Login form protected by Login LockDown.


Aondaje de opinie pariuriADupa etapa din Liga Campionilor , si intermediara din Divizia A , etape destul de bune , cu exceptia surprizei de pe Anfield care sunt sigur a daramat pariurilor multor jucatori , un over 2.5 si un handicap de -1.5 pentru Chelsea nu era prezent nici in cele mai frumoase vise ale vreo-unui fan al albastrilor , asta ca sa nu mai adaugam dublua , „intrusului” fundas dreapta in primul 11 Ivanovic.

In Cupa UEFA avem astazi 4 meciuri interesante , voi incerca sa recomand la fiecare meci , un pronostic pe solist sau pe handicap cu privire la castigatoare , si unul legat de numarul de goluri.

Era sa uit , in meciurile de azi noapte recomandate pe sporturile americane , un profit de +8.74 unitati.

Deasemenea , avem ultimul meci din Euroliga, ultima necunoscuta se va afla diseara , cine va merge mai departe Barcelona sau Tau ? Am o recomandare de pret (pentru mine) spun eu , o regasiti mai jos.

Timp de analize nu prea am , asa ca va invit sa va informati pe „propria piele” in legatura cu meciurile acestea , in caz ca va hotarati sa le jucati si speram s-auzim de bine :D.

FOTBAL

 • +6.36 [6/10] Shaktar – Marseille , Shaktar castiga @ 2.06 (Pinnacle – cota maxima)
 • +4.55 [5/10] Shaktar – Marseille , primul gol dupa minutul 27 @ 1.91 (boylesports – cota maxima)
 • +5.36 [8/10] Werder – Udinese , Werder castiga @ 1.67 (Ladbrokes – cota maxima)
 • -6 [6/10] Werder – Udinese , 2 sau 3 goluri @ 2.00 (expekt – cota maxima)
 • +6.6 [6/10] Hamburg – Manchester City , Hamburg castiga @ 2.10 (Pinnacle – cota maxima)
 • -5 [5/10] Hamburg – City , 2 sau 3 goluri @ 1.95 (expekt – cota maxima)
 • +3.6 [5/10] PSG – Dinamo Kiev , Dinamo Kiev x2 @ 1.72 (188 bet – cota maxima)
 • -6 [5/10] PSG – Dinamo Kiev ,primul gol dupa minutul 27 @ 2.00 (stan james – cota maxima)
 • ——————————————————————————
 • +4.8 Pick of Day [8/10] Thun – Wohlen , over 2.5 @ 1.60 (bet365 – cota maxima)
 • +3.8 [4/10] Bronby – Aalborg , 2 sau 3 goluri @ 1.95 (expekt – cota maxima)

BASCHET

Daca iti place contentul gasit pe blogul meu , ti-as sugera sa te abonezi la articolele mele in e-mail imediat dupa aparitia lor, din meniul din stanga introduci doar adresa ta si un cod de verificare , deasemenea recomand amatorilor de fluxuri RSS , in Google Reader poti sa citesti blogul meu , si altele , avantujul folosirii unui astfel de reader online este acela ca intrand doar intr-o singura pagina , vei putea rasfoi si citi articolele de pe zeci de site-uri care te intereseaza in acelasi timp, fara a fi nevoit sa accesezi fiecare site in parte. Deasemenea recomand folosirea unui soft specializat in citirea fluxurilor RSS si anume Feed Demon. Deasemenea poti beneficia de un bonus de pana la 500 de euro , deschizandu-ti cont la agentia cu cele mai mari cote din online – Pinnacle, un simplu click pe imaginea de jos , si noptile albe vor fi inlocuit cu nopti in care veti putea castiga bani , la unele din cele mai mari cote de pe piata.


๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ