Login form protected by Login LockDown.


poza de pe criadvantage

Dupa o zi-experiment cum as putea-o numi , ziua de ieri in care am recomandat nu mai putin de 44 de pariuri , aceasta zi mi-a adus anumite cifre , cifre care recunosc sunt peste ceea ce ma asteptam. La sfarsitul zilei un bilant asupra rezultatelor ar arata cam asa :

Pariuri castigate : 25 din 44 (57%)

Pariuri pierdute : 19 din 44(43%)

Unitati mizate : 216

Unitati returnate : 258.47

Bilant : +42.47 unitati

Profit/ROI/Dobanda : +20%

Intr-un limbaj mai de lemn , traducand tabelul de mai sus , in cazul in care unitatea alocata parierii a fost de 1 euro , mizand 216 euro , s-a obtinut un profit deย +42.47 euro , 20% din suma initiala , exprimat in procent.

Spuneam la inceput ca rezultatele sunt mai bune decat ma asteptam , pentru ca probabil unii dintre voi stiti , sau va inchipuiti ce munca exista in spatele acestor cifre , cum dintr-un numar de 44 de pariuri ,pariuri a caror cota medie a fost de 2.33 , conform softului care imi tine evidenta pariurilor de pe blog , cu alte cuvinte am prognozat 44 de pariuri , fiecare avand cota de 2.33 , sansele de realizare constatati-le voi, iar restul e tacere.

Ziua de ieri a fost o zi de test, probabil cea mai elocventa , in care am depus cea mai mare munca , zi care a adus rezultate pe masura muncii , un profit considerabil , fapt care ma face fericit , si implinit cum am mai spus-o blogul a fost pornit ca o evidenta personala , a fost in primul rand un pariu cu mine , treptat s-a dezvoltat si am ajuns sa fiu citit de sute de vizitatori zilnic , saptamana aceasta atingandu-se chiar recordul unde au fost aproximativ 300 de vizitatori intr-un interval socotit pe 25 de ore , iar in majoritatea zilelor plafonul de 200 de zilnici a fost depasit.

Toate aceste lucruri ma onoreaza , dar in acelasi timp ma fac sa meditez putin , sa ma gandesc ce vreau sa fac pentru ca asa in mod clar nu voi mai putea continua , mult prea mult timp imi consuma acest proiect personal la incipitul sau cum am mai spus-o , iar atingerea obiectivelor care mi le-am propus , este posibil sa ma faca pe viitor sa renunt.

Sper ca si ziua de maine sa fie o zi la fel de buna ca si aceasta , desi in mod sigur ca si continut , nu voi putea pregati o baza de date cu selectii cum a fost cea de azi , dar ma voi stradui sa gasesc o cale castigatoare.

Pana una alta sa ne-auzim cum bine si sa fim feriti de ghinion . F4D

LA MULTI ANI IN PRIMUL RAND MIE , sa fiu sanatos , ca este cel mai important lucru , la fel va doresc si voua cititorilor mei cu nume de floare, ce sunt sarbatoriti astazi, va transmit cele mai fericite urari de bine , si desigur multi multi bani , facuti sau nu din pariuri ๐Ÿ™‚

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ