Login form protected by Login LockDown.


Pronostic: peste 2.5 Rezultat: 2-1

Cota: 1.83

Miza: 10/10

+8.3 unitati

Cand Werder joaca acasa te poti astepta la orice , defapt cand Werder joaca oriunde , nu conteaza acasa , deplasare.

Va vine sau nu sa credeti am asistat la un under in ultimul meci al Werderului , un under fara gol marcat , soldat cu o infrangere la Karlsruher.

Inter a defilat mai mult sau mai putin spus in ultimul lor meci , in deplasarea de pe Olimpico cu Lazio , si paradoxal se descurca mai bine in momentele cand nu este โ€œneaparataโ€ nevoie de victorie, aveau 6 puncte lejere avans in fata juventinilor in clasament , au mers la Lazio au dat 3 goluri , au venit inapoi pe Meazza cu inca 3 puncte , scurt si la obiect.

Ei bine , de data asta intalneste un Werder care a tinut-o in sah pe Inter pe Meazza in tur , 1-1 s-a terminat iar acum sunt sigur ca pentru nemti toate ghinioanele si ratarile din ultima vreme , se vor concretiza in meciul cu Inter, sa nu uitam Interul are o defensiva imbatranita iar acum va fi posibil la cateva menajari dar nu prea cred deoarece locul 1 inca nu este asigurat si conteaza enorm in economia progresului in optimile de finala.

Este Werder , este Westerstadion , este over.

Sa fim feriti de ghinion.

Alte idei de pariuri : Inter castiga / x pauza.

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ