Login form protected by Login LockDown.


Fotbal – Italia – Serie A
11.01.09 – 18:00

Pronostic: over 2.5 Rezultat: 2-2
Cota: 2.00
Miza: 10/10

+10 unitati

Mare meci mare pe Olimpico din Roma. Primul mare meci din acest an pune fata in fata doua echipe ai caror suporteri in mod cert aveau asteptari mai mari.

Fanii lupilor si-au vazut echipa in primele 8 etape zbatandu-se in zona retrogradarii , au fost indulciti cu rezultatele din ultimele partide, in fata proprilor fani victorii importante in fata Fiorentinei, dar cea mai pretioasa infrangerea bianco-celetilor de la Lazio tot cu 1-0.

Romanii nu vor putea conta pe Mexes si pe Totti , primul eliminat in meciul pierdut la Catania , iar in acelasi meci Totti s-a accidentat, absente extrem de importante pentru Roma care vor lasa spatii mari in defensiva, iar fantezia ofensiva la lipsi , prin Totti.

Milanezii nu deranjeaza pe nimeni in deplasari , fac meciuri spectaculoase si faxul milanezilor s-a umplut de felicitari de la suporterii juventini , pentru stilul deschis , oarecum neobisnuit care l-a avut Milan in deplasarile din acest sezon. Ultimele 5 meciuri din deplasare au fost : 2-4 la Juve , 1-3 la Palermo , 2-2 la Pompey , 2-2 la Torino.

Ambele echipe sunt in foame de puncte , au dezamagit , frica de infrangere nu cred ca va fi asa de mare ca si in cazul in care ar fi ocupat primele pozitii in clasament , gandul ca o victorie in fata adversarului te poate propulsa atat moral cat si sportiv mult mai in fata va indarji jucatorii.

Sa fim feriti de ghinion !

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ