moderni pe plantatii digitale, oamenii nu-si pun problema cui prodest. Ei pur si simplu scriu, si primesc in schimb servicii proaste si โ€œreguliโ€ discretionare.”

Concret , este vorba de un sistem de burse destinat celor care sunt sub plantatia wordpress.com / blogger , prin care ofera domeniu propriu gratuit si hosting gratuit (php 5, mysql 5, cont ftp, cont email nume@domeniu etc).

Care sunt conditiile participarii ? Foarte simplu in primul rand trebuie sa ai un blog pe care sa activezi scris in limba romana , iar a doua conditie care nu este atat de usoara precum pare scrisa e sa ai continut original si de calitate. Tot ce trebuie sa faci e sa scri un articol prin care sa iti motivezi aplicarea la aceste burse si evident sa trimit un trackback catre articolul cu bursele de pe polimedia.

Cum v-am tot pomenit si in articolele precedente , blogul meu face in decembrie 1 an de activitate , iar cei apropiati lui stiu ca doresc sa-l mut pe domeniu propriu , iar citind aceasta oferta a burselor de nerefuzat de pe polimedia , m-am luat inima in dinti sa ma inscriu si eu.

Nu stiu daca voi reusi , nu stiu daca voi fi calificat , nu stiu daca se vor pune conditii „rasiste” gen „ai blog de pariuri / promovezi jocurile de noroc , AFARA !” dar este un risc care mi l-am asumat si sunt convins ca decidentul are capacitatea in a decide fair asupra acestui aspect. Este o initiativa care merita promovata fara dubii , de pe urma careia pot beneficia multi bloggeri care din diverse motive nu puteau sa-si permite sau nu considerau ca merita efortul financiar trecerea pe hosting propriu.

De ce as considera ca merita acest blog aceasta bursa ? Hmm o intrebare nu tocmai usoara pentru ca imi e aproape imposibil sa argumentez obiectiv data fiind munca enorma investita in acest proiect, care dupa 11 luni de activitate numara un numar impresionant (pentru mine) de abonati la feed , lucru nu tocmai usor de realizat pentru un blog de nisa hostat pe wp.Alt motiv ar fi munca enorma depusa de mine , unde zilnic de 1 an de zile imi dedic ore intregi zilnic , incercand sa ofer vizitatorilor un continut nou , inedit acestui segment de utilizatori caruia ma adresez. Doresc aceasta bursa in primul rand pentru a avea instrumente mai calitative prin care sa ofer cititorilor mei continut cat mai de calitate , iar in al doilea rand doresc sa pot pune in aplicare si sa am acces la toate uneltele destinatei acestui CMS deosebit WP , majoritatea uneltelor fiind limitate aici pe wp.com , unelte cum ar fi o tema personalizata , posibilitatea de a embedui diverse aplicatii , si multe alte aspect care consider ca mi-ar fi utile in dorinta de invatare/perfectionare , cum probabil stiti lucrarea mea de licenta fiind „Blogul – o noua unealta in lumea internetului” , lucrare care a fost acceptata si la care am apucat sa muncesc , iar la studiul de caz mai mult ca sigur voi folosi acest blog , care daca va fi acceptat in aceasta bursa , probabil in scurt timp va avea parte de haine noi.

In final doresc inca odata mult succes tuturor aplicantilor si doresc sa felicit sincer initiativa polimedia.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ