Login form protected by Login LockDown.


Baschet – Poland – DBL
Ianuarie 17, 2009, 19:00

Pronostic: Sub 140.5
Cota: 1.85

Mizฤƒ: 10/10

-10 unitati

Meci interesant intre Polonia Warbud SPEC , ocupanta locului 3 in liga poloneza de baschet. Adversarii lor vor fi cei de la Sportino Inowroclaw , echipa aflata pe locul 10.

Dupa un sezon neasteptat de bun cei de la Warbud se afla la bataie pentru titlu, are doar cu 1 punct mai putin decat Starograd Gdansk.

Un amanunt ciudat pe care se bazeaza pariul meu este situatia ingrata ca o echipa cu pretentii la titlu are un golaveraj negativ , avand 1411 de puncte parcate si 1425 incasate , -14 puncte este diferenta puse in balanta punctele lor.

Sportino este una din cele mai ermetice echipe din Liga Poloneza , avand a treia aparare din liga , dar in atac sunt ultimii de departe avand doar 1166 puncte marcate.

Ma bazez in alegerea acestui pariu si pe faptul ca in ultima intalnire dintre cele doua echipe s-au inregistrat doar 132 de puncte, iar istoria este un amanunt important in baschet.

Sa fim feriti de ghinion !

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ