Login form protected by Login LockDown.


In ultimele 3 zile , marti – miercuri – joi , am postat numeroase recomandari , in numar de 39 iar profitul NET pe aceste 3 zile este de +8.01 unitati , asta in conditiile numeroaselor surprize , bilantul a fost urmatorul , 19 castigatoare – 20 pierdute. Distribuit pe zile rezultatele arata asa :ย  Marti (6 recomandari , 4 castigatoare , 2 gresite , +12.13 unitati). Miercuri (16 recomandari , 7 castigatoare , 9 gresite , -9.27 unitati).

Ziua de ieri , ziua UEFA , a fost un DEZASTRU, o spun calm si raspicat DE-ZAS-TRU, asta in conditiile obtinerii unui profit de +5.15 unitati , din 15 recomandari , 8 corecte si 7 recomandari pierdute, imi mentin parerea ca a fost un dezastru si ca se putea mult mai bine.

Inainte de mini-ziua UEFA de maine , vin cu cateva recomandari pentru noaptea aceasta , am actualizat statisticile in tabel , urmatoarea actualizare va fi dupa week-end , pe luni.

  • [6/10] Blake – Hewitt , Blake castiga -1.5 GH @ 1.95 (tennis @ memphis)
  • [6/10] Philadephia – Denver , over 200 @ 1.91

Ieri s-a stabilit recordul de vizitatori unici pe blogul meu , tin sa va multumesc pentru vizite , dupa cum a-ti vazut am putini parteneri doar cateva colaborari din nisa pariurilor/sportului din .ro , si cativa prieteni, si blogul fratelui meu , nu umblu sa imi fac cunoscut blogul , optimizarea google ce ma mai ajuta, deasemenea sunt mandru sa fiu partener cu cateva portaluri si site-uri din afara , cu care colaborez bine site-uri ale caror admini sunt niste baieti foarte de treaba si merita toata stima pentru proiectele lor , ma refer la sfstats, soccervista , freebeting , bethelp si lista poate continua.

Prefer mai putini vizitatori dar targetati , decat sa stabilesc parteneriate cu alti bloggeri din nisa generalista , de la care as primi mai multi vizitatori dar de o discutabila calitate raportat la targetul meu, voi pariorii.

Glumind voi posta o poza , cresterea numarului de vizitatori a fost sesizata si de maestrul Bill Gates , care la o conferinta a prezentat un interesant studiu de caz, amanunte in poza de mai jos ๐Ÿ™‚

1

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ