Login form protected by Login LockDown.


Baschet – Turcia – TBL League

Pronostic: over 156.5      Rezultat : 102-95
Cota: 1.85

Miză: 10/10

+8.5 unitati

Doua echipe din partea mediana a clasamentului ligii turcesti la baschet , una din cele mai spectaculoase ligi din Europa , media de puncte a ligii este de 154 puncte, si cred ca in partida care incepe la ora 20 , vom depasi aces plafon.

Echipele au facut meciuri spectaculoase de-a lungul sezonului , iar mediile de puncte / meci a ambelor confirma acest pariu , gazdele au o medie de 155.5 puncte / meci , in timp ce oaspeti de la Aliaga au 158.5 puncte / meci.

Ambele echipe au venit dupa meciuri dezastruoase , gazdele de la Izmir nu au putut trece de 48 de puncte chiar si pe propriul teren in meciu cu Fener (48-94) , in timp ce oaspetii au marcat doar 46 de puncte , in macelul pe terenul penultimului loc Erdemir (82-45).

Am studiat seriile celor doua echipe de under/over , si am observat ca dupa ce au „dezamagit” din punct de vedere ofensiv , in celalalt meci s-au revansat, sper sa asistam la un festin diseara.

Sa fim feriti de ghinion !

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰