Login form protected by Login LockDown.


Dupa 100 de pasi

Dupa 100 de pasi ...

Dupa 99 de pariuri , statisticile predictiilor de pe blogul meu sunt mult mai pozitive decat m-am asteptat.

Desi au fost destule surprize , daca a-ti pariat intocmai pariurile recomandate de mine , dupa nici 2 luni v-ati fi aflat cu o dobanda de 13.75% , dupa 2 luni de zile, ceea ce inseamna ca la o suma totaa pariata de 1000 de euro , profitul ar fi fost de 137.5 euro.

Rata castigului a fost de 60% , se stie media inregistrata chiar si de cei mai buni pariori este undeva pe la 55% , sunt sisteme de pariere care iti permit sa castigi chiar si cu o rata de 20% de meciuri castigate, este vorba de un sistem bazat pe spreaduri , care am inceput sa le folosesc din ce in ce mai des si pe blog , spread inseamna o cota fixa (1.85 sau 1.91) , se regaseste in baschet in special , la numarul de puncte (under,over) , respectiv la handicapul acordat unei echipe (+ x/-x).

Total pariuri 99
Pariuri castigate 59
Rata castigului 60%
Unitati pariate 932
Unitati returnate 1061.21
Returnul Investitiei 13.75%
PROFIT +128.21

Pe viitor am ca si proiecte inceperea unui sistem cu profit garantat (in conditiile mentinerii ratei actuale de castig) , voi realiza si un e-book , in format PDF care va contine strategii de pariuri , care va vor schimba orizonturile , si felul cum veti privi pariurile, cel putin la mine a avut acest efect , am renuntat la combourile stufoase , am ajuns la concluzia ca sunt o iluzie , trebuie sa ai extrem de mult noroc pentru a reusi, recunosc au fost vremuri cand pariam la astra si am prins inclusiv 32 de meciuri , duble , over-uri , dar am ajuns la concluzia ca a fost o pura intamplare.

In data de 10 , se vor face 2 luni de la start-ul blogului iar atunci voi mai realiza un post asemanator cu acesta in care voi prezenta rezultatele acestui blog pana acum.

Inchei prin a va ura expresia deja cunoscuta „Sa fim feriti de ghinion !”

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ