Login form protected by Login LockDown.


Fotbal – Spania – Primera Division
11.01.09 – 20:00

Pronostic: Espanyol Rezultat: 2-2
Cota: 2.00
Miza: 10/10

-10 unitati

Catalanii nu au mai castigat de peste 2 luni de zile, desi jocul lor nu este unul pe masura locului care il ocupa, stilul lor place este placut ochiului dar din pacate ineficient.

Seriilor de rezulate negative s-a alaturat in mijlocul acestei saptamani o infragere la echipa de liga secunda Poli Ejido cu 3-2 , rezultat nu tocmai rau in conditiile in care returul va fi in fata proprilor suporteri.

Almeria are cu 4 puncte mai mult decat Espanyol , iar in ultimele 5 meciuri din deplasare nu au reusit sa acumuleze nici macar un punct, in conditiile date Espanyol nu are cum sa nu profite de adversarul sau , Osasuna aflata acus 3 etape intr- o situatie oarecum asemanatoare a intalnit la Pamplona pe Almeria dupa o perioada mai lunga de rezultate negative , si a invins-o cu 3-1.

Espanyol marcheaza , si o face consistent , in ultimele 5 meciuri a facut-o de fiecare data.

Vestile bune sunt din partea accidentatilor lui Espanyol , De la Pena si Tamudo sunt aproape refacuti , iar in caz de nevoie , si nevoie este , vor fi prezenti diseara pe teren.

Antrenorul gazdelor Mane se gandeste la victorie , iar cheia meciului consta din punctul lui de vedere in anihilarea periculosului atacant al oaspetilor Negredo si mijlocasii Iriney si Vrusato.

Sa fim feriti de ghinion !

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ