Login form protected by Login LockDown.


 • CORECT +7 unitati [7/10] Poli Timisoara – Gloria Bistrita , primul gol dupa minutul 27 @ 2.00 (bet365)
 • PIERDUT -6 unitati [6/10] Dinamo – Rapid , 2 sau 3 goluri @ 1.90 (b365)
 • CORECT +7.7 unitati [7/10] Dinamo – Rapid , Dinamo se califica @ 2.10 (10 bet)
 • CORECT +16.74 SUPERCOMBO @ 188 bet  :  Dinamo 1 + United 2 + Arsenal 1 @ 9.37 , miza 10 euro (2/10)
 • CORECT +5.88 [6/10] Arsenal – Villareal , Arsenal -1.00 AH @ 1.98
 • CORECT +8.46 PICK OF DAY [9/10] Porto – Manchester United , United se califica @ 1.94
 • PIERDUT -4 unitati [4/10] Tipsarevic – Bolleli , Tipsarevic castiga @ 2.20 (boylesports)
 • CORECT +3.32  [4/10] Verdasco – Kohlschreiber , Verdasco 2-0 @ 1.83 (paddypower)
 • CORECT +7 Pick of Day [7/10] Davydenko – Karlovic , Davydenko 2-0 @ 2.00 (bluesq)
 • 9 pariuri , 7 castigate – 2 pierdute , profit +46.1 unitati restul e istorie

  Probabil una din cele mai frumoase seri si mai mult ca sigur una din ultimele zile de blog … ma gandesc sa renunt si sa imi vad de treaba mea , de pariurile mele sau celor care vor dori , un pachet de servicii contra cost , servicii care vor garanta un anumit profit lunar si alte chestiuni strategice care le am conturate si asteapta rabdatoare trecerea de la stadiul pending la stadiul de proiect.

  Cunosc multa lume , unii dintre ei au acelasi sange cu mine … care au facut bani grei de pe urma informatilor postate de mine , ca rasplata nici macar un multumsesc nu au spus, ma refer in general la lumea care a facut un ban de pe urma vreo-unui meci gasit aici , extrem de putini nu am degete la mana care au zis „multumesc” sau un comentariu fie el si contestatar , nu am mania narcisismului si nu ma iubesc atat de mult incat sa doresc sa ma iubeasca lumea , dar perceptia asta de soareci in fata unui monitor fara a contribui cu nimic , lipsa de feed-back si dorinta de a avea totul pe tava a unora ma determina sa pun punct (fara virgula).

  Romanii sunt obisnuiti cu gratuitatile , suntem cel mai mare admirator al gratuitatilor , fie ca sunt ele de folos sau nu … dar cand aceste gratuitati mai aduc si profit destul de consistent , atunci ideea ca „ti se cuvine totul” ti se imprima aproape fara tagada in minte, ei bine uite ca robinetul „Jurnal de pariu” va fi oprit total sau partial.

  Putin ma intereseaza daca cineva va fi interesat de pachetul meu de servicii CONTRA unui COST , sincer ma intereseaza intr-o proportie mica sa fac bani pentru altii , important e sa fac pentru mine si imi merge foarte bine , iar blogul si activitatea cotidiana care am desfasurat-o aproape 5 luni de zile in care eu spun ca am dovedit ceva, mi-au rapit si imi rapesc enorm de mult timp, timp care trebuie sa mi-l dedic mie , prietenei mele , familiei , proiectul l-am inceput ca o pasiune dar intre timp a prins radacini (am ajuns sa lucrez pentru implementarea software a predictiilor , si alte chestiuni mai „grave”) si prefer sa renunt la el acum, sau sa trec la un alt nivel.

  Coincidenta sau nu … proiectul a inceput cu o diferenta de 2 saptamani , in momentul cand cartea mea de munca a luat o pauza de cand am demisionat, sunt aproape 5 luni de atunci si nu a fost cazul sa fie „reactivata” si nu am de gand in viitorul apropiat asta, pentru ca imi e bine , pentru ca am o strategie in spate , si imi merge bine iar partea bruta a selectiilor mele din tot acest timp le-am expus pe blog, iar pragul de 1000 de pariuri care a fost obiectivul meu , nu neaparat profitul care oricum este de „3 digit” ci mentinerea unui win rate in jurul cifrei de 50% lucru reusit.

  Multa lume am vazut ca „imi face” rost de id-ul de mess care nu e publicat direct pe site , si ma adauga in lista lor , dornici sa vorbeasca cu mine , sa le acord ponturi , daca mai exista asemenea doritori doresc sa va anunt ca va chinuiti degeaba nu veti obtine nimic. ID-ul este ceva personal , niciodata nu am avut la status adresa blogului meu , sau la avatar , cum unii isi promoveaza produsul indiferent de metoda , defapt ca romanii. Din nimic sau de la 0 (zero) am adunat o comunitate de cateva sute de vizitatori zilnici , ultima vreme cifra este peste 200 , si un numar de ~60 de abonati la Feed , fie cititori , fie abonati prin mail, lucrul asta ma face sa cred ca treaba ce am facut-o a fost un lucru bun.

  Cat va mai contiua .. sub forma asta moka ramane ca tasta F5 sa iti raspunda 😉

  Sa fim feriti de ghinion !

  📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰