Login form protected by Login LockDown.


Fotbal – Anglia – Premier League
11.01.09 – 18:00

Pronostic: Egal Rezultat: 3-0
Cota: 3.2
Miza: 10/10

-10 unitati

Meciul inceputului de an in Europa. Re-editarea finalei Champions League de anul trecut naste emotii,fantezie si bucurie in sufletele admiratorilor de fotbal.

As fi mers pentru o victorie a diavolilor rosii , dar faptul ca este un derby si ca meciul va fi jucat la concentrare maxima de catre ambele parti , nici una nu doreste sa piarda , frica de esec si-ar putea pune amprenta asupra jucatorilor.

Pentru Chelsea vestile sunt bune : Terry si-a ispasit cele 3 etape de suspendare si este apt pentru meciul care va incepe la ora 18 , deasemenea Carvalho revine si Boswinga este recuperat, defensiva de fier pentru Chelsea, iar in atac Scolari va juca doar cu un varf datorita importantei colosale a meciului , unul din Drogba sau Anelka va fi sacrificat.

United s-a facut de ras in fata celor de la Derby , rusine care va fi spalata greu , chiar daca mai exista o mansa retur pentru acel meci, felul cum s-au prezentat a facut ca fanii sa ii critice extrem de dur pe forumuri, jucatori ca si Tevez care are pretentii la sute de mii de lire / saptamana nu a jucat nimic , se stie ca este in tratative cu conducerea pentru prelungire , iar tu ca jucator care doresti mai multi bani nu poti sa fi cel mai slab de pe teren sa nu fi in stare sa tragi macar un sut pe poarta.

Pentru United nu sunt probleme de efectiv , Ronaldo , Rooney , Berbatov si Carick care au fost menajati in meciul cu Derby vor reveni.

Am incredere ca importanta meciului va face ca ambii manageri sa isi aseze echipa interen extrem de prudent iar planurile tactice si marcajul care va fi adoptat vor duce la un meci de egalitate intre cele doua echipe.

Sa fim feriti de ghinion ! Pentru bataile inimii , miza maxima pe egal !

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ