Login form protected by Login LockDown.


Fotbal – Spania – Primera Division
11.01.09 – 18:00

Pronostic: Real Madrid Rezultat: 0-3
Cota: 1.75
Miza: 10/10

+7.5 unitati

Echipa de pe penultimul loc inalnteste astazi un Real Madrid reinviat odata cu numirea lui Juande Ramos , nu vorbim de o revenire miraculoasa a Realului , mai degraba as numi-o eficienta si pragmatism, in derby-ul din etapa trecuta de pe Bernabeu impotriva celor de la Villareal , reusita de exceptie a lui Robben a fost singura care a facut diferenta , deasemenea paradele lui Casillas au condus la o victorie importanta pentru moralul madrilenilor.

Mallorca are nevoie disperata de puncte , o victorie impotriva madrilenilor ar fi avantul moral de care ar avea nevoie in situatia lor , se stie deplasarile celor din capitala pe „insula” nu au fost prielnice niciodata , in sezonul trecut i-au eliminat pe Real Madrid in Cupa.

Mallorca nu are probleme de efectiv , vor alinia aproximativ aceasi formatie care au aliniat-o pe Camp Nou , in meciul pierdut impotriva catalanilor etapa trecuta cu 3-1 , dupa o prestatie mai mult decat onorabila , doar arbitru a facut ca Mallorca sa nu vina cu punct de la Barcelona.

Forma Mallorca ultimele 10 partide

Forma Mallorca ultimele 10 partide

Forma Real Madrid ultimele 10 meciuri

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ