Login form protected by Login LockDown.


O zi de UEFA buna , din pacate numarul de goluri a fost unul mai mult de 3.5 in ambele meciuri si la Werder si la Hamburg. In rest pe solisti am reusit 4 ponturi din 4 corecte daca pun in considerare si X2-ul bine ales de la PSG – Kiev.

Dupa cum vedeti zilnic ma documentez , calculez , imi tin evidenta recomandarilor in spatele tuturor acestor calcule si recomandari se afla o munca asidua , deloc usoara , multe site-uri fac asta pe bani , defapt cele mai multe , majoritatea site-urile free care le gasiti nu au statistici actualizate , nu isi tin evidenta ponturilor , le recomanda , si atat, de aceea ma gandesc serios daca voi mai continua treaba cu blogul , imi rapeste enorm de mult timp si nu stiu inca ce voi face, e foarte posibil sa renunt si sa ma retrag, inca nu m-am decis.

Am uitat sa spun , bilantul zilei de azi +22.81 unitati , asta raportat la toate meciurile recomandate , care au fost in numar de 20 , in timp ce ultima saptamana pe blog am postat 158 de recomandari , 75 castigatoare si 76 pierdute , 7 returnate , un bilant de peste +60.00 unitati profit.

Pentru la noapte indraznesc sa recomand cate o recomandare la fiecare din cele 3 meciuri din NBA , va reamintesc se apropie sfarsitul sezonului iar surprizele apar si mizele trebuiesc ponderate si tinu-te sub control.

BASCHET

  • -6 [6/10] Lakers – Denver , Denver +9.00 @ 1.91 (expekt)
  • +4.55 [5/10] Chicago – Philadelphia , over 202.5 @ 1.91 (expekt)
  • +3.64 [4/10] Sacramento – Houston , Houton -11.00 @ 1.91 (bwin)
  • Daca iti place contentul gasit pe blogul meu , ti-as sugera sa te abonezi la articolele mele in e-mail imediat dupa aparitia lor, din meniul din stanga introduci doar adresa ta si un cod de verificare , deasemenea recomand amatorilor de fluxuri RSS , in Google Reader poti sa citesti blogul meu , si altele , avantujul folosirii unui astfel de reader online este acela ca intrand doar intr-o singura pagina , vei putea rasfoi si citi articolele de pe zeci de site-uri care te intereseaza in acelasi timp, fara a fi nevoit sa accesezi fiecare site in parte. Deasemenea recomand folosirea unui soft specializat in citirea fluxurilor RSS si anume Feed Demon. Deasemenea poti beneficia de un bonus de pana la 500 de euro , deschizandu-ti cont la agentia cu cele mai mari cote din online – Pinnacle, un simplu click pe imaginea de jos , si noptile albe vor fi inlocuit cu nopti in care veti putea castiga bani , la unele din cele mai mari cote de pe piata.

    ๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ