Login form protected by Login LockDown.


Multi stiti probabil , dar multi veti afla acum , bookmakerii sau casele de pariuri sunt niste entitati mult mai complexe decat isi poate imagina cineva, entitatiย care ruleaza zeci de milioane pe saptamina. Data fiind miza, putem sa ne dam seama ca bookmakerii acorda o atentie maxima cotelor pe care le stabilesc, pentru ca acestea sa le fie favorabile in orice situatie. Indiferent daca meciul se va incheia cu o surpriza, daca este aranjat ori daca favorita invinge, casele de pariuri ies mereu in cistig sau macar nu pierd prea multi bani pe meciurile jucate.

via theoffside.com

Anul acesta UEFA a investit peste 5 milioane de Euro in creerea unui sistem in care au acaparat specialisti din diverse domenii , fosti angajati si cunoscatori ai caselor de pariuri , experti financiari , detectivi si agenti in vederea creeri unui sistem de prevenire a meciurilor „fixe” cum sunt numite aceste partide trucate , in vederea combaterii mafiei din ce in ce mai pregnante din pariuri. Pe masura ce aceasta entitate acumuleaza informatii cum ca un anumit meci ar fi trucat , UEFA instinteaza ambele cluburi ca sunt puse sub supraveghere , si ca meciul este atent supervizat de reprezentanti sub acoperire al acestei noi organizatii.

In acest articol vreau sa vorbesc despre altceva , vreau sa va pun cateva intrebari si situatii care poate va vor ajuta sa pariati pariurile intr-un alt mod.

Atunci cand stabilesc cotele , casele de pariuri in majoritatea cazurilor nu ofera pretul corect, respectiv cota corecta.

Sunt 2 posibilitati aceasta poate fi scazuta excesiv raportat la sansele de realizare – acesta este cazul favoritilor , practic tu profiti de o cota de 1.30 dau exemplu , dar in realitate raporturile nu stau tocmai asa , trebuie studiat , cercetat si sa te documentezi inainte pentru a-ti da seama despre veridicitatea cotei , daca acel 1.30 este apropiat de realitate si daca nu cumva cota „reala” ar fi trebui sa se plaseze undeva in jurul cifrei 1.50 sau mai mult.

Mai exista un caz , caz mai rar dar prin care casele de pariuri tin departe de borcanul cu miere pariorii , un meci cu sanse de realizare foarte mari , de 1.25 – 1.30 de exemplu , bookmakerii fara un motiv intemeiat , stabilesc o cota exagerata de 1.70 sau in jurul cifrei acestea pentru a tine pariorii departe.

Aceasta din urma este cum spuneam o metoda prin care bookmakerii ii fac pe pariori sa isi puna intrebari „bai meciul asta ar fi trebuit sa fie de 1.30 (ochiometric) … de ce ar pune casele de pariuri cota 1.70 ? nu dau ei nimic „de pomana” dimpotriva”. Acesta este un efect psihologic , si in majoritatea cazurilor , cotele sunt stabilite si supervizate de o echipa de psihologici specializati in acest domeniu , care lanseaza plase in care cad majoritatea pariorilor.

Concluzionand , pentru ca castiga pe termen mediu-lung in pariuri trebuie sa va invatati singuri sa raportati cotele , sa stabiliti daca o cota este FAIR sau nu , sa comparati cotele , pentru acest lucru este necesar sa aveti cont la casele de pariuri cu cele mai mari cote.

Inainte de a stabili daca jucati un meci sau nu , puneti-va tot timpul intrebarea daca cota nu este prea mica pentru sansele de realizare , cititi , informati-va , aflati cat mai multe detalii despre echipe si despre accidentarile de ultima ora , cititi presa din tara respectiva si siteurile de stiri , preferati-le in detrimentul tot felul de site-uri fantoma cu „cele mai bune predictii”. Invatati sa fiti voi tipsterii vostri , iar cand preluati informatii din alte surse treceti-le prin filtrul vostru.

In recomandarile mele , tot timpul dupa cum ati observat , pentru selectia oferita de mine , va ofer si cota maxima , din zecile de case de pariuri din online , tot timpul in momentul redactarii voi profita de cota maxima , lucru care in termen lung sporeste casigurile cu pana la 20%. Ca ideea daca multi dintre voi mai jucati combouri , va sfatuiesc sa le abandonati in favoarea biletelor single in spatele carora se afla o strategie , pe termen mediu veti simti castigurile si nu veti mai fi frustrati ca ati pierdut iarasi ultimul si cel mai sigur meci de pe bilet.

Sa fim feriti de ghinion , F4D.

Aboneaza-te GRATUIT la predictiile de pe blog , le vei primi in e-mail, completeaza adresa ta si un cod de verificare , deasemenea recomand amatorilor de fluxuri RSS , inย Google Readerย poti sa citestiย blogul meuย , si altele , avantujul folosirii unui astfel de reader online este acela ca intrand doar intr-o singura pagina , vei putea rasfoi si citi articolele de pe zeci de site-uri care te intereseaza in acelasi timp, fara a fi nevoit sa accesezi fiecare site in parte. Deasemenea recomand folosirea unui soft specializat in citirea fluxurilor RSS si anumeย Feed Demon.ย Deasemenea poti beneficia de un bonus de pana la 500 de euro , deschizandu-ti cont la agentia cu cele mai mari cote din online –ย Pinnacle, un simplu click pe imaginea de jos , si noptile albe vor fi inlocuit cu nopti in care veti putea castiga bani , la unele din cele mai mari cote de pe piata.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ