Login form protected by Login LockDown.


Pariuri vineri 29 mai 2009

bet365 pariuri

Recomandarile pentru pariuri de maine vor veni dupa-masa , pentru ca dimineata si la pranz am ceva treburi prin oras , trebuie sa particip la o festivitate si voi reveni spre dupa-masa acasa.

Reveniti dupa ora 16 pentru recomandarile zilei de azi, pana atunci aveti mai jos 10 motive ca sa va deschideti cont la bet365.

Cei care doriti predictiile si articolele in email zilnic , va puteti inregistra aici , alti 87 de cititori ai blogului primesc recomandarile fie folosind un RSS reader si abonandu-va la feed, fie in e-mail. Tot ce trebuie sa faci e sa completezi adresa ta de e-mail si un cod de validare , e simplu si necesita doar 2 pasi. Vei fi „deranjat” cu un singur email/ zi , care va sosi intre orele 15-16 , pentru a putea profita la maxim de informatiile gasite aici.

FOTBAL

  • [6/10] Steaua – Craiova , 2 sau 3 goluri @ 1.85 (offline -> Mozzart)
  • —————————————————————————————————————–
  • [6/10] Cork – Bohemians , 2 sau 3 goluri @ 2.00 (expekt – cea mai mare cota)
  • BASCHET

  • +7.5 unitati [8/10] Cleveland – Orlando , Cleveland -7.5 AH @ 1.95 (bet365 – cea mai mare cota)
  • [slideshare id=1503696&doc=10motive-bet365-090528174713-phpapp01]

    Aboneaza-te GRATUIT la predictiile de pe blog , le vei primi in e-mail, completeaza adresa ta si un cod de verificare , deasemenea recomand amatorilor de fluxuri RSS , inย Google Reader poti sa citestiย blogul meu , si altele , avantujul folosirii unui astfel de reader online este acela ca intrand doar intr-o singura pagina , vei putea rasfoi si citi articolele de pe zeci de site-uri care te intereseaza in acelasi timp, fara a fi nevoit sa accesezi fiecare site in parte. Deasemenea recomand folosirea unui soft specializat in citirea fluxurilor RSS si anumeย Feed Demon.ย Deasemenea pentru cea mai bogata oferta de pariuri sportive , pentru ligile Romanesti la discretie , cu o multitudine de tipuri de pariat / eveniment , transmisii video live prin sistemul propriu de televiziune online , taxe si retrageri fara nici o taxa , nelimitat lunar si multe alte avantaje , nu ezitati si deschideti-va cont la probabil cea mai buna casa de pariuri din online, doar la www.bet365.com

    ๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ