Login form protected by Login LockDown.


aaa

Statisticile pariurilor

Nici nu am observat in 10 mai s-au implinit 5 luni de cand am dat drumul blogului de pariuri „Jurnal de pariu” , singura entitate independenta de pariuri din Romania care tine o evidenta clara si transparenta a TUTUROR selectiilor recomandate.

5 luni in care s-au adunat aproape 1500 de selectii recomandate , fiecare selectie a fost trecuta prin filtrul meu , iar in functie de importanta/relevanta ei m-am documentat si informat in parte despre fiecare meci pentru a incerca sa recomand cele mai bune pariuri.

48% din pariurile gasite pe acest blog au fost castigatoare , o rata despre care nu are rost sa va vorbesc in conditiile in care , dupa cum probabil a-ti vazut in statisticile detaliate ale lunii aprilie cota medie recomandata pe blog a fost 2.35.

Dobanda, yieldul sau ROI-ul (return of investment) dupa tot acest maraton este de 3,19% iar profitul in unitati este de +267.79 unitati , profit care putea fi mai mare dar luna aprilie a fost una destul de tulburata si nu am reusit sa obtin decat un profit de ~75 unitati. Cu cat ne apropiem de sfarsitul sezoanelor surprizele pot aparea , sugerez ponderarea mizei si sa fiti precauti.

Incepand cu luna aprilie am reusit sa implementez datele intr-un soft de calcul tabelar , statisticile blogului sunt administrate mai usor , si pot fi accesate si de utilizatori , lucru care pana acum era practic imposibil.

Statisticile blogului

V-am vorbit despre statisticile pariurilor , despre ROI si despre profitul obtinut prin Jurnal de pariu , iar acum vreau sa expun statisticile cu privire la vizitatorii acestui blog.

Luna aprilie a fost de departe cea mai prolifica , cea mai exploziva ca sa zic asa , un numar de 7077 vizitatori au „calcat pragul” acestui blog , un numar care a depasit categoric celelalte luni , in martie inregistrandu-se 4993 vizitatori , in timp ce in februarie pragul a fost de 3364 , iar prima luna a anului fiind doar 2197 , de observat tendinta de crestere continua.

In total de la deschidere 18442 de pariori au vizitat blogul , un numar care pot sa spun sincer nu ma asteptam. Selectiile mele care defapt sunt doar niste „litere aruncate intr-un post” au ajutat multi pariori , eu am venit cu ceva inedit si old-school in acelasi timp. Cand fiecare site de profil incearca din ce in ce mai mult sa ofere analize si argumente de cele mai multe ori rasuflate prin texte convingatoare , sau fel si fel de site-uri va intampina cu bilete ale zilei permiteti-mi expresia „vai mortii lor” ; la mine pariorii au gasit meciuri si atat. Meciuri care probabil le-au aprins un beculet in „minte” si poate aruncand un ochi pe siteurile cu stiri sportive , documentandu-se , le-au adus castiguri, drept dovada numarul de abonati la feed-ul blogului un numar care spune multe.

Nu e usor tu blog pornit „in pula goala” , de jos , de la 0 , desi aveam anumite contacte importante in blogosfera romaneasca , am preferat sa pornesc de la zero si sa incerc sa realizez ceva , 72 de persoane in feed , peste 50 de persoane care s-au abonat si primesc zi de zi articolele de pe blogul meu , consider ca sunt o performanta demna tinand cont ca nu am investit practic nici un ban in acest blog , si nu am castigat nici un ban pana acum din acest blog.

Pacat ca nu pot spune acelasi lucru si despre orele pierdute muncind la el , ma refer la investitie; Ar fi fost interesanta pentru voi o statistica cu orele petrecute pentru blog. Cred ca m-as intrista enorm. Au fost zile cand m-am dedicat aproape in totalitate blogului sau „socotirii statisticii” , in fiecare zi petrec ore pe blog pentru recomandarile zilnice , lucru care il fac in primul rand pentru mine si apoi il impartasesc si cu voi intermediarul fiind Jurnal de pariu.

E tarziu in noapte e aproape ora 3 , ma opresc aici cu acest articol retrospectiv.

P.S.: Cuvintele vulgare gasite in articol sunt total inofensive si trebuiesc luate ca atare , sunt simple metafore sau locutiuni , semne de punctuatie virtuale care uneori ma caracterizeaza , nu le puneti la suflet daca suneti sensibili.

Aboneaza-te GRATUIT la predictiile de pe blog , le vei primi in e-mail, completeaza adresa ta si un cod de verificare , deasemenea recomand amatorilor de fluxuri RSS , inย Google Reader poti sa citestiย blogul meu , si altele , avantujul folosirii unui astfel de reader online este acela ca intrand doar intr-o singura pagina , vei putea rasfoi si citi articolele de pe zeci de site-uri care te intereseaza in acelasi timp, fara a fi nevoit sa accesezi fiecare site in parte. Deasemenea recomand folosirea unui soft specializat in citirea fluxurilor RSS si anumeย Feed Demon.ย Deasemenea poti beneficia de un bonus de pana la 500 de euro , deschizandu-ti cont la agentia cu cele mai mari cote din online –ย Pinnacle, un simplu click pe imaginea de jos , si noptile albe vor fi inlocuit cu nopti in care veti putea castiga bani , la unele din cele mai mari cote de pe piata.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ