Login form protected by Login LockDown.


Dupa cum probabil stiti Fanatik a dezvaluit bomba saptamanii : meciul Timisoara – Zagreb este suspectat de a fi trantit pentru mafia pariurilor.

Fostul arbitru FIFA Sorin Altmayer s-a intalnit cu Dan Alexa pentru a-i propune acestuia 500.000 de euro pentru a comite un penalty , din cate se pare penalty-ul trebuia comis ca la carte , in momentul in care din tribuna s-ar fi fluturat un anume steag , mi se pare un scenariu de filme SF dar deloc imposibil.

Dupa cum stiti , pe Jurnal de pariu ati gasit ca recomandare X2 , glumind putin deja ma tem sa nu fiu anchetat de DNA ๐Ÿ™‚ pentru ca e posibil ca asiaticii si unde s-au pariat milioane pe Zagreb sa se fi inspirat tocmai de aici.

Imediat dupa ce a primit propunerea , cu 2 zile inainte de startul meciului Dan Alexa a fost foarte abatut si a comunicat oferta primita conducerii lui Poli , care si-a luat anumite masuri interne conform patronului Iancu. Acestia au facut ca lucrurile sa nu fie aflate de jucatori si cu atat mai mult de presa pentru a nu degenera.

Ciudat este prestatia timisorenilor din camp , unde au pierdut fara drept de apel un rezultat la care aproape nimeni nu se astepta.

Ciudat este ca a iesit o cota de 3.40 pentru solist pe Dinamo Zagreb , in timp ce oricine ar fi pariat 0-3 pe victoria lui Zagreb , ar fi primit cota 41 , la 10.000 euro mizati ar fi fost returnat aproape 500.000 euro, asta ca sa nu vorbim de x2-ul care era pretuit de pinnacle la 1.85

Stiind ca piata asiatica este absolut incredibila dpdv al sumelor jucate , ultimele cifre spunand ca / saptamana se joaca 2 miliarde de euro o suma incredibila raportat la cele 2 milioane de pariuri / luni care se joaca in toata Romania intr-o luna de zile.

Momentan scandalul abia ce a izbucnit , maine atat in Fanatik cat si in Gazeta Sporturilor veti avea editii speciale legate de acest subiect. Pe final eu va propun o intrebare

Daca dupa refuzul lui Dan Alexa , Altmayer a apelat la un jucator si acest 0-3 nu este intamplator ? Ce se intampla in situatia asta si cum explicati faptul ca nici un om din conducerea Timisoarei nu a reclamat nimic la Politie si la alta institutie ? Nu vi se pare suspect raspunsul dat de Iancu la GSPTV la intrebarea moderatorului „De ce nu ati facut publica imediat dupa meci aceasta situatie ?” , la care Jabba a raspuns : „Nu vroiam sa fiu penibil” .

Care e parerea voastra despre acest caz ?

Mai multe informatii : sport.ro , gsp.ro , fanatik , prosport.ro

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ